Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Znaci do softvera je sigurno. Kako bese da i ja probam pie beta. I hocu li dobiti posle ota za official?

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Možda je bolje da ne ideš na betu. Nisam siguran ni da je to uopšte više moguće. Bolje budi strpljiv i sačekaj ota.

Biće do Nove godine sigurno.
[emoji16]
Možda i pre.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Znaci do softvera je sigurno. Kako bese da i ja probam pie beta. I hocu li dobiti posle ota za official?

Mozes da instaliras stable verziju ali se i na nju zale da ima bagova, ja nisam ni na jedan naiso tako da mi sve radi dobro na pie.

Mozes da instaliras stable verziju ali se i na nju zale da ima bagova, ja nisam ni na jedan naiso tako da mi sve radi dobro na pie.

Da skinem pie stable pa da instaliram preko recovery?
Bolje da sacekam OTA.

Ni meni nijedan bag,radi Pita skroz lepo.

Kako ulazite u recovery mode? Svašta nešto sam probao ali neće...

Prikacis fon na usb kabl i ugasis pa drzis power i volume up dok se ne pojavio androidone natpis pa onda pustis i uci ce u recovery.

Mozda i hoce,mada sam ja cuo da je ono procedura.

Kako funkcionise ovaj Smart Lock (Face unlock)? Kada ubacim trusted face i zatim pokusam da otkljucam tako sto gledam u kameru ali nista se ne desava...gde gresim?

Kako funkcionise ovaj Smart Lock (Face unlock)? Kada ubacim trusted face i zatim pokusam da otkljucam tako sto gledam u kameru ali nista se ne desava...gde gresim?
Ja obično restartujem telefon da proradi. Onda radi par puta i ponovo ubaguje na pie beti. Slično se ponašao i na Oreo, ali je manje bagovao.

Inače, kad radi - radi sasvim solidno.

Unesi lice više puta, možda i to pomogne.

Ima li neko ovde da fura telefon bez zastitnog stakla i kako mu se cini za sada? Da li se i koliko grebe staklo? Inace sam pazljiv, ne guram telefon nikad u isti dzep sa npr kljucevima ili bilo cime sto je spicasto, ostro i zato me zanima kada bih skinuo ovo moje *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* od stakla, koliko bi se realno grebao Gorila glas 3? A opet ako neko ima dobro iskustvo sa nekim staklom ili ako zna neki dobar model moze da mi preporuci. Hvala

I ja sam juce stavio staklo i u opšte mi se ne sviđa. Sa strane nekih 1-2mm uopšte staklo ne pokriva.

Ma hoću da čekam staklo nekih mesec dana.
U lokalnom servisu sam uzeo.

Sto se zalis onda? :)

Ta stakla sluze dok ne stigne neko normalno koje se porucuje.

Ја сам дигао руке од стакла, користим фолију чисто због огреботина ситних. Можда сам качио не сећам се.

https://s.click.aliexpress.com/e/coE9frn2

И да, ИМАК тврда маска, баш се лепо љушти где је у контакту са руком, није ми две недеље мислим издржало.

Sto se face unlocking tice, kad pogledas u telefon on se otkljuca ti samo treba da kliznes prstom po ekranu i otvara ti se pocetni ekran, tako on radi :) Ali meni on nije pouzdan toliko, hoce da se otkljuca i pomocu slike, a i kada su oci zatvorene pa to ne preporucujem.

Ljudi, koji vrag je pojeo našu pitu? Do sada bi genetskim inženjeringom od muve napravili slona, a od žabe dinosaurusa, samo da su hteli. Ili smeli. Toliko o pukim pričama o brzom apdejtu i šta ti ja znam. Jesu li ovi neubedljivi tipovi iz Hdm Global samo obični muvatori, kao što sam sumnjao od samog početka? Ima li kakvih vesti? Na Youtubu sam našao klipove isključivo iz Indije. Toliko trtljanje i hvalisanje AndroudOne programom i onda nikakva isporuka. Onaj propali Essentall je dobio isporuku drugog dana od zvanične objave, a nadaleko čuvena Nokia (khm, khm) ništa. Ovo je vrlo razočaravajuće.

Koja je razlika da li ce stici danas ili za 15 dana? Bolje da stigne stabilan kasnije nego nestabilan ranije.

Essential ima jedan telefon, PH-1, dok Nokia ima Nokia 1, 2, 3, 3.1, 5, 5.1, 5.1 Plus, 6, 6.1, 6.1 Plus, 7, 7.1, 7 Plus, 8 i 8 Sirocco. Gomila razlicitog hardvera za razlicita trzista, dok je Essential PH-1 samo jedan model i samo za USA koliko znam.

Kome toliko treba Pie, ima betu.

Poslednja izmena:
Koja je razlika da li ce stici danas ili za 15 dana? Bolje da stigne stabilan kasnije nego nestabilan ranije.

Essential ima jedan telefon, PH-1, dok Nokia ima Nokia 1, 2, 3, 3.1, 5, 5.1, 5.1 Plus, 6, 6.1, 6.1 Plus, 7, 7.1, 7 Plus, 8 i 8 Sirocco. Gomila razlicitog hardvera za razlicita trzista, dok je Essential PH-1 samo jedan model i samo za USA koliko znam.

Kome toliko treba Pie, ima betu.
Pita izlazi za Nokia 7 plus, a za ostale telefone kasnije, koliko je meni poznato. Tako je hdmGllb najavio.

15 dana za "da li će stići" je prošlo pre neki dan.

Sada je ovo samo "zabole nas, kupite naš nov telefon" odnos prema kupcima.

Čak ni na najnovijem 7.1 nemaju piticu. Funny.

Pita izlazi za Nokia 7 plus, a za ostale telefone kasnije, koliko je meni poznato. Tako je hdmGllb najavio.

15 dana za "da li će stići" je prošlo pre neki dan.

Sada je ovo samo "zabole nas, kupite naš nov telefon" odnos prema kupcima.

Čak ni na najnovijem 7.1 nemaju piticu. Funny.

Polako tek je prva stabilna verzija pustena a i na telegram grupi n7plus je neko napisao da je pie neko vreme i povučen sa ota zbog nekih malih bagova pa opet pušten. Svi čekamo [emoji28]

TA-1055 u Italiji i Australiji dobili pie [emoji28]

Ima li neko ovde da fura telefon bez zastitnog stakla i kako mu se cini za sada? Da li se i koliko grebe staklo? Inace sam pazljiv, ne guram telefon nikad u isti dzep sa npr kljucevima ili bilo cime sto je spicasto, ostro i zato me zanima kada bih skinuo ovo moje *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* od stakla, koliko bi se realno grebao Gorila glas 3? A opet ako neko ima dobro iskustvo sa nekim staklom ili ako zna neki dobar model moze da mi preporuci. Hvala
Evo ja nemam nikavu zastitu na ekranu vec neko vreme i staklo ekrana izgleda ok,nema ogrebotina.

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока

Evo da kažem moje iskustvo vezano za zaštitno staklo.
Danas mi je pao na beton. Ispao iz torbice [emoji24],i pravo na ćošak telefona. Sreća je što sam imao staklo od ivice do ivice. Case koji sam dobio uz telefon je isto odradio svoj deo posla i zaštitio tako da oštećenja nema na telefonu. Ono što želim da kažem je svima koji se dvoume za staklo od ivice do ivice jer ostaje crta sa strane ekrana da razmisle još jednom jer je mala cena estetskog izgleda naspram zaštite telefona.
Da nisam imao staklo siguran sam da bi došlo do oštećenja displeja te bi isti morao da menjam. Možda bi imao sreće pa bi bile samo ogrebotine.
Naručio sam novo istog momenta. Ovo ostaje dok novo ne stigne.
Slikano je sa starijeg fona pa izvinjavam se na lošem kvalitetu slika.
d15947b8e3ab2851e1609a40bdd6f8c5.jpg
f57a67d63122ba938d835bdccdd4fafb.jpg

Sve zavisi,meni je pao na beton dva puta bez ikakve zastite i nije bilo nista.

Evo malo baterije 100 vremena na 4G,ni minuta na Wifi.

bc3cc9c42facc4200d8908a8852230e7.jpg
4b0f904f6400f7d3cd8bf85314147b7d.jpg

Odlična je baterija. Beše ti si na Pie?

Nazad
Vrh Dno