Cekaj sad ce 5 stranica o restaru, ovo je pocetak :d
Moj 1020 nije nijednom da kucnem u drvo. A ni S4, Note 3...
Dovoljno mi je licno iskustvo da mogu da pricam na tu temu jer za razliku od tebe koji ISKLJUCIVO trolujes imam iskustva i sa Androidom i sa WP. "Pogledao klim na YT" i cackao na standu Telenora se ne racuna u iskustvo.
Ja na G2 nisam imao jedan jedini restart, a alpha I beta build-ove sam flesovao. Evo sad N4 custom i ROM i kernel ništa, pošto stock ima opcija koje mi fale. Ako izdrzim da ne flesujem uskoro nešto da probam, baš ću ti okačiti ss uptime.
Ma samo budi realan, a tvoja svrha na wp delu je da pišeš o androidu. Kada čitam tebe, ložača i još par ljudi imam osećaj da koristite android, 99% postova u wp temi vam je kako je android loš.
I naravno da lažeš, nemam problem da to kažem.
Ali meni nije jasno na cemu vi to sad insistirate? Jel bitno da li ima ili nema restarta ili ga ima vise ili sta? Pa kako god okrenes MANJE se restartuje nego Android... Sistem kao sistem je neuporedivo stabilniji(sto sa sobom svakako povlaci odredjena ogranicenja) a sad, aplikacije kao takve, tu i kod jednog i kod drugog pre svega zavisi od onog koji ih pravi...
Moja i recimo svih ostalih koji ovde nesto pisu. Generalni utisak je to. Isto kao sto su neke stvari bolje na androidu i tu nema price. Moja licno poslednja su DesireHD i OneX. Tu i tamo reset, force close i slicno. Nevezano da li je bio fabricki rom ili custom. Desire je cak ostao kuci sad je kitkat na njemu, radi sve ok ali zato sto ima 2.5 aplikacije na njemu. No opet s' obzirom koliko je to star hardver radi super. Za android naravno.
Od telefona sa kojima sam u kontaktu(one, n4, s2...) cesto manje vise je sa svima isto. Nista preterano naravno daleko od toga ali opet, manje nego sto se meni desava.
Meni je to dovoljna statistika.
Kao sto rekoh, jedina svrha na WP delu ti je trolovanje. Tako i sad izvrces ono sto sam napisao i sam sebe diskreditujes, zato te niko i ne shvata ozbiljno vec se sprdaju sa onim sto napises. Jedino ja kao se trudim da nesto ozbiljno odgovorim.
Dakle na stranu sto si upakovano rekao da lazem bez ikakvog dokaza ja NIGDE nisam napisao to sto si sad rekao. Sta vise rekao sam da se ne desava nista preterano ali svakako vise nego meni. To znam jer kao sto rekoh za razliku od tebe imam iskustva i sa jednim i sa drugim i tek kad budes imao neki WP moci cemo da diskutujemo na tu temu.
Dakle tvoja "realnost" je u problemu jer donosis zakljucke na osnovu nekih svojih pretpostavki ili cega vec a ista nije bazirana na realnom iskustvu. I to ne bi bio problem da nas ostale ne pokusavas da ubedis u to.
Naravno da ne.
Može neka statistika koja potvrđuje tvoje tvrdnje?
Ma ok je, onda reci da su to tvoja iskustva. Mogu da pitam koji telefon ti se restartovao, i kako je sistem kriv?
Ne kaki. Čitajući šta vas par pišete stiče se osećaj da kada se ne restartuje, onda se force closuje, a kada nije ništa od ta dva onda je zapucan.
Malo realnosti ne bi falilo.
Mogu samo da kažem da je htc sa desire, desire hd i onex imao dosta faličnih telefona koji su se zbog hardverske greške restartovali, možda ti imaš falične telefone.
Šta sam ja napisao o wp? Nađi jednu stavku, evo u poslednja dve strane? Evo ja ću sada da nađem tvoje za android, molim da se nađu moje stavke za wp?
Naravno da ne.
Može neka statistika koja potvrđuje tvoje tvrdnje?
Ma ok je, onda reci da su to tvoja iskustva. Mogu da pitam koji telefon ti se restartovao, i kako je sistem kriv?
Ne kaki. Čitajući šta vas par pišete stiče se osećaj da kada se ne restartuje, onda se force closuje, a kada nije ništa od ta dva onda je zapucan.
Malo realnosti ne bi falilo.
Mogu samo da kažem da je htc sa desire, desire hd i onex imao dosta faličnih telefona koji su se zbog hardverske greške restartovali, možda ti imaš falične telefone.
Ne znas koliko se i da li se WP restartuje, ali znas da to svakako nije manje od androida na kome se kako kazes to ne desava zar ne? Dakle nemas WP ali u startu znas da poredis android i njega po tom pitanju. I jos da slazes da se na androidu to ne desava. Svoja iskustva nemas a mi kad iznesemo svoja lazemo i ti znas da si ti u pravu? Relevantno je kad Boris kaze da mu se jednom restartovala Lumia ali ako kaze da mu se 45 puta restartovao HTC onda laze?
Dakle najobicnije trolovanje i kao takvo nije vredno bilo kakve paznje.
Sta kao to je mnogo ne kapiramNe desava se na vasim dalvicima
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari