Samo mi reci kako si provalio sa slike da je kamera sr..je?šta je sad ružno, telefon ko telefon... mene više brine to što će kamera da bude sr*nje na osnovu ovoga što vidim sa ove dve slike...........
Brate šta je tu prelepo sa metarskim bezelima i 'hardverskim' nav barom sa sve dugmetom.. [emoji14]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S preda izgleda kao P9 lite sa hardverskim home dugmetom. :d
Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Da, kod P9 lite je ekstra full staklo napred, pa aluminijum okolo i onda plastika od nazad pokvari utisak. :dDa bas su slicni ali drzao sam p9 lite i nekako mi ne uliva to poverenje u kvalitet, ovaj zaista deluje premium, jedino sto mi se ne svidja su mali tasteri za volume i power, kod lumie 950 je to bas glomazno [emoji6]
Inace ja volim telefon sa bezelima, ne preteranim ali umerenim [emoji847]
Sent from Mumia 950
Niko da cestita coveku,to je dex samo zato sto su ljubomorni na tvoju novu masinu [emoji1] Neka te lepo sluzi! Samo nemoj ovde da botujes za Nokiu,kao u WP/WM temama,ipak je jedan M$! [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
cestitam! nek te lepo sluzi!
samo sto bre nisi sacekao 6?
Pa dobro, znam ta 6cu, ali nisam znao i za 5cu da je isto. [emoji14]Kako sta pa full aluminium![]()
Ajde bre, pricaj kakav je u radu, daj neke korisne informacije
Moj sledeci ce biti Mi Max(2) ili Nokia 7, ne piju mi vodu ove sa 430 chipsetom :|
Uzdravlje da se sluzis!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari