Sad sam primetio jos par stvari. Nece da mi zvoni telefon kada me neko zove na skype. Njemu pise da sam online, ali meni nece da zvoni telefon. Ja sam cuo da su ljudi sa viberom imali slicnih problema, ali to ne znam, jos uvek me niko nije zvao preko vibera, dok za skype znam provereno. A i sa sinhronizacijom sa google nalogom sam imao problema (tacnije sa kontaktima). Sinhronizovao mi je samo imena bez brojeva pa sam ja onda rucno morao da unosim broj po broj za svako ime, gledajuci sa kompa. A kad sam to zavrsio na google/contacts mi se uz svako ime pojavila po dva ista broja. U cemu je stvar?
???Skype me do sada nije izdao, mislim da moras do odstikliras onu opciju wifi always ON
Treba da udjes u podesavanje imenika i da izbacis google, tako da ti ostane samo live.
Potvrđujem ovo !!Moraš da preistaliraš aplikaciju Viber.Kažu da samo tako hoće, da radi normalno, tj. bez bagova...
Mislim da ce na 800x480 na 4" to skroz ok da izgleda. Na 620 je vec pitanje na sta ce to da lici...
Zasto ne mogu da skinem fifu 14 sa store-a? Menjao sam region i u uk i usa i opet nece ni da mi je izbaci na listi?
Moraš da sačekaš ako/kada dođe verzija FIFA 14, optimizovanana za 512MB. :smash:Zasto ne mogu da skinem fifu 14 sa store-a? Menjao sam region i u uk i usa i opet nece ni da mi je izbaci na listi?
Nisi sigurno.Dobar smartphone za smešne novce...
Jedino ako si u selu Obrve, pa nemas net![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari