Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Ma imas :) Email and accounts, advanced setup, ukucas mejl i sifru i izaberes exchange active sync, i za server m.google.com

Onda treba prvo da obrišem google account koji sam napravio jel da? Hoće li posle toga da mi sinhronizuje kontakte i kalendar kao pre?

Ja sam brisao i pravio tako na razne nacine vise puta, uvek su mi ostali kontakti, verovatno je i za kalendar isto..

ok, probaću, hvala!

Probao i uspeo. Kad sam napravio nalog, bila su polja za sinhronizaciju, pa sam štiklirao. Hvala još jednom i laku noć!

Dakle, sinhronizacija i push za mail sa Google servisima radi. Lepa vest, hvala na odgovorima.

SInhronizacija Google kalendara i kontakta radi sjajno.
Za mail sam do sada koristio samo periodicni poll-ing, ali sad cu probati i ovaj exchange push trt mrt...

Sljaka push ko blesav :) ali to ce sve izgleda trajati do 31 decembra, kada Google prekida Exchange podrsku za nove telefone (stari, vec aktivirani bi trebali raditi normalno i nakon tog datuma).

Ipak mi ne radi.
Sad sam prebacio oba naloga (priv+biz) na Exchange i ne stizu vise push notifikacije.
Cak, kad otvorim email client pise "email is up to date", medjutim, nakon sto opalim refresh, svuce sve email-ova koje je propustio (tj. sve).

Jesi namestio download new content "as it arrives"?

yup... radi polovicno. Tj. malo radi malo ne radi... par puta probam i stigne odmah. Posle 10minuta, probam opet i ne radi, moram manualno refresh.

Meni sljaka, mozda kad si oba ubacio se nesto zbunilo, popunio si i polje za server pretpostavljam..

ma da, sve popunio.
Skinuo sam jedan nalog (vratio na Google account), pa cu videti dal to menja stvari...

Bitnija mi je sinhronizacija, makar i manuelna nego push, dakle da dobavljanje podataka, pogotovo u kalendaru, radi kako treba

OPd kako sam ostavio samo jedan exchange nalog (mada ne vidim nikakav smisao u tome) push radi kako treba.

Zna li neko kako da otvorim excel tabelu,odnosno dokument,a da se u njemu vide i slike,odnosno kolona sa slikama mi bude prazna..Kada skinem dokument sa mejla ili ga iskopiram sa kompjutera ta kolona je prazna,a kada skinem Word dokument vide se i slike.Slike su vidljive i kada se taj excel dokument konvertuje u Pdf fajl.Telefon je Lumia 920.

Zna li neko kako da otvorim excel tabelu,odnosno dokument,a da se u njemu vide i slike,odnosno kolona sa slikama mi bude prazna..Kada skinem dokument sa mejla ili ga iskopiram sa kompjutera ta kolona je prazna,a kada skinem Word dokument vide se i slike.Slike su vidljive i kada se taj excel dokument konvertuje u Pdf fajl.Telefon je Lumia 920.

Nisam to probao . Pitaj to u temi windows phone 8 diskusija. Ima mnogo vise njih sto cita.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308783-Windows-Phone-8-diskusija!

BG electronics, je ovlasceni serviser telenoru, izmedju ostalog i za Nokia telefone.

Tako je, na Telenorovim Lumiama stoji da je uvoznik Pin a da je serviser Promobi.

Ne mogu oni da budu kad nisu ovlasceni servis. Evo ga ovlasceni servis http://www.promobi.rs

Potvrđujem da je promobi ovlašćeni serviser za Nokia telefone. Na žalost, moja Lumia 920 je bila 2 puta kod njih. Drugi put je zamenjena matična ploča i sada radi odlično. Rok je bio nekih 7 dana od trenutka prijema do otpreme popravljenog telefona. Inače, su bili jako ljubazni kada sam ih zvao da pitam za status servisa.

Ja sam kupio telefon u radnji, a uz paket na Mts-u. Ovlašćeni servis je ProMobi. Meni je telefon (L720) vraćen za 3 dana od prijema, s tim da je jedan bio nedelja, pa su u suštini 2 radna dana u pitanju. Doduše, meni je očigledno bio softerski problem, pa mi se čini da je telefon samo flashovan, a onda ni ne čudi brza opravka.

Da se učlanim u veselo WP društvo..posle androida,iOSa evo me i na WP platformi..
Black 920 uzeta sinoć, tek se upoznajemo.. :)

Jedno pitanje, ovako sa nogu.. update-ova sam preko phone update sve firmware do poslednjeg (3047.0000.1326.2002), više nemam opcija..koja je procedura za update na amber? (verovatno ima ovde opisano,al ne stigoh sve da iscitam)..

Pa to bi trebalo da je to. Preko Sys App Pusher aplikacije treba da azuriras extras+info da bi pisalo Lumia Amber.

Da se učlanim u veselo WP društvo..posle androida,iOSa evo me i na WP platformi..
Black 920 uzeta sinoć, tek se upoznajemo.. :)

Jedno pitanje, ovako sa nogu.. update-ova sam preko phone update sve firmware do poslednjeg (3047.0000.1326.2002), više nemam opcija..koja je procedura za update na amber? (verovatno ima ovde opisano,al ne stigoh sve da iscitam)..

To bi trebalo da je to, pogledaj u Settings -> extras+info. Inace moj fw num je isti samo su zadnje cetri cifre 2006 - mozda to zavisi od drzave - ja sam uzeo moju Lumiu u Italiji)

Sad sam odradio kao što je @telenorce rekao, i piše sad Amber..
Inače, meni je poreklo telefona Saudijska Arabija :)

Nazad
Vrh Dno