mtranzicija
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2012
- Poena
- 170
Prvi restart od kupovine 10.03. Na sekund sam je prebacio na airplane mode i onda se restartovao. Mts Lumia 730 sa windows 8.1 update 2.
Poslednja izmena:
Ubij me ako sam razumeo šta pitaš. Kada vodiš razgovor i telefon prineseš licu, potpuno je normalno da se zacrni ekran zbog senzora. U suprotnom bi prekidao vezu svaki put ili bi ometao razgovor samim dodirom (touch screen). E sad, meni ekran prestane da bude crn jako brzo nakon što ga odaljim od lica otprilike sekunda (ne mogu baš da procenim tačno), ako to kod tebe duže traje ili moraš da dodirneš ekran da bi se povratila slika onda nešto nije u redu.
Što se tiče lock screena (kada pritisneš dugme za otključavanje on se prvo pojavi pa onda prevučeš prstom na gore i dobijaš meni sa ikonicama, kao što Boris reče) mislim da ne može da se isključ da se telefon ne gasi kada je samo lock screen u pitanju. To je urađeno zbog uštede baterije, brzo bi iscurela kada bi ekran stalno bio upaljen. Međutim, možeš da podesiš da se telefon nikad ne zaključa sam i onda neće ići u lock screen, barem mislim. To su podešavanja koja si već našao (30 sec do neograničeno). Sad ako sam opet omašio odgovor na tvoje pitanje, izvini.
Ja vise ni nemam "never" za screen timeout, 5 minuta je maks. U svakom slucaju, nema nikakve logike da ti bude non stop upaljen lock screen? On sluzi da bacis pogled na vreme i notifikacije.
Dakle, na start screenu, tamo gde su ti tile-ovi jelte, tu ne sme da se gasi posle 5 sekundi, vec 30 minimum, ako si tako podesio. Ako je drugacije, onda je neki problem..
Takodje kad pricas, naravno da se gasi ekran da ne bi obrazom prekinuo vezu, opet, ako se posle sekunde (maks) ne upali kad odmaknes od uveta, i to je problem..
Reci nam jel ti ovo prvi touchscreen telefon, ili stvarno postoji neki problem![]()
Prvi restart od kupovine 10.03. Na sekund sam je prebacio na airplane mode i onda se restartovao. Mts Lumia 730 sa windows 8.1 update 2.
Dobro došli u klub i čestitam. cheers^ I meni se slicno desilo. Prebacio u Airplane mode, ukljucio WiFi i prilikom upload-a na OneDrive se restartovao. 1 restart od 13.03.
Evo, ako ima zainteresovanih, friškog oglasa na MS za L735 siva sa Telenora stara 2m u top stanju 140€!
Pa jel mu stajao u fioci?...LifeTimer ove Lumie je 28min za nepunih 5 meseci.
EX TRA!
Pa kontakti su ti direktno povezani sa ms nalogom. I automatski su tu kad ubacis svoj stari nalog. Nema veze sa sim karticama
Ja poručih.
Bejah nestrpljiv.
Neki ČungaLunga :d prodavac za 600 dindzi...
Pa i ako ne stigne nije greda. Kako bih bacio kintu na cigarete (da pušim)...
LifeTimer ove Lumie je 28min za nepunih 5 meseci.
EX TRA!
Nema ga višea nije ni bio ovde na forumu (na žalost).
Okasnila si 36h a fon se verovatno prodao jako brzo.
Sve što budem našao, pustiću ti na privatne poruke
pozz
elsi proveri kodom ##634#
LAŽEEEEM! a time se ne bavimSad proverio oba tajmera i kod mene na lifetime counteru ima 1 sat manje nego na voice call conteru.
kod mene na l 720 kupljen nov sa o min , na oba mesta identicno 58,01,31 ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari