Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

nisu jos izbacili, mada bice preko 500 evra sigurno

Emix, daj link da vidim taj video. Sad sam bio na Verge ali nisam nasao, mnogo teksta a malo fotografija, videa nigde nema..

i mene zanima :) stabilizacija je dobra stvar, ali nekako bih radije 4x lossless zoom a ruku cu vec nekako primiriti :)

Ček, nadam se da je ovakvo punjenje samo jedna od opcija? Mislim, može i preko USB?

^ Naravno da moze.

Poslednja izmena:
naravno da jeste, ili taj ko snima ima neku zivcanu bolest da cuknem u drvo

Na snimku koji sam postavio se vidi da su telefoni jedan do drugog u istoj ravni i da ih drze jednom rukom, uporedi G III i 920.

Nema sta, popravili su se hardverski, S4 cipset (krait i adreno 225) su se bas dobro pokazali u svim telefonima, brutalno su brzi a potrosnja je mala. Ovo je mnogo bolje resenje nego neka tegra raspala npr.
Savrsen ekran, baterija, kamkoder, kamera, zvuk (ipak treba sacekati testove ali na papiru sve obecava) i baterija od solidnih 2000mAh.. Ovo je stvarno napredak. Mislim na Lumia 920 model.
Da su pametni pa da startuju sa ipak malo nizim cenama, ali mislim da ce preterati..

Sad ostaje samo da vidimo kako ce WP8 da se pokaze i razvija mada je Android sa ICS i JB toliko napredovao da ce resko imati ozbiljnu konkurenciju u WP8, cak i kod manje zahtevnih korisnika..

Na snimku koji sam postavio se vidi da su telefoni jedan do drugog u istoj ravni i da ih drze jednom rukom, uporedi G III i 920.

ma znam al to su manje-vise extremne situacije, realnost je da ce N8 sa mirnom rukom(da ne pominjem tripod ili drzanje na cvrstoj podlozi) praviti bolje slike od 920(koliko shvatam ovaj senzor u 920 je dosta manji), a + ima i xenon... mada ko zna mozda tu ima jos neka fora osim stabilizacije, kao sto rekoh cekam testove

Meni se ovaj zuti najvise svidja, skroz je cool:

Xv09-06_16-25-1220_gallery_post.jpg

Xv09-06_16-25-4020_gallery_post.jpg

izgleda mi previse klinacki... ali je dizajn bomba, u rangu sa N9 ako ne i bolji :)

presao sam na android , ali sanjam dan kada cu se vratiti nokiji......

kako im ide na berzi i ostace ti samo san :)

^Xperia S, Acro S, Acro HD, Xperia V.. oko 343ppi :) Xperia T oko 323ppi.. Nema sta, i Nokia i Sony su odradili odlican posao sa ekranima.

Kada ce ovo biti dostupno za kupovinu? Meni se svidja, samo da vidim jos wp8...

Moram da priznam da ne razumem zasto su Nokia-i pale akcije posle ovog event-a. Lumia 820 mi je, onako, nis' posebno, ali dostojna zamena za Lumiu 900. Ali zato Lumia 920, i want to lick it. Meni je ovaj dizajn i dalje vrhunski, tako lep spoj organskog i industrijskog niko nije uspeo da izvede do sada. Ekran odlican, (svidja mi se narocito sto nije tacno 16:9 nego malo siri), hardver skroz na mestu, bice tu i nekih Nokia-only aplikacija, ne znam sta vise bi covek mogao da pozeli od flagship WP8 uredjaja?

Did Nokia just cheated us??

http://www.phonearena.com/news/Whats-this-big-dark-blurry-device-in-the-Nokia-Lumia-920-PureView-camera-sample_id34113

Gledajte HD i zaustavite na 0:27... kombi? Veliko, crno, nesto u rukama?? FAIL!

Ovo im nije trebalo...

BTW, cheat us, nikako cheated us.

Poslednja izmena:
Pa raspala tehnologija kod monitora najsporije napreduje, ni ips full hd monitori nisu savrseni sto se tice rezolucije i prikaza (ips glow/bleeding) ali je ta rezolucija realnost jer inace ne bismo mogli da igramo igre na ultra :d

Ja imam 283ppi trenutno i nema sanse da koristim displej sa losijim karakteristikama, 720p na 4,3'' je savrsenstvo, i sto se tice velicine samog uredjaja i ergonomije i sto se tice prikaza :)

Poslednja izmena:
Pa raspala tehnologija kod monitora najsporije napreduje, ni ips full hd monitori nisu savrseni sto se tice rezolucije i prikaza (ips glow/bleeding) ali je ta rezolucija realnost jer inace ne bismo mogli da igramo igre na ultra :d

Ja imam 283ppi trenutno i nema sanse da koristim displej sa losijim karakteristikama, 720p na 4,3'' je savrsenstvo, i sto se tice velicine samog uredjaja i ergonomije i sto se tice prikaza :)

Ti si navikao na Wave, i dan danas jedan od najboljih ekrana moram da priznam.

Kad je PC u pitanju ako hocu dobar DPI mogu jedino da pljunem 3000€ na MacBook Pro Retina. Da li je DPI gov** na svim ostalim masinama? Da, ali trenutno ne mogu da uradim nista povodom toga tako da mi ni ne vredi da kukam.

A kada je mobilni u pitanju, zasto bi bilo ko tolerisao jos jedan Lumia 900 ekran sa piskelima kao kuca gotovo dve godine nakon sto je 300 DPI postala norma?

Gledam malo sad... ipak ce moj sledeci biti neka nova Xperia. Ne znam, svaka cast Nokiji, odlicni su ovo modeli - ali mi jos uvek ne odgovara WP. Mozda nekad...

Nazad
Vrh Dno