Šta je novo?

Nokia 7 Plus

To ti je na android P tek, na O možeš sa aplikacijom nekom, ali ne znam baš koliko dobro bi radilo takvo rešenje.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Može da se instalira Android P na 7+ ili ova aplikacija:

U opisu klipa je link i instrukcije!

Poslednja izmena:
Има ли код нас стакло добро да се купи, и да ли је неко са алија наручивао исто?

Za svu dodatnu opremu koja se moze naci ovde nije ni delic ponude koja ima na Aliju.Sta vam je tesko da izvadite platnu katricu za net trgovinu?
A ovde kod sve sto ima,to je na KP vec izlozeni.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Редован сам ја на алију, није то проблем, него постоји шанса да узмем убрзо телефон па не бих чекао, овако маску добијем, па бих и стакло одмах волео да поставим

Pogledaj sta se salje preko singapura. Stize za 10 dana obicno. Par puta stiglo za 6, 7, dana.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Nema.. Arnova ima najbolju Gcam ali jos nije izbacio verziju koja radi

Asrnova izgleda najvise kao Pixel like camera app,ima najvise podesavanja,posle njega kazu da je Cstark,mada ona je na staroj bazi verzije kao na Nexusu,a Msg je verovatmo slabij verzija jos,ove dve prve.

Asrnova izgleda najvise kao Pixel like camera app,ima najvise podesavanja,posle njega kazu da je Cstark,mada ona je na staroj bazi verzije kao na Nexusu,a Msg je verovatmo slabij verzija jos,ove dve prve.

Hvala na odgovoru.

Ova asrnova nije htela da čuje kod mene. Za tu Cstark nisam ni znao da postoji. Msg za sada radi, hvala Bogu, spasila me jer sam zbog katastrofične stock app već počeo da razmišljam da se manem ovog telefona i zamenim ga za neki drugi.

Kako je Nokia mogla sebi da dozvoli ovako katastrofalan softver za kameru, nije mi jasno.

Možda neko zna kakva je kamera na V30 u odnosu na ovu?

Još jedno pitanjce, koja je najbolja tastatura za android u ovom trenutku.?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Najbolja tastatura je gboard fabricka pa onda sfift keyboard(po meni)

Najbolja tastatura je gboard fabricka pa onda sfift keyboard(po meni)

Da. Izgleda da su te dve najbolje. Swift ima dodatni red sa tasterima za pomeranje kursora i bolja podešavanja, a gboard daleko napredniji dizajn tastature i naša latinična slova. Da se spoje u jednu napravili bi savršenu tastaturu.

Ima u Zemunu lik šalje i kurirskom 300din staklo. Ja zalepio danas. Ako nekom treba šaljem broj. Mada pogledaj ima na kupujempridajem. Jeftinije je preko alija ali moraš da čekaš.

Poslednja izmena:
Vredi li šta? Kakvo je pod prstom i prekriva li ceo ekran?

Proizvodjač je COMICELL, debljina 0,26mm a jačina nosi oznaku 9H. Staklo gore ima zub koji ne pokriva zvučnik poziva,prox senzor i kameru. Sa strane ima lufta oko 2mm predpostavljam da je tako napravljeno jer je ekran na rubovima malo zakrivljen pa se tu ne bi lepo zalepilo.
a026f60cb49d5b6d59d855842cf284e6.jpg

Da li neko zna da li može kad se koristi face unlock da telefon ide odmah na početni ekran, tj da ne mora dodatno da se radi swipe?

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Ne moze za sada, bila je opcija face unlock ali je uklonjena, nije radila nikako, ocekuje se da ce se pojaviti opet uskoro.
Da li neko zna da li može kad se koristi face unlock da telefon ide odmah na početni ekran, tj da ne mora dodatno da se radi swipe?

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Opet malo o bateriji, što mislim da jedna od boljih stvari na ovom telefonu.
e3100275232f39b8931c986f456d6e34.jpg

Baterija se lepo drži.

Poslednja izmena od urednika:
Jel ti ovo sve na Wifi?Signal prepostavimo odlican veci deo vremena?
Opet malo o bateriji, što mislim da jedna od boljih stvari na ovom telefonu.
e3100275232f39b8931c986f456d6e34.jpg

Ne, sve vreme na 4G kao što se vidi na slici. Imam neograničen mobnet

pitanje za vas sto ste uzeli telefon preko MTS a
jel otkljucan za druge mreze ili ne?
hvala

Ne koristim ništa od navedenog

Zato ti drzi toliko,ja koristim sve sem instagrama i dodatno jede bateriju,ali svejedno ista je jako dobra.

dali neko zna gde u BG moze dase proba nokia 7, dali u usce ima

Vrh Dno