Nije još.
Nije mi to problem, mreža operatera mi je značajna uglavnom dok sam u prevozu, inače i na poslu i kod kuće imam wifi, tako da nema potrebe da se previše kačim i prekoračujem ograničenje, ali svejedno hvala.
Kapiram da nema puno filozofije, ali sam nov kada je Windows Phone u pitanju i nije mi palo na pamet da nešto poput te opcije može prosto da nedostaje u sistemu.
A kod mene dodje bela L920
Hteo sam malo promene nakon 3 godine androida pa reko' da probam wp8 i mogu reci da sam za sada zadovoljan.
Izrada je vrhunska,telefon deluje kao tenk u ruci a tezina mi ne predstavja neki problem iako su mnogi to navodili kao manu.
Ekran je odlican,uz apdejt na gdr2 je doslo i podesavanje boja sto mi se dopada kao i double tap to wake uz koji moze da se postedi malo power dugme
Uglovi gledanja su odlicni a crna iznenadjujuce dobra za LCD,displej je za nijansu bolji d onog na Optimusu G.
Sve sto mi je trebalo od aplikacija sam uspeo da pronadjem i sve rade lepo.
Svidja mi se integracija fb messenger-a u poruke,cudo da neko to nije do sad iskopirao
Baterija mi traje od ujutru do uvece uz malo vece maltretiranje sto mi je super jer sam tek uzeo telefon pa ga dosta cackam,vremenom bi trebala samo duze da traje
Sinoc mi je za 9h skinuo 7% u standby,sve drzim popaljeno sem BT.
Sto se tice kamere,slike su odlicne,nisam nesto zahtevan po tom pitanju pa ne mogu nesto vise reci,ali bolje su od Optimusa to mogu da potvrdim.
Sve u svemu,za sada se nisam pokajao,a sad da se pripremim za napusavanje od moje stare garde iz koje sam prebegao u WP![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari