Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Sad sam primetio jos par stvari. Nece da mi zvoni telefon kada me neko zove na skype. Njemu pise da sam online, ali meni nece da zvoni telefon. Ja sam cuo da su ljudi sa viberom imali slicnih problema, ali to ne znam, jos uvek me niko nije zvao preko vibera, dok za skype znam provereno. A i sa sinhronizacijom sa google nalogom sam imao problema (tacnije sa kontaktima). Sinhronizovao mi je samo imena bez brojeva pa sam ja onda rucno morao da unosim broj po broj za svako ime, gledajuci sa kompa. A kad sam to zavrsio na google/contacts mi se uz svako ime pojavila po dva ista broja. U cemu je stvar?

Trebao si da ispratis ono uputstvo, exportovanje kontakata iz google u CVS i import u Outlook, i stavis forwardovanje gmail mejla na outlook.. To je sad najbolja varijanta. Za Skype sam i ja primetio, nije mi stizalo par poziva, mada ja sam bio offline cim izadjem iz aplikacije..

Sad sam primetio jos par stvari. Nece da mi zvoni telefon kada me neko zove na skype. Njemu pise da sam online, ali meni nece da zvoni telefon. Ja sam cuo da su ljudi sa viberom imali slicnih problema, ali to ne znam, jos uvek me niko nije zvao preko vibera, dok za skype znam provereno. A i sa sinhronizacijom sa google nalogom sam imao problema (tacnije sa kontaktima). Sinhronizovao mi je samo imena bez brojeva pa sam ja onda rucno morao da unosim broj po broj za svako ime, gledajuci sa kompa. A kad sam to zavrsio na google/contacts mi se uz svako ime pojavila po dva ista broja. U cemu je stvar?

Skype me do sada nije izdao, mislim da moras do odstikliras onu opciju wifi always ON, dok mi viber nekada zvoni i sat ili dva posle poziva :d.
Imas dupli imenik zato sto si nove brojeve sacuvao u live imenik. Treba da udjes u podesavanje imenika i da izbacis google, tako da ti ostane samo live.

Moraš da preistaliraš aplikaciju Vajber.Kažu da samo tako hoće, da radi normalno, tj. bez bagova...

Skype me do sada nije izdao, mislim da moras do odstikliras onu opciju wifi always ON
Treba da udjes u podesavanje imenika i da izbacis google, tako da ti ostane samo live.
???

Moraš da preistaliraš aplikaciju Viber.Kažu da samo tako hoće, da radi normalno, tj. bez bagova...
Potvrđujem ovo !!
Ja sam bio totalno frustriran sa Viber-om, nikako nije zvonio kod dolaznih poziva, samo su stizale poruke o propuštenom pozivu, i sve to dok sam bio spojen na kućni wifi ili 3g.
Nedavno je došla nadogradnja Viber-a, napravio sam update, dodana je ona opcije "Viber Out", ali i dalje pozivi nisu radili.
Deinstaliram Viber, isključim mobitel, ponovo uključim, odem na Store i instaliram Viber i RADE dolazni pozivi !!
Čak sam jučer ostvario dolazni poziv dok sam bio na 2G, istina zvuk je kasnio, ali RADI !!
Kada sam spojen na wifi ili 3G zvuk je stvarno odličan, Skype nije ništa bolji, a to mu je nekada bila najveća prednost.

Meni na viber sve radi ok osim notifikacije o propustenom pozivu. Ne znam zbog cega ali tako je!

Od nedavno koristim viber i FB messenger i razocaran sam kako rade na WP. Drugu na androidu rade dosta brze, imaju vise opcija, brze stizu notifikacije, ima manje bagova...
Oce li developeri posvetiti malo paznje ovome? Popularne su i jake ovo firme, al predpostavljam da WP nije neki prioritet :(

Jeste app su na pocetku bile uzas... Sada je mnogo bolje, negde sam nacuo da ce fb napraviti svoju app, sto bi bilo odlicno :)

Ne znam u cemu je problem. Meni i na FB messengeru i na Viberu momentalno stizu notifikacije i sve radi bez ikakvog problema ili cekanja. U prethodnim verzijama vibera je znalo a bude problema medjutim sad je sve ok. Takodje ne vidim sta to od bitnijih opcija fali, pogotovo na fb messengeru.

Messenger je sto se tice opcija ok (nervira me sto notifikacije u porukama izlaze I u facebook app-u iako sam ih iskljucio u opcijama), mada na viberu fali par korisnih (najvise mi fali mute group).
Sto se tice notifikacija, stizu ali nekad stignu odmah, a nekad posle min-dva. Da se razumemo, aplikacije su potpuno upotrebljive I rade fino, ali kao da ih nisu ispeglali koliko za droid I IOS.

I ja sam ugasio u fb beta u podesavanjima da mi ne stizu notifikacije za poruke i iste ne stizu. Dakle kad stigne poruka, sada stize samo u messengeru. Viber kasni sa opcijama u odnosu na Android verziju mada je sa poslednja dva apdejta dosta sredjen.

Sto se notifikacija ovako tice, stvarno kazem nijedan problem(sem sa viberom koji je bio poznat svima) nemam i iste stizu momentalno.

Je li nasao neko na klip ili sliku lumie 520 na 8.1 sa trecim redom medium tiles-a, koliko znam rekli su da ce da omoguce za sve telefone, pa me zanima na sta lici :)

Mislim da ce na 800x480 na 4" to skroz ok da izgleda. Na 620 je vec pitanje na sta ce to da lici...

Nisi sigurno.Dobar smartphone za smešne novce...

Zasto ne mogu da skinem fifu 14 sa store-a? Menjao sam region i u uk i usa i opet nece ni da mi je izbaci na listi?

Zasto ne mogu da skinem fifu 14 sa store-a? Menjao sam region i u uk i usa i opet nece ni da mi je izbaci na listi?
Moraš da sačekaš ako/kada dođe verzija FIFA 14, optimizovanana za 512MB. :smash:

Kako prebaciti kontakte na SIM karticu?
Moze li preko OSa ili neka app?

Ozbiljno, na sim karticu? :)

Ja ne znam.. ima import sa sim-a.

Jedino ako si u selu Obrve, pa nemas net :)

Puno pitaš Septimus. Znaš da tu nema puno rešenja :p

Jel može taj dumb da povuče sa memorijske? Ako može onda napraviš vcf ili koja je već ekstenzija kad povučeš sa Google-a ili live naloga kontakte i prebaciš na memorijsku i sa memorijske povučeš na telefon :)

Ili eksportujes kontakte sa 520, prebacis sim karticu i taj fajl na neciji android ili simbian telefon, i odradis. Posto sumnjam da dumb telefon moze ovo sto je djilkos predlozio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno