Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav,
interesuje me kako bi mogao da instaliram Here drive +. Pročitao sam veći deo ovoga što je pisano ovde i samo na jednom mestu sam video ono sa kucanjem proksija. Medjutim, to ne funkcionise, bar ne sada (pošto je odavno to ovde napisano). Ima li nekog rešenja?
ja imam L520 i imam here drive +
Uradi update na 8.1 developer preview ili sacekaj zvanicni update na 8.1 i dobices here drive + jer se on uz 8.1 dobija besplatno u kojoj god se zemlji nalazili.
Dobih danas lumiu 520 na poklon. Pre ovoga sam koristio samo android telefone, nikada nisam imao dodir sa win fonom, pa molim za neke sugeatije na sta bih trebao da pripazim itd...
Pripazi da se accent color slaze sa odevnom kombinacijom ma na sta da pripazis, koristi i uzivaj. Ako je maska bela malo se prlja, eto...i od Vibera odustani u startu
Procitajte celu temu od pocetka,da se ljudi ne ponavljaju.ja sam tel uzeo pre par meseci pa sam procitao ovu temu od pocetka.Procitajte i 8.1 temu,isto ima da se nauci svasta.
Kako mogu da se vide karakteristike neke slike, tipa velicina, rezolucija, kada je slikano itd? Da li moze, i kako ako da da se upali svetlo, da sverle ovi dugmici search, home i back? I da kako da se uradi update na 8.1 developer preview, i da li bih time nesta dobio/izgubio?
Prvo - na kompu ili preko nekog namenskog programa (znam, glupo), drugo - ne moze, usteda pri proizvodnji, trece - sacekaj dve - tri nedelje i stici ce ti zvanicni 8.1. Dobijas dosta.
Uglavnom, ako instaliram dev prw 8.1, kada izadje zvanicni 8.1 imacu normalno update i bice zvanicni? A ovo za slike nevidjena glupost. Izgred pocinje da mi se svidja vise od Androida.
Rezolucija fotografija je fiksna. Ako staviš 4:3 onda je 2592x1936 px odnosno 5 MP, kada je 16:9 onda je 2592x1456 px (u biti crop-ani 4:3 format) ili 3,77 MP, veličinu (MB) vidiš u file manager-u.
Istina, bez veze je što nema opcija "info" pa da sve to vidimo odmah na jednom mjestu.
Po meni je 630 bolja (duplo jaci procesor, veci ekran koji se bolje vidi na suncu, jaca baterija), ako se uzima telefon njega bi preporucio.
Ali mislim da se ne isplati menjati 520, jednostavno zbog para. Iako je bolji nije nista revolucionarno. I izgleda kao cigla, ruzan je do bola
Baterija jeste bolja ali verovatno se u praksi svodi na isto. Ali ne slazem se da je ruzan, na slici mi je izgledalo kao da je ruzan ali mi je uzivo lep.