Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo bi trebala biti Nokia 8:

IMG_0227.JPG

Tu je i Carl Zeiss optika,za sada nema jos preciznijih informacija:

IMG_0228.JPG

Ne postoji tema jos uvek,moze neko da otvori ako je raspolozen,pa da se post tamo prebaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko ružan mob :/ nije ni čudno što neće moći da traže preko 600$ za njega

@Vojkan

Mogao si da otvoriš temu za n8 ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

šta je sad ružno, telefon ko telefon... mene više brine to što će kamera da bude sr*nje na osnovu ovoga što vidim sa ove dve slike...........

Krenula Nokia 5 u Telenoru. Obračunska cena 22300 din.

Kad je toliko preko TB, verovatno će na oglasima uskoro biti 130-140eur, što je verovatno i sasvim OK cena.

@ed hunter
Ma vuce na nekog generičkog Kineza , zato i kažem da je ogavan .. verovatno to i oni znaju pa će u startu korigovati cenu iako je hw na papiru odličan .

@desp

Pa realno toliko i vredi za ono što nudi , oko 130e. To će biti OK kupovina po toj ceni

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
vidi ga ovaj... upucaću se -.-

ma briga me iskreno za dizajn, meni su svi isti. kod dizajna mi je jedino bitno da se lako popravlja, a to ćemo još da vidimo.

ono što ne valja je to što će kamera skoro sasvim sigurno da bude prosek, ne očekujem ništa bolje od s7/8

G0VfWL6.jpg

Evo je petica , kaze lik da sam prvi, nisi ga ni pogledali kako treba hahahaha.

Prvi utisak, jako klizav bas je zaeban za saku ali prelep XD

Sent from Mumia 950

Poslednja izmena:
Brate šta je tu prelepo sa metarskim bezelima i 'hardverskim' nav barom sa sve dugmetom.. [emoji14]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Brate šta je tu prelepo sa metarskim bezelima i 'hardverskim' nav barom sa sve dugmetom.. [emoji14]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uzeo si mi reči iz usta, samo ja nisam hteo da palim vatru, prelep je baš jaka reč u ovom slučaju...

Poslednja izmena:
Ajde da je upotrebio rec lep, lepuskast ili mozda simpatican telefon i to bi bilo pregrubo, ali prelep...

Poslednja izmena:
Puno para. Skoro 190e (186). Bolje uzeti RN4 4/64.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

S preda izgleda kao P9 lite sa hardverskim home dugmetom. :d

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

S preda izgleda kao P9 lite sa hardverskim home dugmetom. :d

Da bas su slicni ali drzao sam p9 lite i nekako mi ne uliva to poverenje u kvalitet, ovaj zaista deluje premium, jedino sto mi se ne svidja su mali tasteri za volume i power, kod lumie 950 je to bas glomazno [emoji6]
Inace ja volim telefon sa bezelima, ne preteranim ali umerenim [emoji847]

Sent from Mumia 950

Da bas su slicni ali drzao sam p9 lite i nekako mi ne uliva to poverenje u kvalitet, ovaj zaista deluje premium, jedino sto mi se ne svidja su mali tasteri za volume i power, kod lumie 950 je to bas glomazno [emoji6]
Inace ja volim telefon sa bezelima, ne preteranim ali umerenim [emoji847]

Sent from Mumia 950
Da, kod P9 lite je ekstra full staklo napred, pa aluminijum okolo i onda plastika od nazad pokvari utisak. :d
Šta je na N5 od nazad? :)

Kako sta pa full aluminium :)

mP39pUu.jpg

Pin je uvoznik oni i daju garanciju ;)

Punjac je 5v 2A , tu je usb kabal i obicne sluske , sto me i malo cudi uz 950 npr nisu pakovali slusalice , kako god nekome ce znaciti ja vec imam odlicne Sony :)

E da, na ovoj iglici pre si mogao videti Nokia logo , sada nisu stavili [emoji48]

Sent from Mumia 950

Evo malo 950 vs N5

mS8ifxR.jpg

AeqOHHS.jpg

Fotografisano sa 550 [emoji24]

Sent from Mumia 950

Poslednja izmena:
Niko da cestita coveku,to je dex samo zato sto su ljubomorni na tvoju novu masinu [emoji1] Neka te lepo sluzi! Samo nemoj ovde da botujes za Nokiu,kao u WP/WM temama,ipak je jedan M$! [emoji23]

Niko da cestita coveku,to je dex samo zato sto su ljubomorni na tvoju novu masinu [emoji1] Neka te lepo sluzi! Samo nemoj ovde da botujes za Nokiu,kao u WP/WM temama,ipak je jedan M$! [emoji23]

A da se ti vratis u tvoj Iphone kutak?! Vidim sprema se offtopic kampanja...

Sent from Mumia 950

cestitam! nek te lepo sluzi!

samo sto bre nisi sacekao 6?

Ajde bre, pricaj kakav je u radu, daj neke korisne informacije :D

Moj sledeci ce biti Mi Max(2) ili Nokia 7, ne piju mi vodu ove sa 430 chipsetom :|
Uzdravlje da se sluzis!

Poslednja izmena:
Ajde bre, pricaj kakav je u radu, daj neke korisne informacije :D

Moj sledeci ce biti Mi Max(2) ili Nokia 7, ne piju mi vodu ove sa 430 chipsetom :|
Uzdravlje da se sluzis!

Ma tek sam ga uzeo drndam ga non stop od 19h baterija bila na 90% sada je na 45% , znaci bitce dobra :d

Sta znam performanse su ok za taj model, verujem da ce vise lagova biti prisutno na 6ici usled veceg ekrana.

Ni ova 5ica nema led LoooooL ili sam ja glup pa ne znam da nadjem, gde inace na droudu stoji podesevanje a led?!
Kada sam upalio fon docekao me security update za jun, iskreno nisam ni razocaran a ni fasciniran :) bice dobro ako guraju sw azuriranja, iskreno sem ovih google i telenor app nema uopste nekih bloat tipa amazon itd takvih gluposti, telefon je zaista malte ne nexus like po tom pitanju.

Bice dobar neko vreme da vidimo ovu 8micu pa do kraja god da se to uzme [emoji2] a do tada bitcu skroman.

Sent from Mumia 950

Poslednja izmena:
Pa kad sestica van Kine nema led, nece valjda petica imati?
Bila bi notorna glupost da je tako.

Lolhvala, ljudi treba mi pomoc, kako da prebacim call listu,poruke sa lumie na 6icu!? Kada Sam setovao fon izbbacio mi neki guide medjutim iskulirao Sam sve to, mrzelo me da see zezam stim... I'ma neka fora?

Sent from my Nokia 5

Za poruke ima neki globalni SMS Backup program, u smislu da radi cross-platform, samo se ne secam imena - proguglaj malo. Nisam siguran da li ce spasiti i pozive.

A taj inicijalni setup ima neko prevlacenje podataka sa prethodnog telefona, ali mislim da radi samo za Droid-Droid kombinaciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno