Jel su ovo minuti ili sati ?
U laži su kratke noge...Sigurno si hteo da ga uvališ nekom na KP za veću lovu, ali smo te provalili. :d :rtfm:LAŽEEEEM! a time se ne bavim
Ne sagledavši dobro, i kod mene se razlikuju LifeTime: 27:42:21 i CallTime: 28:42:21. Znači, za 1h kao i kod tebe.
Pa lock screen imas i na telefonima od pre 15 godina, uzmi bilo koju matoru Nokiu, znas da ti treba ona kombinacija, unlock dugme + zvezdica da bi otkljucao telefon? A kad ne pritisnes zvezdicu sta se desi? Ugasi se ekran posle par sekundi.. ne kapiram o cemu pricasI sluzi da bacis pogled na notifikacije, ne da tu sve radis, bacis pogled ako imas propusten poziv, poruku, mejl, a onda otkljucas ekran valjda da vidis detaljnije?
Ma nema veze bitno je da se druzimo... :d
Lock screen kolikoja kapiram treba da stiti da se ne aktivirajuslucajno drige aplikacije dok je telefon u dzepu, zato se i zove Lock screen.
I ne, ne bi trebalo da se gasi odmah posle 5 sekundi (barem po nekom mom shvatanju UI) jer koja je poenta notifikacija i vesti na Lock screenu ako ne mozes da ih vidis vec moras da lupkas u ekran?
Koristio sam smart telefone ranije ali ih ne volim, i ovo sam uzeo na silu...
@kalin62 L730/35 sigurno nece dobiti GLance ni sa kakvim updateom.
Jedno pitanjce za sve vlasnike L735:
- Kako da spucam WP10 na L735 sa Telenora?
Odradio sam kompletan bekap, instalirao Windows Insider aplikaciju, uredno se logovao (pošto sam registrovan kao developer i beta tester :d) i kada pokrenem aplikaciju i izaberem Get preview builds dobijem poruku "no builds" za moj telefon
Može POMOĆ?!
tnx
Juhuuuu.
Znači, nije mi bolestan telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari