Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Mešaju ljudi ...
GCam = Google Camera koja se nalazi na Nexus i Pixel telefonima.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To je to, bitno da se razumemo :D
Mislim da se ikonica sama kada se instalira zove Pixel , bilo je u nekoj recenziji.....geekyranjit ili neko tako...

To je to, bitno da se razumemo :D
Mislim da se ikonica sama kada se instalira zove Pixel , bilo je u nekoj recenziji.....geekyranjit ili neko tako...
U pitanju je GCam koja je sada na Pixel telefonima a fajl se zove
-GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.7-

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Jel postoji neka dobra aplikacija za brisanje kesa. Na Oreu vise nema brisanje kesa, cak i kada udjem u Recovery nema mogucnost da se obrise kes.

Android O regulise sam cache, nema vise brisanja iz settings...

“Android O gives better guidance and behaviors around cached data. Each app is now given a disk space quota for cached data….

When the system needs to free up disk space, it will start by deleting cached files from apps that are the most over their allocated quota. Thus, if you [the developer of an app] keep your cached data under your allocated quota, your cached files will be some of the last on the system to be cleared when necessary. When the system is deciding what cached files to delete inside your app, it will consider the oldest files first (as determined by modified time).”

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Eto, pročitajte lepo šta je Kidence napisao. Pisali smo u A1 temi. Nema opcije zato što Android O mnogo bolje reguliše keš.
Sistem više ne koristi posebnu cache particiju (ako postoji), što znači da je dosta bolje iskorišćen prostor, više /data prostora na uređajima bez cache particije i na uređajima sa A/B particijama. Svi keširani podaci idu u /data/cache/ i /data/dalvik-cache.

Svaka aplikacija bi trebala da reguliše veličinu keša (da drži ispod dodeljenog prostora), sve ostalo sistem briše.

Poslednja izmena:
Budget varijanta pixela 2 xl, stvarno dobar telefon.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Tako nešto - Pixel 2 XL LITE, uz dodatak druge kartice, garancije, ulaza za slušalice, dostupnosti, microSD kartice, servisa ...
I sve to sa različitim mogućnostima plaćanja po i više nego duplo manjoj ceni :)

Poslednja izmena:
Treba mi informacija iz prve ruke, kolege koje su uzimale u mt:s-u posto je single sim da li je sim free ? hvala puno

Zdravo društvo.
Razmišljam da uzmem ovaj telefon preko mts-a, pa me interesuje zna li neko da li ima nekih razlika izmedju single i dual sim telefona (sem očiglednih vezanih za broj kartica :) )
I da li se telefon mnogo greje prilikom korišćanja i punjenja? Neko se na gsmareni žalio u komentarima da se kao mnogo greje.

99% nema razlike
Na recenzijama kazu da nije nista nepodnosljivo, narocito i mislim da se ne oseti jer je pozadi takav materijal da ne moze bas da dopre do tvojih ruku to....

Inace da se zapljunem i ja za ovaj telefon :D jos je u kutiji, ali pazaren je :)

@Ckalja,lepo da te sluzi,podeli nam uskoro impresije.

Hocu sigurno :) u narednih par dana , nisam neki heavy user , mislim da ce aspolutno ispuniti sve moje zamisli i zadovoljii moje potrebe :)

99% nema razlike
Na recenzijama kazu da nije nista nepodnosljivo, narocito i mislim da se ne oseti jer je pozadi takav materijal da ne moze bas da dopre do tvojih ruku to....

Inace da se zapljunem i ja za ovaj telefon :D jos je u kutiji, ali pazaren je :)
Cestitam i ja, dobrodosao u klub i da te lepo sluzi. Delimo utiske i dalje [emoji4][emoji481]

Snimajte android P DP2, šta se čeka? [emoji3]

Hvala,hvala , naravno :) cheers

jel ima neki update cim se ukljuci telefon ili jok? jel neko stavljao da se puni 0-100% ? Zanima me bas koliko ce mu trebati

Hvala,hvala , naravno :) cheers

jel ima neki update cim se ukljuci telefon ili jok? jel neko stavljao da se puni 0-100% ? Zanima me bas koliko ce mu trebati
Ima apdejt odmah, kada ga prijavis na wi-fi, cak mi se i cini da nista i ne mozes da uradis dok ne zavrsi apdejt. Ja nisam ni proveravao koliko mu treba za punjenje, jer toliko ostane baterija dosta, da ga ukljucim tek kada krenem na spavanje. Sa jednim punjenjem i maksimalnim koriscenjem u toku dana, siguran sam da uvece mora da ostane bar 30% ,[emoji39]

Snimajte android P DP2, šta se čeka? [emoji3]

Ja sam se spremio da probam i registrovao, ali sam posle na xda procitao da jos ima puno bagova i da ne mogu da se vrate na O. Tako da cu sacekati bar do DP4 za probanje [emoji849]

E to već ne znam, znam da pixel može da se vrati na 8.1 oreo. Ne znam zašto Nokia ne bi mogla.

Hvala na informacijama , videcu sta ce da bude veceras kad izadje iz kutije ;)

Probacu bas 0-100 , cisto ovako , zanima me:) navodno se za pola sata napuni oko 40 %

Kako su poceli sa ovim imenima za Android , P ima da bude Pringles ;)

Poslednja izmena:
Nokia 7 Plus review: The perfect mid-range smartphone

nokia-7-plus-4-792x446.jpg

nokia-7-plus-2-1340x754.jpg

https://www.androidauthority.com/nokia-7-plus-review-863998

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno