Taj famozni battery drain se vrlo lako rešava (naravno, zahteva malo umeća).... I ja sam dao više para za 925 umesto da kupim 920, jer sam se plašio famoznog battery drain-a. Na 925, to nisam okusio...
Ne bi trebalo jer i ja imam 8.1 x64... A koristim onu staru 2012 nesto verziju... Nemam idejubsta moze biti pogotovo ako prepoznaje telefon uredno.
Značiii, večeras moram da nabacim 059R747 ili kako već za crni telefonTo je GDR3 i ovaj fw je Black. Srpski product code ti je 059R747 pa probaj sa njim. Nakon toga možeš da otključaš telefon uz pomoć developer preview aplikacije pa ćeš imati još jedan apdejt na: 8.0.10521.155
Nemaš mnogo apdejtova kad ideš sa ovog 3051 fw. Par aplikacija samo uključujući i sistemske. I posle toga na 8.0.10521.155
Ok. Biće i toga pa javljam...Jeste ali to je 5min poslaNajviše vremena oduzme posle podesi ovo, podesi ono, uloguj se itd
To je GDR3 i ovaj fw je Black. Srpski product code ti je 059R747 pa probaj sa njim. Nakon toga možeš da otključaš telefon uz pomoć developer preview aplikacije pa ćeš imati još jedan apdejt na: 8.0.10521.155
Od Blacka je nesto cackano sa prikazivanjem procenta baterije jer i meni sad primetno duze stoji na 100% pa onda krece da opada...
Sto se ovog drugog tice, garancija do marta sledece godine tako da nema nikakvog cackanjaA i bezicno ga punim tako da ne dolazi u obzir
![]()
To je drugo, mada ne znam na šta se garancija odnosi kada šrafčići nisu plombirani s donje strane telefona a pored zvučnika...
Naravno da mogu ali tek pošto dođem kući sa posla, što će reći, posle 17hPoz neogeo, mozes li mi reci koje tacno kontakte treba da prelepim? Hvala
Evo odgovora:Poz neogeo, mozes li mi reci koje tacno kontakte treba da prelepim? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari