Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Ako mu pristupim, ne vidim kako bi nesto 'prevukao' u njega odnosno uploadovao preko browsera sa telefona.. :) Verovatno nema brzih resenja od povezivanja kablom.

Ne znam za to sa wifi-jem, mozda moze kao na play station-u. Inace ne mogu da posaljem file preko bt-a sa laptopa, vidu mi telefon, a i obrnuto i samo mi izbacuje fail. A koristim j****i win 8.1, gde je ta integracija sistema!?

Meni BT file transfer radi normalno sa W8.1

@lozac:
Pošto nemate file system onda i ne mozete ništa da uploadujete. Možda bi mogao download sa računara na telefon.
Da li moze mali test... Iz browsera na telefonu probajte da zakacite sliku na forumu. Kada dodjete do onog dela kada treba izabrati file, šta se desava?

Mislis benchov upload slike? U mobilnoj verziji ne nudi opciju, u desktop se nista ne desi kad idem da izaberem fajl..

Bravo.. radi, konacno neka korist od UC browsera :) ...
Vidiš sa nije toliko loš "UC Browser", a ima i "reader mod".Radi smart tekst reflow, (kao kod "Opere browser" ili Samsunga na androidu).Ali jednostavno ne radi dobro na slabijem hardweru...
Inače pravi "tekst reflow" imaju samo HTC i Sony na androidu.:smash:

Vidiš sa nije toliko loš "UC Browser", a ima i "reader mod".Radi smart tekst reflow, (kao kod "Opere browser" ili Samsunga na androidu).Ali jednostavno ne radi dobro na slabijem hardweru...
Inače pravi "tekst reflow" imaju samo HTC i Sony na androidu.:smash:

Ja sam poprilicno zadovoljan UC-jem, pogotovo od kada su resili problem sa "pucanjem" memorije. Ima 10 puta korisniji interface od IE-a.

Ali Bench na njemu i dalje jednostavno ne radi, barem na 520, ne znam za sta ga vi koristite, ali ja ne koristim TT pa idem na forume preko browsera.

Kada (ako) ikad shvatis kako radi TT, onda ti nece padati na pamet da na forume koji podrzavaju TT ides preko browser-a.
Mada, cisto sumnjam, jer si prilicno tvrdoglav..

Nisam tvrdoglav, napisao sam vise razloga zasto meni ne odgovara.. jedino jos i video da snimim i dokazem? Ne pise ko je poslednji napisao nesto u temi, sporije mi otvori precice za pinovane podforume itd, 5 puta neke animacije izvrti dok ne dodje do podforuma.. hvala na brizi.. I ja bi voleo da skapiram taj hajp, ali je bolji samo ako ulazis u svaki moguci podforum i temu, od limunda preko vodenih napajanja pa do malih oglasa. Za to uglavnom nemam potrebe na telefonu, pogledam par podforuma koji me zanimaju i to je to.

Poslednja izmena:
Ja ga koristim za pretplacene teme, i to funkcionise sada dobro, pre se jedva otvarao...

@boris sve sto si naveo da ti smeta kod mene radi savrseno, prati mi nove poruke na podforumima, pise ko je zadnji postovao, pise ako ima novih poruka i ne znam sta ces vise. Sto se tice animacija one su minimalne. Evo ti i ss benchmarka, sve sasvim dobro radi.
qy5u8aqu.png
2e3u7a6a.png

Cool.. ali pazi sad ovo :) Pokazuje ko je napisao poslednju poruku samo za subscribed topics, ali ne i kad odes na subscribed forums. Mislim mogu ja sad da se pretplatim na sve teme, ali sta ako se pojavi neka nova tema, necu je videti uopste. Nije to toliko strasno ali me nervira kad ne znam ko je napisao, ne znam zasto :) Moras priznati da je glupo, ima za topics a nema za taj isti topic kad udjes u podforum?
Mislim dobro je ovo sto izbaci broj novih poruka za subscribed, to je korisno. Ako vidis 0 ne moras ni da ulazis.. ali mozda ima neka nova tema? Zar nisu brze precice za omiljene podforume? :) Tipa "mob. telefoni", imam precicu, tapnem, ucita za 3, 4 sekunde, i vidim sve, i ako ima novih tema, i ko je napisao poslednju poruku itd.. :) Razumem i zasto je vecini TT bolji, ali meni je ovo prakticnije i brze. Mozda sam i ja lud, mozda i 'skapiram' pa mi bude gotivno :)

Poslednja izmena:
Za subscribed forume moras u svaki posebno da udjes pa ti lista sve teme sa zadnjim porukama i ko ih je napisao. Ali ako ti ne odgovara onda nista, radi kako si i do sada :)

Da, moja greska. Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Da li se jos nekom telefon restartuje? Nekoliko puta mi se restartovao sam od sebe.

Mozda 5, 6 puta za ovih 7 meseci..

Pisao sam ja o tome koju stranicu u nazad. Jel imas onu battery aplikaciju, koja se zove (ironije li): "Battery"? Meni se restartovao 2-3 puta nedeljno, a onda sam obrisao tu aplikaciju i prestalo je. Takodje, jesi li presao na Black?

Odmah sam instalirao Black. Nisam ni instalirao tu aplikaciju. Kupio ga pre 5 dana, nekoliko puta se resetovao. A nacin je vrlo zanimljiv - sve radi kako treba, telefon zakljucan, pritisnem taster za otkljucavanje i onda tek vidim da je iskljucen i pocne da podize sistem. Ne verujem da je do neke aplikacije jer sam uradio factory restet i desilo se i dok nisam imao nijednu aplikaciju.

Poslednja izmena:
Sta kao to je mnogo ne kapiram :) Ne desava se na vasim dalvicima :)

Izgleda imam mnogo srece sa ovim krs androidom :)

Mada popio sam nekoliko restarta za ovih godinu i kusur dana ali je vecina vezana za djubre od aplikacije/igre koje sam probao i odmah obrisao (zato ne skidam nista vise sa ocenom ispod 4 :d). Poslednji restart je bio pre oko mesec dana kada sam kuci slusao tune in radio preko wifi iz komsiluka ''sa jedva jednom crtom'' signala. A sve ovo na matorom ICS, JB je dosta stabilniji i brzi generalno.

Ali dobro, necemo da ratujemo ponovo, samo mi je malo ''smesno'' kako polako pada u vodu sve ono sto si ocekivao od WP8, restarti, curi baterija, ubedio si sebe da ti ne treba toliko funkcija zarad kao uspesnog minimal dizajna UI-a :)

Mada jedan ortak ima L520 i pitao sam za curenje baterije, kaze da je sve ok ali je imao par restarta za pola godine. Ako developer ne odradi aplikaciju kako je bog rek'o nema tu pomoci.

Poslednja izmena:
Ali meni nije jasno na cemu vi to sad insistirate? Jel bitno da li ima ili nema restarta ili ga ima vise ili sta? Pa kako god okrenes MANJE se restartuje nego Android... Sistem kao sistem je neuporedivo stabilniji(sto sa sobom svakako povlaci odredjena ogranicenja) a sad, aplikacije kao takve, tu i kod jednog i kod drugog pre svega zavisi od onog koji ih pravi...

Ali meni nije jasno na cemu vi to sad insistirate? Jel bitno da li ima ili nema restarta ili ga ima vise ili sta? Pa kako god okrenes MANJE se restartuje nego Android... Sistem kao sistem je neuporedivo stabilniji(sto sa sobom svakako povlaci odredjena ogranicenja) a sad, aplikacije kao takve, tu i kod jednog i kod drugog pre svega zavisi od onog koji ih pravi...

Cekaj sad ce 5 stranica o restaru, ovo je pocetak :d
Moj 1020 nije nijednom da kucnem u drvo. A ni S4, Note 3...

Može neka statistika koja potvrđuje tvoje tvrdnje?

Nazad
Vrh Dno