Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Samo da dodam, da sam na mobilnom linkovao sve MS adrese i nazvao ih Microsoft linked, da mi bude lakse da se snadjem, jer imam gmail jos iz android dana...

Eto da se i ja ubacim u temu, sa zakasnjenjem... Pazaraio sam novu lumiu 920 u Austriji pre 2 nedelje i moram da kazem da sam prezadovoljan sa telefonom. WiFi signal prima odlicno na vecim daljinama od GN koji sam imao, performanse su odlicne, ne lici na prethodne OS, kamera da se ne prica, pogotovo nocno slikanje/snimanje. Mozda fali aplikacija (nekima) naspram iOS i Androida, ali nikad ih posteno nisam ni koristio. Stvarno vrhunski telefon.

Danas mi je kolega dao svoju lumia 920 da se malo poigram pa da mu posle pokazem neke stvari, jer je do sada imao N95 :). Jel sam ja tupav, ili nema clock hub-a kao na mojoj omnia 7?! Jel moguce da mu je to neko obrisao? Ili je sat negde na drugom mestu(gde)?

od danas sam vlasnik 820-tke i 620-tke (820 za mene, 620 za devojku) pa me interesuje šta mi predlažete od aplikacija da skinem, i šta uključiti, isključiti.
Ono što sam primetio, dok sam na store-u nije mi upaljena indikacija wifi-a iako sam nakačen na moj wifi ruter u stanu

Klikni na gornji deo ekrana, pored sata, bilo gde, pojavice se indikacija...

Pozdrav svima od danas sam ja na Lumia 820... novi clan

Od aplikacija za "pin to start" koristim AccuWeather, Battery meter, Connectivity Shortcuts, Flashlight, (obavezno) navigaciju HERE Drive + Beta ( perfektno radi u Srbiji, Hrvatskoj i Austriji- provereno), Hotmail (ako koristis taj), Shazam, SophieLens for Nokia (stvarno odlicni efekti za slikanje) i Viber i WatsApp standardno. Osvetljenje meni najbolje je na automatski, i pod displey "sunlight readability" na "on". Lepo odrade posao po danu i po mraku.

Nešto slično i ja koristim, samo još nisam probao lens opcije za kameru, nisam stigao da slikam toliko da bih mogao da se igram sa istim. Koliko ti baterija traje i koji telefon koristiš? Meni 820-tka sad lagano drži dan

Koristim 920ku. Dosta cackam po netu, ali preko WiFi-a jer nemam net u pretplati, zovem poprilicno, a sms skoro nikad, i izdrzi mi sa tim podesavanjima i 30 sec display timeout-om 2 dana lagano. Ne znam da li ima ikakve veze, ali otkad sam je uzeo, praznim je do 10ak% i punim do kraja, svaki put.

Drugari kupio sam danas Lumiu 920, stize mi sutra.. U pitanju je zutac, star 2 meseca, u full pack i garancijom.. Msm tako mi je receno.. Jel imate neki predlog sta pogledati pre placanja, sem onog dust problema i da li je on uocljiv golim okom ili... ??

Kakav ludak :D :D :D :D

Lumia 920 VS S3

Poslednja izmena:
Krckanje zadnje maske - oseti se kad ispod kamere pritisneš i imaš utisak da se plastika savije. I proizvodi odvratan zvuk :)

Look at that phone, look at how cooler it is then SAAAM DUNG!

^ a to je inace jako tesko :d

Lep i solidan fon samo mi nije jasno zasto zuti delovi UI-a sa belim ikonicama i fontom..

Hehe Svakako odskače. Čestitam na kupovini i da te lepo služi. ;)

Ma to sa zutim plocicama je bilo kad sam upalio telefon, tako je kad se vrati na fabricka podesavanja, evo kako izgleda sad, mada sam samo natrpao, to sto sm se prvo setio da skinem...

wp_ss_20130716_0001.jpg wp_ss_20130716_0002.jpg wp_ss_20130716_0003.jpg

Koja je zadnja verzija WP8 za Lumiu 920? I da li Nokia Music ne radi u Srbistanu?

Poslednja izmena:
Jel može umesto te win 98 file explorer slike da staviš svoju neku pločicu? Mislim jel ima neki program za tako nešto?

Jel može umesto te win 98 file explorer slike da staviš svoju neku pločicu? Mislim jel ima neki program za tako nešto?

hahah.. :) Nzm, mada je to file explorer skinut s marketa, prvi na koji sam naleteo, a mrzelo me da kopam za nekim drugim, vrv da ima lepsih estetskih resenja, naci ce se.. :) Za program koji menja ikone ne znam zaista da li ima, ako neko zna nek predlozi nesto, ima par ikona koje su mi bljak.. :)

Ima, Skinery menja i live tiles, a ima i par koji menjaju i te staticne ikonice..

Takođe me zanima jel skrol u svim aplikacijama onako spor kao u meniju sa aplikacijama (probao sam juče neke i u većini je bio spor osim u b92), znači da ja onako jače skroluje prstom a on skroluje pola sata listu?

Takođe me zanima jel skrol u svim aplikacijama onako spor kao u meniju sa aplikacijama (probao sam juče neke i u većini je bio spor osim u b92), znači da ja onako jače skroluje prstom a on skroluje pola sata listu?

Ne, to sigurno.. Msm to moze biti i subjektivno, ali meni je to skroz ok.. i msm da zavisi od app do app..

@ProMaster:
- Odličan ti ovaj žućan, bog me.
Ima da te služi extra!

@ProMaster:
- Odličan ti ovaj žućan, bog me.
Ima da te služi extra!

Hehe, hvala.. :) taman si me postedeo muke da ti javljam na sms, bas sam hteo sad kad se napuni azdaja.. :p :)

Jel ima neko iskustvo koliko duze traji punjenje telefona na kompu, preko usb-a u odnosu na klasicno?

Hehe, hvala.. :) taman si me postedeo muke da ti javljam na sms, bas sam hteo sad kad se napuni azdaja.. :p :)

Jel ima neko iskustvo koliko duze traji punjenje telefona na kompu, preko usb-a u odnosu na klasicno?

Malio duže nego inače.
Možda 20tak min...

Samo mala digresija na temu.

Sutra bi trebala da mi stigne Lumia 520 jer trenutno sam siroma za više :8 pa javljam utiske u temi za 520.

pozz

Nazad
Vrh Dno