Šta je novo?

Nokia C3

Ja koristim ovaj telefon kao sluzbeni (drugi tel) nije los ali meni je malo veliki posto nosam dva telefona..a baterija mu drzi 7 dana koristim ga samo za razgovore.dekodiranje je 20-35e bar ovde kod mene u gradu i treba im 3 dana.

Imam jedno pitanje za korisnike Nokie C3-00, da li postoji mogucnost da se pomocu neke java aplikacije preko WIFI-ja od telefona napravi hotspot? Dakle da se drugim uredjajem kacim na njega i da trosim internet sa sim kartice u nokiji...?

Ne postoji. Java aplikacija sama po sebi nema dovoljno nizak pristup hardveru kako bi to omogucio.

Da li to znaci da ne postoji telefon koji nije android ili simbian ili verovatno windows a koji ima wifi a da moze da se koristi kao hotspot?

Ne znaci, vec znaci da se u takav telefon bez operativnog sistema ne moze ubaciti Java aplikacija koja to radi.

Kako u nokiu C3 najlakse mozemo preneti kontakte iz gmail naloga? Izvinite ako odgovor postoji na forumu, samo me uputite na objasnjenje... Hvala!

Kako u nokiu C3 najlakse mozemo preneti kontakte iz gmail naloga? Izvinite ako odgovor postoji na forumu, samo me uputite na objasnjenje... Hvala!

za one kojima ovo treba, uspeo sam. prvo iz gmaila exportujete kontakte u outlook cvs format, zatim te kontakte importujete u outlook(ja ga ne koristim i nije ni potrebno imati podesen nalog vec samo da uvezete u njega ove kontakte) a onda preko nokia suite u tools/options podesite da sinhronizuje sa outlook
om, povezete tel sa racunarom i odradite sinhronizaciju. i to je to...

Nazad
Vrh Dno