Hehe, to sa marketom je cudo zivo. Kupio sam 4 aplikacije za 400 dinara i nisu mi skinuli novac. U medjuvremenu sam ispraznio tu karticu i sada mi svako malo stize mail od M$-a da odradim update kartice jer ne mogu da naplate 400 kinit :d
Mali hint za sve. Kupovao sam danas slushke za telefon, odabrao sam neke sony in-ear bubice za 1200 dinara i kada sam ih prikopcao skontao sam da krce kada se cacka jack. Vratio sam ih u prodavnicu i probali smo 3 ista modela isto se ponavlja. I tako meni vratise pare u Neptunu, te se odlucim da uzmem Pioneer in-ear u Dr.Techno-u za 1000. Izadjem iz prodavnice raspakujem kad ono ista stvar opet. Vratim se nazad objasnim liku, tu sam se vec smorio kao musmula, i on kao proba sluske na kompu normalno rade a na telefonu i dalje ne.
I on izvadi drugi Pioneer, pa neke velike Sony, pa jedne velike Panasonic-ove i nijedne ne rade kako treba. Naravno da smo u medjuvremenu skontali da se ne mirisu sa mojim telefonom posto moje Nokia i Philips (jedne bubice, druge velike) rade sasvim normalno, cak i kada telefon "visi sa njih". Rekoh ja sebi ajde da probam L620, prikopcamo isti dijapazon slusalica i isti problem :sceptic:.
I tako dok na kraju nismo nasli da ovaj Pioneer:
SE-MJ502 koji radi savrseno, a daje i solidan odnos zvuka i izolacije za pare, pa sam ga i kupio. Tako da obratite paznju ako budete uzimali sluske, obavezno provrtite jack malo da ne bi otisli daleko od radnje