Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj, jesam ja to pao u hibernaciju i probudio se u nekoj budućnosti sa ultra kvalitetnim kamerama na telefonima kad S7 spada u niži prosek???

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Ne obracaj paznju, tako je napljuvao i lumiu 950 [emoji1] Samo n znam da li se sali ili stvano tako misli.
Nije sve u velicini sensora, tu je appple zaista objasnio a neki nikako da shvate.

Inace otvorio sam temu za Nokiju 5 tamo cu nastaviti o tom modelu, ovo je postala svastara i bas je nepregledno. ..

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
Čekaj, jesam ja to pao u hibernaciju i probudio se u nekoj budućnosti sa ultra kvalitetnim kamerama na telefonima kad S7 spada u niži prosek???

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

kako ti nije jasno
danas imaš 15 miliona telefona
red veličina njih 7 imaju veći senzor od s7 i g4 (sa opet upitnim kvalitetom fotki, al ajde)
nije najbolji -> prosek je

Ne obracaj paznju, tako je napljuvao i lumiu 950 [emoji1] Samo n znam da li se sali ili stvano tako misli.
Nije sve u velicini sensora, tu je appple zaista objasnio a neki nikako da shvate.

Inace otvorio sam temu za Nokiju 5 tamo cu nastaviti o tom modelu, ovo je postala svastara i bas je nepregledno. ..

Sent from my Nokia 5

za lumiu 950 sam rekao da ne radi infinity fokus, i to je tačno. od svih koje sam video i probao ni na jednoj nije radio infinity. ne radi ni na 1020 ako je za utehu :D

Kakva je na kraju ta Nokia 3 za prosecnog korisnika,drustvene mreze,navigacija,bez igrica,njih uopste ne igram?Nadam se da nije prespor tel, imam Lumiu 550 i zadovoljan sam brzinom, sto bi trebalo da znaci da nisam zahtevan korisnik.
Imam Nokiu 3 već mesec dana, uzeo je u telenoru. Jedna kartica, otključan na sve mreže. I ja sam dok nisam uzeo Nokiu 3 koristio Lumiu 550, i sebe smatram prosečnim korisnikom. Ono što me je iritiralo kod win10 je pre svega nedostatak aplikacija, na primer imam račun u Intesi, i za win10 ne postoji aplikacija za mobilno bankarstvo. Ostale aplikacije tipa FB, messenger, viber, skype, navigacija ( zavisi koju koristiš, ja lično preferiram HERE WeGo), prognoza, B92, blic, večernje novosti, mozzart kladionica, Office lens i ... po meni rade ok. Moj utisak je da telefon nije prespor, čak i da je brži od Lumie 550.

Послато са TA-1020 уз помоћ Тапатока

Imam Nokiu 3 već mesec dana, uzeo je u telenoru. Jedna kartica, otključan na sve mreže. I ja sam dok nisam uzeo Nokiu 3 koristio Lumiu 550, i sebe smatram prosečnim korisnikom. Ono što me je iritiralo kod win10 je pre svega nedostatak aplikacija, na primer imam račun u Intesi, i za win10 ne postoji aplikacija za mobilno bankarstvo. Ostale aplikacije tipa FB, messenger, viber, skype, navigacija ( zavisi koju koristiš, ja lično preferiram HERE WeGo), prognoza, B92, blic, večernje novosti, mozzart kladionica, Office lens i ... po meni rade ok. Moj utisak je da telefon nije prespor, čak i da je brži od Lumie 550.

Care aj udji u eq menu iz Play music app i postavi SS.

Sent from my Nokia 5

Jesi li mislio na ovo?
6c9b0fb4590a352ca38bae01dad6c00d.jpg

Jesi li mislio na ovo?
6c9b0fb4590a352ca38bae01dad6c00d.jpg

Da to , meni ovo prikaze kao da je neki bug, izgleda treba da srede, mozda eu hteli neki polovican dolby da ubace na 5ici [emoji1]
1f5224fc18709ddf52556356554a35bb.jpg

Sent from my Nokia 5

Dejane ja zadnje četri godine koristim win telefone, i koliko mi vreme dozvoljava pratim sve forume što se tiče te teme. Ali posle četri godine, uzeo sam Nokiu 3 sa androidom i moram da priznam ( a mislio sam da to nikada neću reći ) da sam se ponovo rodio. Kamera nije baš nešto, ali zato po mom skromnom mišljenju ( nisam neki stručnjak za telefone ), telefon leti u odnosu na win telefone. Za moje potrebe je Nokia 3 odličan telefon. Evo još jedne slike
0218b2ab8aee7bc694650c83d82a95c7.jpg

Zakači još sliku kesiranih programa :)

Nisam znao da Nokia 3 ima 3gb..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nema 3gb, ima 2gb.

Sorry , zbunio me system . Navikao da gledam ove dve stavke ispod a system mi već u glavi oko 700mb :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dejane ja zadnje četri godine koristim win telefone, i koliko mi vreme dozvoljava pratim sve forume što se tiče te teme. Ali posle četri godine, uzeo sam Nokiu 3 sa androidom i moram da priznam ( a mislio sam da to nikada neću reći ) da sam se ponovo rodio.

Pa sta bi tek onda rekao za neki malo bolji android telefon, recimo iz srednje klase, a da ne pricam o nekom flagship android telefonu?

Sent from my Xiaomi RN4x

Poslednja izmena:
I ja na P9 Lite izvucem 9h sot, kad sam kuci na low osvetljenju i Wi-Fi, a kad izadjem napolje prepolovi se.

Meni se ne dopada sto je izlaz za sluske preslab, subjektivno 30% slabiji od iPhone 4s sa kojim sam ga poredio.

Hvala puno Dejanu i tebi na odgovoru. Zbunilo me to sto ljudi uglavnom pisu da nisu zadovoljni procesorom, meni ni Lumia 550 nije spora, skroz mi je ok, kontao sam da je cak N3 sporija(po pisanju ljudi o losem procesoru), zato sam hteo da cujem od vas detaljnije. Definitivno ce mi onda N3 biti sledeci tel ako Mcsft ne izbaci nesto novo tj. odustane od W10M.

Sistem 200mb, kako ***?!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Bug, oko 600MB je, potrebnobje da se opet udje ili da se prebaci na kes pa vrati na running ...
Bilo bi super da je 200MB [emoji1]

@Dario90 ma pusti sta se prica unapred , tu ima svasta , najbolje je kada se sam uveris, i ja sam mislio da je sd430 krs pa eto i nije bas, lepo radi na 5ici i niti usporava niti se pregreva kako su neki pisali a koristim ga i na suncu itekako..
Za tebe kao nekog nezahtevnog korisnika super ce biti ta 3ica posle 550, samo secam se prosle god su 550 delili za dinar uz ove nize pakete a ova 3ica nema za dinar uz te pakete [emoji22]

Ako se dobro secam z2 i njegove brzine i svega i cinjenice da je 430 vs 801 tu negde po score-u , ja ne mogu da verujem onda koliko su dobro optimizovali 7.1.1 na ovom low end soc-u.

Sent from my Nokia 5

Meni se ne dopada sto je izlaz za sluske preslab, subjektivno 30% slabiji od iPhone 4s sa kojim sam ga poredio.
Jeste izlaz , ja sam ga poredio sa 950 gde 950 radi na 50% aovaj mora na 80, 85% da bi tu negde bili.
Menibto i ne smeta, koliko situacija da je dolby menu tj eq nedostupan, izgleda su hteli i na 5 da ubace dolby surround pa su ga sw disableovali, steta.
Poslacu im na suport snimljen video gde se vidi kako ne moze da pristupi eq, prazan ekran...

Ovako moram da koristim aimp ili neki drugi 3rd party player, npr gplay music mogu samo na flat da koristim [emoji848]

Ja sam kupac i ocekujem ootb da sve lepo radi ali eto blago sam razocaran, do sada na svakom fonu je u startu nesto falilo...mozda i zato neki kupuju kasnije telefone a i zbog cene XD

Sent from my Nokia 5

Ma i zbog cene, Dex... Videces za 2 mes koliko ce biti niza cena za Nokia 6. Bar se nadam da ce biti. :D

Sent from mTalk.

Ali svakako ko je koristio low end wp ove nokie ce mu biti itekako odlicne, build kvalitet na nivou s,solidne performanse za tu klasu, za sw podrsku videcemo...

Za sada N5 i n3 furaju junsku zakrpu a na n6 su valjda pustili zakrpe i pre nxusa i pixela za jul.

Ostaje da se vidi kada se nakrcaju Nemacka ,Eng ...sa ovim telefonima tada ce i podrska da krene, vidim cakni da support forum nije otvoren, ja sam poslao pre registaraciju pa ce poslati odobrenje...
Sama support app je solidna, vidi se sledece...

4a5aa3beabaa4aa8df757e89cdaebda7.jpg

Sent from my Nokia 5

Na mojoj N 3 još uvek je aprilska zakrpa, a čitao sam da je pušten update, međutim još uvek ništa.

Na mojoj N 3 još uvek je aprilska zakrpa, a čitao sam da je pušten update, međutim još uvek ništa.

Daj ss koliko ti izvuce SOT!? [emoji41]

Trebalo bi da obezbede i 7.1.1 i na tom fonu, ako su od reci imacemo android O do kraja godine...

Ovako je kod mene

221a43305b19f312c1d7508925646b36.jpg

A sto se tice Sot-a izmedju 6 i 7h , ja mislim da je za 3000mah odlicno ;)

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
On their journey around the world, HMD’s Nokia smartphones hit Australia and are available to purchase. The 3 is priced at $249 (€167), Nokia 5 at $329 (€223) and the 6 at $399 (€270). The prices are in Australian dollars, include tax, and a person working in retail told us that these are the best priced phones (value for money) Nokia ever sold in Australia.

Kenguri obozavaju Nokiu :) kod njih tj za njih su best buy [emoji4]

http://nokiamob.net/2017/07/21/nokia-3-5-and-6-available-in-australia/

Sent from my Nokia 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno