Nokia 3 koju ja imam podržava OTG, provereno. Pretpostavljam da onda i@dejan87dex Ima li N5 OTG funkciju? Imas li kablic da probas?
Nokia 3 koju ja imam podržava OTG, provereno. Pretpostavljam da onda i
ostale nokie imaju OTG.
Послато са TA-1020 уз помоћ Тапатока
a sad nadji istu tu sliku sto si slikao sa 1020, pa uporedi -.-Paz ja nisam impresioniran pored 950 nema sanse Al a ove pare neki prosek nista posebno [emoji1] Pogledajte prilog 233155
Sent from my Nokia 5
A dal si realan!?a sad nadji istu tu sliku sto si slikao sa 1020, pa uporedi -.-
Nokia 8 is allegedly already in mass production, probably because HMD does not want to repeat the delays it had with Nokia 3, 5 and 6. The phone is rumored to come with Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB internal memory, 13MP+13MP dual-lens camera and with Android 7.1.1.
Nokia 9 is also rumored to appear alongside the 8, featuring 8GB RAM, edge to edge display, and being waterproof.
Nokia 6 Dual LTE 32GB 4GB RAM art crna - 235 €
Nokia 6 Dual LTE 64GB crna i srebrna - 249 €
Trenutno sam tako raspolozen da pored ove Nokie mogu i xiomi da pohvalim a ne po pitanju softvera i hw nego cene [emoji1]Deki, brate, ok je
Svako ovde je svestan da kvalitet necega i smisao kupovine istog nije ekvivalentan prodaji.
Da je tako, niko ziv ne bi kupio Samsung J seriju, osakaceni telefoni u svakom smislu, a prodaju se k'o nenormalni.
Lumia 550 sa par app je uzasno spora, dobro mozda sam navikao na 950 pa je tako gledam ali definitivno ce ti 3ica biti dobra, cackao sam je danas ali ne moze sa 5icom u mt i ovako oseti se razlika.Kakva je na kraju ta Nokia 3 za prosecnog korisnika,drustvene mreze,navigacija,bez igrica,njih uopste ne igram?Nadam se da nije prespor tel, imam Lumiu 550 i zadovoljan sam brzinom, sto bi trebalo da znaci da nisam zahtevan korisnik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari