Ma zezam se malo![]()
Kod mene na 820 su svi na brojuJel ima neko na 820 problema sa viberom? Naime od pre neki dan su mi nestali svi kontakti sa vibera i pojavljuju mi se samo novi dok starih nigde nema :S
Jel ima neko na 820 problema sa viberom? Naime od pre neki dan su mi nestali svi kontakti sa vibera i pojavljuju mi se samo novi dok starih nigde nema :S
Isto i kod mene na L920, probao reinstall ali to nije rešilo problemKad mi neko pošalje poruku na Viberu od starih kontakata koji me regularno vide u listi, onda mi se ponovo pojave ti kontakti.
Sredio sam kontakte u Viber-u !
Napravio sam deaktivaciju (zadnja opcija u postavkama), i ponovo aktivirao.
Nakon ponovne aktivacije procedura je ista kao i nakon instaliranja:
upišete svoj tel. broj, dobijete novi kod sms-om, i svi Viber kontakti su ponovo vidljivi.
sad cu i ja da probam da resim problem sa viberom, javljam se posle vecere.... ali ja imam jos jedan, veci problem.... alarm, nece da mi sacuva ni jedan jedini alarm, ne mogu da se budim, skinuo sam neke aplikacije i probao sa njima, nista... ne zvoni... ostalo sve normalno radi... nije mi jasno.... danas nisam is'o u skolu zbog tog problemaima li neko resenje? uradio sam sve update-ove, i restartovao fon 2-3x, ali nista
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari