Šta je novo?

Nokia Lumia 620

DTTW je najjaca fora ikad..

Baterija je ok sa glance na peek i dt kao i bez njih ili ja tripujem...

Pokvario mi se taster za zakljucavanje :0 radi samo kad se skine poklopac i to ne uvek :s imam garanciju ali je iz Zrenjanina, ne znam sutra cu da nosim ovde kod mene pa da vidim...

Supruga mi nije još prešla na Black.
Hoću na kvarno da joj uradim update, ali me interesuje, da li ima ikakvih benefita, ili ima nekih losijih pratecih pojava.
Najvise zbog baterije i kamere pitam jer je to njoj jedino i bitno :)

Uvek su poboljsanja i gotivni dodaci u pitanju sa svakim updateom..

Baterija nije poboljsana ,cak za nijansu manje drži ako ukljucis double tap,bas sam danas testirao.

I ja kad igram flappy birds mi manje drzi baterija nego kad ne igram...

;)

Ja sam mislio da nece biti vece potrosnje ,posto ne razumem zasto dt trosi vise bateriju ,zar nije isto bilo da tel otkljucavam na dugme ili da tapnem dva puta na ekran ,ili sam ja nesto lose informisan? :)

Pa ocigledno je neki senzor ili ceo ekran non stop aktivan, naravno da ce vise da trosi lol :)

Drugarica slomila ekran. Da li neko zna kako sad može da bekapuje kontakte iz telefona? Ekran je puko na 3mesta i ne reaguje na dodir. Na žalost nije napravila bekap. Kada poveže fon ma komp vidi samo slike. Nosila je u neki servis i receno joj je da nije moguće izvuci kontakte. Malo mi je čudno. ..ja nisam probao pošto je ona bg, a ja ns. Tnx ako neko zna ili bilo kakve predlog

Kontakti su povezani za M$ ili Google nalog. Neka se uloguje na nalog koji je koristila i pod People/Contact su kontakti :)

Tel poceo da brljavi prvo nije zvonio, pa kada sam uradio soft reset pa zatim i hard nije prikazivao sliku za vreme reseta, samo crn ekran znate ono a ne ovako123.jpg ovako bi trebalo ili 555.jpg
Kod mene nista tek posle nekog vremena se probudi i posle kao radi normalno samo ne odradi taj reset kako treba.
Zna li neko u cemu je problem i nakon hard reseta isto.

Probaj uraditi čistu instalaciju uz pomoć nokia soft. recovery tool... Flashovanje...

@hercegovac

Neka se uloguje na svoj MS nalog, preko pc i tamo proveri kontakte...

Opet isto pri restartu ili resetu(soft-hard) nema welcome note samo crn ekran i tek se probudi kasnije posle reseta kad pritisnem srednje dugme. I ponekad izgubi ton.

[YOUTUBE]jauCsI9Ee-s[/YOUTUBE]

Lumia 620 Windows 10 Mobie Build .107

Nazad
Vrh Dno