Nokia 3 podžava i USB OTG, provereno.
Uzeo bih i danas Nokiu 6 ali radnja gde uzimam te stvari ima samo verziju od 32 gb.
Nokia 6 od 64 gb ce biti krajem jula, pocetkom avgusta, tako da cu tad... Znam te ljude i super je radnja a i na rate uzimam, tako da nema razloga da zurim ali samo verzija od 64 gb dolazi u obzir.
Samo ne znam da li crnu ili sivu verziju. Jedva cekam.![]()
Uzeo bih i danas Nokiu 6 ali radnja gde uzimam te stvari ima samo verziju od 32 gb.
Nokia 6 od 64 gb ce biti krajem jula, pocetkom avgusta, tako da cu tad... Znam te ljude i super je radnja a i na rate uzimam, tako da nema razloga da zurim ali samo verzija od 64 gb dolazi u obzir.
Samo ne znam da li crnu ili sivu verziju. Jedva cekam.![]()
Ma to 32 ili 64 GB kod 99% nebitno, jedino je bitan taj 1GB RAM-a više ...
Retko ko iskoristi i ovih 32GB![]()
Videćemo kakav je softver ...
Po najavama bi trebalo da je blizu klot androida, ali polako
Ajde ta 2GB ram-a i nekako, ali Snapdragon 430 baš bode oči ...
Već vidim kako kukaš po forumu na android [emoji3]
ps. Da sam na tvom mestu ne bih gledao dalje od Nokia 6 i P10 Lite telefona, eventualno neki Xiaomi ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sve nokie koje budu došle kod nas verujem da će biti singl sim.. naši smaracki dobavljači i operateri
Ja cekam 6, nisam neki zahtevan korisnik. Bas me zanima kakva je kamera na 16
Ma kakva crna kamera... Dosli smo u doba gde svaki iole pristojan telefon ima korektnu kameru. I 90% slika ide na social network gde su mi tamo sve slike iste.
Od Nokia 6 ocekujem korektnu i sasvim finu kameru. Necu se nimalo buniti ako je na nivou L930.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari