Pregled svih aplikacija koje su aktivne u pozadini se vidi tako da odeš u Postake (Settings), otvori ise prvi stupac Sistem, a ti se prebaciš na desni stupac Aplikacije, i na dnu liste zadnja opcija je "zadaci u pozadini".
Kada to otvoriš onda vidiš da je 10-15 aplikacija aktivno, pa ti blokiraj sve što ti nije bitno.
JA sam ostavio samo
- AccuWeather
- WhatsApp
Dok sam blokirao
- Box
- Here Drive
- Nokia Care
- Nokia Trailers
- Shazam
- Wikuperia
- YT
Na dnu imaš opciju "napredno", i tu vidiš SVE aplikacije koje rade u pozadini, pa i one koje nije moguće blokirati (samo deinstalacija) kao npr. Skype, Viber, Deezer, Nokia Music, Tuneln Radio...
Ovo je vrlo dobra stvar ako neko primjeti da mu baterija traje kraće nago prije, a nije mu jasno zašto.
Kada to otvoriš onda vidiš da je 10-15 aplikacija aktivno, pa ti blokiraj sve što ti nije bitno.
JA sam ostavio samo
- AccuWeather
Dok sam blokirao
- Box
- Here Drive
- Nokia Care
- Nokia Trailers
- Shazam
- Wikuperia
- YT
Na dnu imaš opciju "napredno", i tu vidiš SVE aplikacije koje rade u pozadini, pa i one koje nije moguće blokirati (samo deinstalacija) kao npr. Skype, Viber, Deezer, Nokia Music, Tuneln Radio...
Ovo je vrlo dobra stvar ako neko primjeti da mu baterija traje kraće nago prije, a nije mu jasno zašto.