Da li na toj verziji imaš digital wellbeing?Aha,na piti.Flesovao img fajl iz recoverija.
Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока
Da li na toj verziji imaš digital wellbeing?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Instalirao sam. Nije to problem. Nego nisam siguran da li ću posle instalacije Pite biti u stanju da ga ponovo preuzmem sa Stora. Dosta su striktni oko te bete - nije baš najjasnije ni zašto je još uvek u beta fazi jer radi savršeno dobro - najavili su nešto u stilu ako prekineš testiranje više ne možeš da se vratiš u program i slično mlaćenje prazne slame...Digital Wellbeing je u beti još za Plus, nije intrgrisan u sistem, mora se sa Stora instalirati.
Kod mene se pokreće i okida, ali često krahira. Ne vidim za sada neka posebna poboljšanja, ali kratko sam je probao. Ovo je tek prva verzija i pretpostavljam da će još dugo biti dorađivana.Kakvo je stanje sa google camerom? Da li radi ova nova (6.1), ja sam na arnova 8.2. Ima l' sta bolje/novije.
Ne, ne. Zaobiđite 6.1 za sada. Katastrofa. Ne znam zašto su ovo uopšte puštali. Proći će neko vreme dok se sve sredi. Problemi na sve strane.Kakvo je stanje sa google camerom? Da li radi ova nova (6.1), ja sam na arnova 8.2. Ima l' sta bolje/novije.
Jel instalirao neko zvanicnu verziju Pie rucno i kako se ponasa.
GoogleCamera_6.1.009.215420794-test3.apkZnaci da se drzimo arnova v8.2. Ova radi odlicno na Oreu.
Znači sve radi kako treba?Ja sam uradio, super je varijanta
Slobodno, za sada je sve kako treba, ima sitnih bagova ali nista ne utice na radZnači sve radi kako treba?
Moram da probamne mogu vise čekati pie.
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Hvala [emoji106]Slobodno, za sada je sve kako treba, ima sitnih bagova ali nista ne utice na rad
Razmišljam i ja o ovoj metodi, ali me zanima da li postoji neka šansa da zbog toga što je manuelno instaliran Update, prestanu da mi stižu security patch-evi I ostala ažuriranja?
JesteAjde ako te ne mrzi proveri u podešavanjima Play Store-a, Jel piše da je uređaj sertifikovan. Pošto na netu piše da nekima posle manuelne instalacija nije sertifikovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari