Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Da li se ja tripujem ili se moja L920 bas greje. Kad malo duze koristin net onako se zagreje malo ali kad igram npr asfalt 7 posle 15-20 min se nas ugreje, skoro je vrelo od procesora. Kako je kod vas?

Sto se ne bi ugrejala od igranja zahtevne igre?

mislim bas ono vrelo :) Imao sam L620 igrao istu igricu i mani se grejala. Mozda tbog jaceg procesora. Verovatno se tripujem :)

I moja se grejala, cak je leti bilo neprijatno koristii je kad se ugreje..

pozz samo da se javim juce kupio 920.Pre ovoga android.Videcemo tek se navikavam,ali izgleda da nije los toliko win8

Vazi evo ja gledam fudbal, javljam koji ce rezultat da bude..

Ti bas nafuran neki lik? Tek se upoznajem sa telefonom,i os-om ne mogu da kazem da kida,ali jeste osvezenje posle 3 god androida.

Ma zezam se malo ;)

Ma nafuran je on, ako si mu reko.. :D :D Boris NAFURANI Lozac... :D

Pa zavisi sta te interesuje.. B92, FB, TWITTER, TT, VIBER, SKYPE. WU, INSTAGRAM, PLUSBUS, WEATHER FLOW (100 DIN), TUNEIN RADIO, ... Sve sto si koristio na androidu potrazi, ako ne nadjes, javi se ovde za alternative, ili bolje u WP8 temi.. :)

Znam da se snadjem i sta da instaliram,ali npr. Ima vise verzija yt app ja platio onaj metro valjda je nema bolje.i tako za sve app ima alternativa.bilo bi lepo kad bi neko ko duze kotisti wp8 naveo app koje su dobre bilo da su oficijalne ili alternativa

Jel ima neko na 820 problema sa viberom? Naime od pre neki dan su mi nestali svi kontakti sa vibera i pojavljuju mi se samo novi dok starih nigde nema :S

Od update vibera su nestali i na 520.

I meni su na androidu nestali kontakti. Nešto su oni zeznuli jer mi je na drugom telefonu sve OK.

Nokia 920, svi kontakti su tu

Jel ima neko na 820 problema sa viberom? Naime od pre neki dan su mi nestali svi kontakti sa vibera i pojavljuju mi se samo novi dok starih nigde nema :S

Isto i kod mene na L920, probao reinstall ali to nije rešilo problem :( Kad mi neko pošalje poruku na Viberu od starih kontakata koji me regularno vide u listi, onda mi se ponovo pojave ti kontakti.

925, gdr3, sve ok sa viberom...

Isto i kod mene na L920, probao reinstall ali to nije rešilo problem :( Kad mi neko pošalje poruku na Viberu od starih kontakata koji me regularno vide u listi, onda mi se ponovo pojave ti kontakti.

Potpisujem svako slovo.
L820

Viber je još uvijek poluproizvod, zato odavno poruke šaljem preko WhatsApp, a razgovaram na Skype.

Da ne otvaram novu temu, imam problem sa skype group chat na Nokii 820, tj. nema notifikacije, niti neki alert da mi je neko kuckao na skype-u, ali samo kada je u pitanju group chat.

Googlao sam, ali nigde se ne pominje rešenje, i vidim da se više ljudi žalilo u vezi ovog problema, ali skype kaže da ta mogućnost trenutno nije podržana (Skype community)

Da li se neko suočio sa ovim problemom??

Sredio sam kontakte u Viber-u !
Napravio sam deaktivaciju (zadnja opcija u postavkama), i ponovo aktivirao.
Nakon ponovne aktivacije procedura je ista kao i nakon instaliranja:
upišete svoj tel. broj, dobijete novi kod sms-om, i svi Viber kontakti su ponovo vidljivi.

Sredio sam kontakte u Viber-u !
Napravio sam deaktivaciju (zadnja opcija u postavkama), i ponovo aktivirao.
Nakon ponovne aktivacije procedura je ista kao i nakon instaliranja:
upišete svoj tel. broj, dobijete novi kod sms-om, i svi Viber kontakti su ponovo vidljivi.

Bravo, to je to :) Sređeno i kod mene, potvrđujem.

sad cu i ja da probam da resim problem sa viberom, javljam se posle vecere.... ali ja imam jos jedan, veci problem.... alarm, nece da mi sacuva ni jedan jedini alarm, ne mogu da se budim, skinuo sam neke aplikacije i probao sa njima, nista... ne zvoni... ostalo sve normalno radi... nije mi jasno.... danas nisam is'o u skolu zbog tog problema :D ima li neko resenje? uradio sam sve update-ove, i restartovao fon 2-3x, ali nista :D

sad cu i ja da probam da resim problem sa viberom, javljam se posle vecere.... ali ja imam jos jedan, veci problem.... alarm, nece da mi sacuva ni jedan jedini alarm, ne mogu da se budim, skinuo sam neke aplikacije i probao sa njima, nista... ne zvoni... ostalo sve normalno radi... nije mi jasno.... danas nisam is'o u skolu zbog tog problema :D ima li neko resenje? uradio sam sve update-ove, i restartovao fon 2-3x, ali nista :D

Hahhaha... Ovo prvi put cujem ... Kako bre ne mozess da sacuvas alarm ? :D . Stavis vreme i save posle na onaj togle kao prekidac samo stavis na ukljuceno i to je to.

ma nece :D umirem od smeha :D nece... xD narucio sam kevi budjenje ujutru :D

Jel stisnes disketicu (save) posle namestanja vremena?

da, da, svakodnevno vise puta postavim alarm, ali od juce nece :D

Zezanje :) Jesi uradio Soft reset, umesto klasicnog restarta?

uzas! "resio" sam problem.... posto imam 5 alarma koji mi se stalno ponavljaju i dnevno dodam, 2-3, pa obrisem, nije htelo da sacuva, dok nisam sve alarme obrisao, i postavio opet... ali ni opet nece, vec, samo jedan ili dva da budu aktivna... posle vec nece da "save-uje" :D uradicu sutra :D umoran sam sad... soft reset, ne brise nista bese? :D

Nazad
Vrh Dno