Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Ja na lumii 620 nikad nisam imao slicnih problema ,radi kao satic :)

Da li moze da se dekodira,zakljucana je na Austrijsku mrezu?Je li zna neko neku radnju koja vrsi dekodiranje?

Vidi na eBay-u da li ima da se kupi unlock code, ja sam tako otključao svoj LG L9 za 1.5usd, pa možda može i Lumia na taj način.

Kupovina kodirane Lumie je uglavnom bačen novac, nema kao za neke druge kodova za 1-5$.
Postoje neke mreže za koje navodno postoje kodovi, ali i to je uglavnom previše skupo (i rizik), a naročito kada je u pitanju najjeftinija L520.
Dok za većinu ostalih nema nikakve mogućnosti da se uopće "otključa".

Da, videh posle da kodovi koštaju 20eur i više, pri čemu ne znam da li rade.

Treba obavezno proveriti da li je stvarno zaključana. Ja sam kupio Lumiu 820 uz norveški pripejd broj, i telefon uopšte nije bio zaključan..

850 NOK (oko 100 EUR), Lumia 620 je bila 550 NOK. Odlična cena, ali su brzo otišle..

Poštovanje, ekipa :)
Dolazim sa WP Central, ali tamo ni riječi o ovome..
Za L520 je krenuo Black :)
Ja sam na Vipnetu u Zagrebu, a za Hrvatsku je available Black samo na T-Mobile..
Da li je suluda ideja da skinem ROM za T-Mobile, njega dignem na L520 i drndam po "update my phone" do iznemoglosti? Bude radilo to? ili je samo gubljenje vremena? :)

Btw, trenutno sam na CV rom-u, sa GD-3 updateom

A što lepo ne sačekaš, za koji dan svima će biti omogućen update.

Poštovanje, ekipa :)
Dolazim sa WP Central, ali tamo ni riječi o ovome..
Za L520 je krenuo Black :)
Ja sam na Vipnetu u Zagrebu, a za Hrvatsku je available Black samo na T-Mobile..
Da li je suluda ideja da skinem ROM za T-Mobile, njega dignem na L520 i drndam po "update my phone" do iznemoglosti? Bude radilo to? ili je samo gubljenje vremena? :)

Btw, trenutno sam na CV rom-u, sa GD-3 updateom

Radice, Nokia Care Suite ce malo da se buni kad budes stavljao ROM koji nije za tvoj product code ali kad ga instaliras, update na Black ce bez problema. Ali mislim da jeste gubljenje vremena jer verujem da je pitanje dana kada ce i na VIPHR da krene...

Ma znam raditi sa NCS, s njime sam debrandirao VIPNET ROM u CV pa znam da će malo kenjkati.. ali ako ide, zašto ne? Ubi me znatiželja što su, osim GDR-3 napravili :)
Thx, Darko :) idem skidat T-mo ROM :)

Gledam sad bas listu, stvarno za neverovati, CV na waiting for approval a T-mobile Available :)

Mada ako me secanje dobro sluzi tako nekako je bilo i za Amber...

da, ista priča.. i čudi me malo ta njihova logika - CV bi po svim pravilima trebao prvi ići na red..

Nakon 2 sata drljanja po power, vol down, vol up, konačno sam upsio iščačkati da krene flash xD
Napišem osvrt čim digne Black :)

EDIT:
- čini mi se da ide... downloading... :)

EDIT:
- uspješno je skinuo i instalirao BLACK.. Sad idem malo kopat po telefonu :)

Poslednja izmena:
Ukoliko je netko znatiželjan, Double Tap To Wake Up je uključen na BLACK update za L520 :)
Zapravo, ovaj sam feature tako jako trebao... nezgodno mi je uzimati svaki put mobitel i paliti na gumb..
Za početak mi se čini da je sve identično GDR-3..

A Glance slucajno?

Eh sad bi ti sve. Ubaci koji evro u telefon, možda bude i glance :p

Ne, nema Glance.. Ipak je potreban AMO-LED display za taj feature...
Umro sam od smijeha radi jednog posta na WPCentral - pita neki Indijac jel on može kupiti samo ekran od L620 pa da mu Glance radi.. LOL

Nije potrebno jer ga ima L720 koji ima isti ekran i isti procesor/graficku/ram.

A bio sam uvjeren da je to radi LCD-a.. onda je stvar ili u cjenovnom razredu ili u memoriji... :)

Zbog klase, i 720 ima 512 rama, sve im je identicno osim kamere bukvalno.

Poslednja izmena:
Znači ipak - koliko para toliko muzike :)
Ali to je OK.. Ne možemo očekivati da za toliko malo love imamo baš sve. Ja sam uglavnom zadovoljan featurima L520 :)
Jedino što mi ide na živce je odabir telefonskog broja kada mi kontakt ima linkani profil i nekoliko brojeva... i to što nema edit mode u dialingu.. to su mi zapravo najveće zamjerke WP8 sustava :)
Na kraju ispadne da je aplikacija za *telefon* na telefonu najmanje uzeta u obzir :)

Slazem se.. i dalje je kradja sta sve nudi za ovu kintu. Al kad su vec double tap to wake ubacili mogu i glance.
A sta je edit mode u dialingu? Meni bi godio samo Smart dial bukvalno, inace nemam nikakve zamerke. Obozavam sto uvek mogu da tapnem na kontakt bilo u dialeru ili porukama, i dobijem opcije za poziv/poruku. Pinovanje kontakata na start screen bez instaliranja trista aplikacija za tu namenu.. A i grupe sam skoro otkrio tako da sam full :)

Nazad
Vrh Dno