Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Msvii i Imak imaju nabolje tvrde tanke case-eve.

Imao sam iskustva sa tim Imak-om na Nexusu, u početku je stvarno dobra, ali kasnije počinje da se krza po ivicama i guli, gubi elastičnost, postaje krta i puca/ lomi se.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Meni je neki dan stigla Nillkin tvrda maska i mogu vam reći da je odlična. Pisalo se već na temi o njoj. ( Nillkin frosted case)

Ja sam uzeo originalni Soft touch case, otvoren je samo sa donje strane, lepo izgleda, ali malo više klizi u rukama od Nillkina.

Meni je neki dan stigla Nillkin tvrda maska i mogu vam reći da je odlična. Pisalo se već na temi o njoj. ( Nillkin frosted case)

Imao sam 3/4 varijante te maske,ali svaka posle nekog vremena puca na delu gde je najtanja,nadam se da nece i tebi,ali ja najbolje iskustvo imam sa providnim silikonima,mada i oni nekad pozute vremenom.

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока

Imao sam 3/4 varijante te maske,ali svaka posle nekog vremena puca na delu gde je najtanja,nadam se da nece i tebi,ali ja najbolje iskustvo imam sa providnim silikonima,mada i oni nekad pozute vremenom.

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока
Za sada mi se čini da je izdržljiva. Čak mi je danas telefon ispao na pločice i maska je odradila svoj posao kako treba, nema oštećenja ni na telefonu ni na masci.

Planiram da uzmem ovaj telefon, ima li nekih kritičnih bagova ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Нема, софтверски је све одлично, који мали баг ту и тамо, али ништа битно.

Хардверски једино може бити проблем са олео премазом о којем се писало на претходним страна, излистај.

Све у свему, од мене имаш препоруку за куповину.

И хоће ли више та пита

Нема, софтверски је све одлично, који мали баг ту и тамо, али ништа битно.

Хардверски једино може бити проблем са олео премазом о којем се писало на претходним страна, излистај.

Све у свему, од мене имаш препоруку за куповину.

И хоће ли више та пита
Hvala. Pošto idem sutra u mts da produzim ugovor nokia 7+ mi je najbolji izbor iz tog paketa.

Ne smeta mi i onako koristim samo jednu karticu.

Posto mi je display bio zuckast, zamenili su mi za drugi telefon. Mts je u pitanju i dual sim je. Pretpostavljam da su neku kolicinu povukli od "poslovnih korisnika" jer su se njima prodavali dual. Za sada telefon deluje ok. Stavio sam odmah 2.5 d staklo i Nillkin futrolu. Inace imam veoma dobrih iskustava sa Nillkin futrolama. Vi koji ste presli na P, kako se telefon ponasa nakon nadogradnje? Citam da se neki zale na battery drain, na nenormalno pregrevanje i na svasta nesto...

Upravo ide prenos iz Londona na Youtube. Nokia predstavlja svoje nove uređaje. Nova Nokia 7.1.

Od danas sam i ja postao vlasnik Nokie 7 plus.
Presao sa galaxy s6 [emoji16]
Videcemo kako ce se pokazati.
Nadam se da sam izabrao dobar telefon.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Dobro došao u klub! [emoji16]

Koja vam je zadnja sigurnosna zakrpa?

Moram da postavim još jedno pitanje.
Kad se baterija skroz napuni jel I dalje stoji onaj znak za punjenje na baterija ikonici?
Kod Samsung se to gasilo pa nzm kako je ovde.
I kad udjem u bateriju I dalje piše punjenje i ako je na 100%

Edit: evo napunio se skroz. Dok se ne naviknem moram sve da ispitam. [emoji28]

Poslednja izmena:
Dobrodosao Coda , lepo da te sluzi :)

Inace ljudi jel neko prokljuvio kako se slika portet, bokeh, kako god?

Te kaze preblizu, te kaze pretamno, nikako da uhvatim....

Dobrodosao Coda , lepo da te sluzi :)

Inace ljudi jel neko prokljuvio kako se slika portet, bokeh, kako god?

Te kaze preblizu, te kaze pretamno, nikako da uhvatim....
Hvala Čkalja :)

Jel primetio neko da nekad i kada gurnes slušalice do kraja nece da rade tek kad izvadis i opet ubacis prorade.

И мени је тај бокех непознаница. Шта год радио једноставно неће, покушао сам и са људима, шољама, али џаба.

Да, имам и ја тај баг са слушалицама, сада мало ређе. Користим их минимум два пута дневно и рецимо једном недељно се јави то, само рестарт помаже.

Извињавам се на дуплом посту. Сад нешто гледам стаклу, налетех на мофи, и по слици коју не неко окачио, стварно изгледа закривљено, ваљало би пробати.

https://s.click.aliexpress.com/e/cDEkTuTW

Screenshot_20181006-083532.png

jedan komentar ispod kaže da je obično staklo i da nije zakrivljeno.Ako gledaš na YT kako se stavlja,ispada da su stakla sa crnim rubom ravna jer se preko toga ne vidi onaj zakrivljeni prostor na rubu koji staklo ne pokrije.Neznam...jel neko nabavio zakrivljeno staklo za N7+ ?

Да да, приметио сам и ја тај коментар. Имам код куће такво црно, и баш ми се не допада како стоји, па сам бацио око на ово потпуно транспарентно са горње слике. По рефлексији изгледа закривљено, а по положају отвора као да прекрива доста велики део екрана. Мада слабо шта верујем кинезима.

За сада ми ова фолија добро стоји, иде тачно од ивице до ивице екрана (не стакла) по ширини, а ваздух је само мало приметан по ивицама, али баш слабо.
https://s.click.aliexpress.com/e/coE9frn2

Nervira me ovaj problem sa slušalicama.
Čitam na nokia forumu da je ovo softverski problem.
Ovi koji su na Pie beta imaju li taj problem?

Nervira me ovaj problem sa slušalicama.
Čitam na nokia forumu da je ovo softverski problem.
Ovi koji su na Pie beta imaju li taj problem?

Ja sam na "večitoj beti" i nemam nikakav problem sa slušalicama. Za sada.

Ja sam na "večitoj beti" i nemam nikakav problem sa slušalicama. Za sada.

Znaci do softvera je sigurno. Kako bese da i ja probam pie beta. I hocu li dobiti posle ota za official?

Nazad
Vrh Dno