Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam jači punjač, ajd ako nabavim pa javljam

Послато са TA-1020 уз помоћ Тапатока

Uzeo bih i danas Nokiu 6 ali radnja gde uzimam te stvari ima samo verziju od 32 gb.
Nokia 6 od 64 gb ce biti krajem jula, pocetkom avgusta, tako da cu tad... Znam te ljude i super je radnja a i na rate uzimam, tako da nema razloga da zurim ali samo verzija od 64 gb dolazi u obzir.
Samo ne znam da li crnu ili sivu verziju. Jedva cekam. :)

Jos da si rekao koje su pare i da li ima domacu garanciju uvoznika?

Uzeo bih i danas Nokiu 6 ali radnja gde uzimam te stvari ima samo verziju od 32 gb.
Nokia 6 od 64 gb ce biti krajem jula, pocetkom avgusta, tako da cu tad... Znam te ljude i super je radnja a i na rate uzimam, tako da nema razloga da zurim ali samo verzija od 64 gb dolazi u obzir.

Hajde molim te pošalji mi na PM kontakt te radnje, ok?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izvini, imas pravo.
270 evra, rekose mi da ima garanciju od 2 godine.
Inace, verzija od 32 gb je 235 evra.

@analiticar
Ok. :)

Ma to 32 ili 64 GB kod 99% nebitno, jedino je bitan taj 1GB RAM-a više ...
Retko ko iskoristi i ovih 32GB ;)

Ma to 32 ili 64 GB kod 99% nebitno, jedino je bitan taj 1GB RAM-a više ...
Retko ko iskoristi i ovih 32GB ;)

Sumadinac vidim da si ti pro droid user :)
Kakvo kesiranje da ocekujem od Nokie 5 sa 2GB rama, moze li 10 user app da drzi opusteno u ram-u??

Ova prica oko 32 i 64 GB je bitna samo onim modelima koji nemaju podrsku sa micro sd :)

Sent from Kin :(

Poslednja izmena:
Videćemo kakav je softver ...
Po najavama bi trebalo da je blizu klot androida, ali polako :)

Ajde ta 2GB ram-a i nekako, ali Snapdragon 430 baš bode oči ...

Već vidim kako kukaš po forumu na android [emoji3]

ps. Da sam na tvom mestu ne bih gledao dalje od Nokia 6 i P10 Lite telefona, eventualno neki Xiaomi ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Videćemo kakav je softver ...
Po najavama bi trebalo da je blizu klot androida, ali polako :)

Ajde ta 2GB ram-a i nekako, ali Snapdragon 430 baš bode oči ...

Već vidim kako kukaš po forumu na android [emoji3]

ps. Da sam na tvom mestu ne bih gledao dalje od Nokia 6 i P10 Lite telefona, eventualno neki Xiaomi ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma kakvi bice dobra ta Nokia za do kraja godine a posle videcu, mozda i neka Nokia 7 ili 8 samo da vidimo tu famoznu sw podrsku, mogli bi da se pokazu na tom polju, sem Pixela ex Nexusa niko tako brzo ne azurira svoje modele ...
Ne mogu da kukam nemam pravo , Google je od kit kat-a zaista sredio droid, to sto mi se neke stvari ne dopadaju to je manje vise stvar ukusa...
Zelim bas da vidim moze li mid 2 low droid da mi bude ok, verujem da moze, al videcu.
Nokia 6 isto ima snap 430, xiomi mi je odvratan taj njihov miui pogotovo, p lite isto ne podnosim taj skinovani rom, samo nokia ne preko 5.2 inca, zato nokia 5 mi je target.

Jel ovo dovoljno da se vidi da je Nokia dobar izbor , bar po pitanju optimizacije SW.

Poslednja izmena od urednika:
Ja se nadam da će Bench uskoro odraditi neki detaljniji prikaz Nokije 3 (može i 5 i 6, ali mene 3 najviše zanima).

@ Bench: ima li šanse da se to i desi? :)

Ima li neko informaciju da li je nokia 3 iz Telenora simfree?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Već sam pisao ovde, uzeo sam Nokiu 3 u Telenoru, moja nije zaključana radi i na karticu iz Vipa. Pretpostavljam da ni ostale nisu zaključane.

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tesko. U najboljem slucaku je jedan 3g a moze i 2g nazalost ali.nisam siguran

mislim da je pitao čoveka koji ima telefon

Moja Nokia 3 ima slot za jednu karticu, tako da ne mogu da ti pomognem.

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

Sve nokie koje budu došle kod nas verujem da će biti singl sim.. naši smaracki dobavljači i operateri

Čudno. Znam da ovi nasi isključivo jure single sim. A da nesreća bude veća sve verzije Nokije se prave i u toj varijanti

A šta je sa šesticom, zašto nji operateri ne dobijaju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja cekam 6, nisam neki zahtevan korisnik. Bas me zanima kakva je kamera na 16

Ja cekam 6, nisam neki zahtevan korisnik. Bas me zanima kakva je kamera na 16

Negde u rangu sa lumia 930 bolje ne sigurno...
Ne ocekujte cuda od tih mid i mid to low end telefona, jedina prednost je mozda , bas me zanima koja je velicina senzora na nokia 5 i nokia 6 ... Nebih rekao da je veca od 1/3 ...

Edit: Sad bacio pogled na gsm arenu za nokiu 5 pise da je 1/3 http://m.gsmarena.com/nokia_5-8571.php
Tako da :) za tu cenu mozemo dobiti solidne fotke na tom telefonu negde u proseku flagova iz 2013 i mozda 2014 ali i to tesko :)

Poslednja izmena:
Ma kakva crna kamera... Dosli smo u doba gde svaki iole pristojan telefon ima korektnu kameru. I 90% slika ide na social network gde su mi tamo sve slike iste.
Od Nokia 6 ocekujem korektnu i sasvim finu kameru. Necu se nimalo buniti ako je na nivou L930.

Sent from mTalk

Potpuno tačno. Ako izuzmemo pojedine no-name kineze svaki telefon ima dovoljno dobru kameru za osnovne potrebe, a kome trebaju vrhunske kamere to mora i da plati...
Verujem da su kamere na svim Nokijama više nego pristojne ;)

Ma kakva crna kamera... Dosli smo u doba gde svaki iole pristojan telefon ima korektnu kameru. I 90% slika ide na social network gde su mi tamo sve slike iste.
Od Nokia 6 ocekujem korektnu i sasvim finu kameru. Necu se nimalo buniti ako je na nivou L930.

Sent from mTalk

Pa to i kazem Lumia 930 je bila u top segmentu 2014 god, red je da sad Nokia sa mid segmentom u 2017 god napravi kameru u kategoriji lumie 930, to je sasvim normalna stvar, ne kazem da je pravilo.

šanse nema da su kamere u ovim glupostima na nivou L930. obična android stock kamera koju imaju xiaomi, huawei i ostale gluposti. videćemo kakva će nokia 9 da bude

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno