Jel može pomoć? Dali ima opcija da zavibrira telefon kada se uspostavi veza?
Pa kako da ne budem zadovoljan telefon je bas vrhunski nema sta, nije savrsenstvo bez mane ali odlicna masina. Mogu da se pohvalim i sa cenom telefon sam porucio u win winu na sajtu kada smo ga porucivali bila mu je cena 58000 din. stigao mi je 5 dana ranije nego sto sam planirao kupovinu, zamolim radnika da ga skloni u magacin i da 100% dolazim 30.3. da ga kupim kada sam dosao taj dan da ga platim i preuzmem pala mu cena na 49000 din. tako da sam i tu generalno imao srece.Ako si ti u startu zadovoljan prelaskom na apsolutno drugaciji sistem, ti si naš
Za mesec dana ce ti ti svi nedostaci biti zanemarljivi. Telefon jednostavno ubija. Ne postoji konkurencija. The end.
U stvari, ova tema moze da se zakljuca i stavi u sticky. Nema dalje. To je to...
Objasni ?
Telefon je toliko blizu savrsenstva da se iskreno razmisljam da kupim jos jedan. Recimo beli. Taj beli da drzim dok god mogu da izvucem zivotni vek trajanja ovog crnog. Nakon toga da krenem da koristim beli i da vise nikada ne menjam ni jedan telefona. Znam da zvuci apsurdno, ali .......
Ал њега ће и ако дође до Win10 -ке правити МС ....а то неће бити тоJa cu da sacekam da vidim da li ce da bar najave nekog naslednika sa win10. Ako to fejluje, nabavka jos jednog da stoji u steku uopste nije losa ideja![]()
Video u 25fps, 30 je američki standard i nije "to to". Maksimalna rezolucija (4k kod mene, mada je i to više softverski nego pravi 4k). Skoro sam kod drugara kome je to posao gledao pravi 4k, zato znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari