Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, slazemo se... Dodus, Nokia je sad u nezavidnoj poziciji gde mora da "juri"... Od Nokia 8 i 9 ocekujem azdaje od kamera koja ce se u nekim segmentima mozda cak i meriti sa Nikonom ili Canonom. Moraju da jure i da ne stede nimalo kod high end uredjaja.
Jer, da se ne lazemo, Nokia je sinonom za kameru, uz duzno postovanje prema Sonyu.

Sent from mTalk

sony napravi odličan senzor i onda proda senzor drugom proizvođaču čiji telefon ispljune bolje fotke nego sony sa istim senzorom :D govorim o jpg

Poslednja izmena:
šanse nema da su kamere u ovim glupostima na nivou L930. obična android stock kamera koju imaju xiaomi, huawei i ostale gluposti. videćemo kakva će nokia 9 da bude

Mene taj interfejs podseca na Lumia cameru a i ms cameru tako da nije glupost , tu moze biti i nadogradnje, ne mora ostati zakucano kao na drugi modelima nekih brandova poput xiomi...
Lumia 930 danas nije nista posebno po pitanju kamere kao ni Sony z2 koji je osakacen od prvog dana losim algoritmom...poznata prica.
Videcemo jos, daj boze da gresim XD

Sent from Kin :(

Od Nokia 8 i 9 ocekujem azdaje od kamera koja ce se u nekim segmentima mozda cak i meriti sa Nikonom ili Canonom.

Svi fotografi sveta cekaju ove Nokie, da bace svoje skupe Canon-e i ostale fotoaparate :d

U mts nema više Nokia 3, bar prema sajtu. Jel moguće da su rasprodali?
U telenoru i vipu ima.

Poslednja izmena:
Pa kad je 1000 din uz Play + L
A valja li ta 3-ka išta?

A sta ce ti Nokia 3? Sta znam, verujem da je bolje da dodas jos malo i uzmes Nokia 5 ili N6.
Iskreno, ne znam ni razlike izmedju N3 i N5 ali je N5 verovatno dosta bolja...

Sent from mTalk

A sta ce ti Nokia 3? Sta znam, verujem da je bolje da dodas jos malo i uzmes Nokia 5 ili N6.

Sent from mTalk

Kako ne znas, pa logicno prva stvar je soc , nokia 5 ima malte ne duplo jaci cpu, bolji gpu nekome to znaci.

Cini mi se malo kvalitetnij ekran, jacu bateriju, bolje kuciste (alu) ...

Cini mi se da je manje razlika izmedju n5 i n6 nego n3 i n5 a i nekom logikom i brojevi to govore ;)

Preporucena cena za Nokiu 3 160e(ako je za verovati GSMareni) sa quad MTK procesorom.

To nema sta da trazi pored H7 lite, dzabe mu i klot Android.

Sent from mTalk

Ako si mene pitao, ne zanima me Nokia 3. Pikam Nokia 6 kad se pojavi.
Samo sam konstatovao da se jako brzo N3 izgubila iz ponude mts. Ili su se zahebali pa malo naručili ili je potražnja velika.
Mislim da je to dobar tel za te pare.

Ne bih dao 160e za Nokia 3, ali sam ga uzeo za 990 din uz Play+ L paket, bolji je od svih "za dinar". Fino radi, izrada i završna obrada na visokom nivou, to mu je možda jedini adut pored toga da dolazi sa Android 7. Baterija samo 2650, to jedva dan izgura. Nema LED notifikaciju, velika mana...ima senzor ambijentalnog svetla za razliku od J3. Kamere srednje žalosne pri slabom svetlu, malo sporije okida, brzo i dobro radi autofokus, snima samo u 720p. Lep telefončić dobre izrade za nezahtevne korisnike, pozivi, Viber, Facebook i to je to.

Koliko je Honor 7 lite bio uz isti paket?

12000 din, a npr. P10 Lite 24000 što je jako povoljno.

Poslednja izmena:
Uh ova Nokia 3 I dalje deluje da je skuplja od konkurencije u tom rangu. Maltene je ista kao meizu m5c a on u Rusiji košta oko 110e čini mi se.

Koliko Nokia 3 košta u Kini ? Ne bi trebalo da je preko 120$

Jedinu prednost vidim u tom kao stock androidu ali ne treba očekivati neku ogromnu podršku za ovu nokiu 3.

Poslednja izmena:
Najveca prednost mogu da budu niske cene kod operatera uz validnu garanciju, u slobodnoj prodaji kupovina Nokie 3 nema bas previse smisla mada opet i tu ostaje domaca garancija kao prednost u odnosu na neke slicne kineske 'droide.

Ne bih dao 160e za Nokia 3, ali sam ga uzeo za 990 din uz Play+ L paket, bolji je od svih "za dinar". Fino radi, izrada i završna obrada na visokom nivou, to mu je možda jedini adut pored toga da dolazi sa Android 7. Baterija samo 2650, to jedva dan izgura. Nema LED notifikaciju, velika mana...ima senzor ambijentalnog svetla za razliku od J3. Kamere srednje žalosne pri slabom svetlu, malo sporije okida, brzo i dobro radi autofokus, snima samo u 720p. Lep telefončić dobre izrade za nezahtevne korisnike, pozivi, Viber, Facebook i to je to.
Kako si uzeo Nokiu 3 uz play +l paket za 990 din, daj pojasni malo. Upravo gledam na sajt Telenora i vidim da je cena 24x720 din.

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

^
Kupi na rate: NE

Inače, ovi za dinar tipa Huawei Y6 II Compact kada kupuješ na rate bude ovako: Ukupni mesečni troškovi (uređaj + tarifa): 1.915 RSD. Kada izabereš da nećeš na rate, onda je 1750 i tel za dinar, za Nokia 3 bude Ukupni mesečni troškovi (uređaj + tarifa): 1.945 RSD, a kada nije na rate 1750 mesečno + 990din, obratite pažnju.

Poslednja izmena:
Ok. Na brzinu sam gledao nisam obratio pažnju, na ugovor od 24 meseca ispadne oko 5000 dinara manje.

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

Mislio sam obratite pažnju na prevaru, jer ono što se dobije za dinar + 1750 mesečno, oni kupovinom na rate naplate 1915 mesečno, a dobiješ isti taj fon. Navlakuša...

Isto i za Nokia 3, ako ćeš na rate, daješ 200 din više svih 24 meseca(1945 mesečno), a inače je 1750 + 990 din. Umesto 990 ti uzmu 4800 za 24 meseca jer je "na rate".

Poslednja izmena:

Sta bi bilo da je skinovan :D

[YOUTUBE]ffjJhkVRQ6w[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno