Azurira mi se danas aplikacija muzika i ajd reko da udjem da vidim ima li sta novo, naizgled nista. Pustim pesmu, kad ono sad moze da se premotava rucno gde hoces...konacnooooo! Ovo je mali korak za microsoft, ali veliki za nas...
I da, jel posle azuriranja pojedinih aplikacija ima potreba da se resetuje fon (mislim na paljenje gasenje, ne hard)?
@the_radosh Ja sam na 8.1. @zzvizz Pa gde si naso 525 da je jeftinija od 520, reci odmh?Ja je bas jurim po nekoj povoljnoj ceni, ali sve nalazim 120e pa na vise. Mislim ni to nije losa cena, ali gledam nesto do 100e ako moze. Ne mora da bude bas ganc nov, bitno da je extra ocuvan. Ako naleti nesto tako odmah ga uzimam.
Ja nisam bio zadovoljan i vratio sam na 8.0.
Na sajtu mobilni svet pise da je l520 156 evra a l525 119 evra...
Ti verujes Mobilnom Svetu?! :d
Black, White, Yellow
A i na tehnomaniji pise da l520 kosta 18000 din, a na win win nije neka razlika...
Pa i meni je sumnjivo, al gledam kao ovlasceni servis.. Zvacu pa cu da pitam.. Tacno mi je bio update HERE mapa pre par dana, i sad sam ih prvi put startovao.. To je onda. Nego, nesto mi se zapucao procenat baterije. Nemam nikakvu Bat. aplikaciju, nego u podesavanja pa usteda baterije. Stoji na 31%, a koristio sam ga bas. Sta to moze biti? Uradio sam soft reset, pa cu da vidim, al reko mozda neko zna sta je..To mi jako sumnjivo, vidi jel ima Nokia urezano pozadi, vidjao sam kopije koje uglavnom nemaju, pa se po tome prepoznaju.
@zzvizz Pa i ja sam u pocetku imao problema sa 8.1, ali sam se sad vec navikao, a i polako popravljaju stvari, svaki dan novi update-i. Na srpskom ne radi cortana, a i da radi koj ce mi to. Jos da me neko vidi da razgovaram sa telefonom da pomisli da nisam tacan. :-D Ne radi jos ni microsot camera, ali ima nokia camera koja je jedno 10x bolja, tako da nju koristim. Desavalo se da je par puta izletao iz uc browsera, ali je to bilo do uc. Sad posle updatea nisam primecivao. I generalno desavalo mu se da se zaglupi po koji put, ali nista strasno. Jedini ozbiljan problem je po meni trajanje baterije. Nekad izdrzi dan, ali ako ga malo jace poteram ne gine mi 2x dnevno na punjacu. Ja sam preview for developers instalirao jos istog dana, ma kakvi dana, istog minuta kad je pusten (samo sam kliktao na refresh dok mi nije pokazao da je stigo update :-D) jer sam bio nestrpljiv da vidim sta je novo. Ti kad si cekao do sad onda bolje se strpi jos malo pa cepaj zvanicni kad bude stigao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari