Tako je Gcam je u pitanju, navika da kazem Pixel zato sto je sa Pixel telefonaA koja vam je to pixel cam, jel' to na gcam mislite?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
U pitanju je GCam koja je sada na Pixel telefonima a fajl se zoveTo je to, bitno da se razumemo
Mislim da se ikonica sama kada se instalira zove Pixel , bilo je u nekoj recenziji.....geekyranjit ili neko tako...
Jeste kolega, sim free je.Treba mi informacija iz prve ruke, kolege koje su uzimale u mt:s-u posto je single sim da li je sim free ? hvala puno
Cestitam i ja, dobrodosao u klub i da te lepo sluzi. Delimo utiske i dalje [emoji4][emoji481]99% nema razlike
Na recenzijama kazu da nije nista nepodnosljivo, narocito i mislim da se ne oseti jer je pozadi takav materijal da ne moze bas da dopre do tvojih ruku to....
Inace da se zapljunem i ja za ovaj telefonjos je u kutiji, ali pazaren je
![]()
Ima apdejt odmah, kada ga prijavis na wi-fi, cak mi se i cini da nista i ne mozes da uradis dok ne zavrsi apdejt. Ja nisam ni proveravao koliko mu treba za punjenje, jer toliko ostane baterija dosta, da ga ukljucim tek kada krenem na spavanje. Sa jednim punjenjem i maksimalnim koriscenjem u toku dana, siguran sam da uvece mora da ostane bar 30% ,[emoji39]Hvala,hvala , naravnocheers
jel ima neki update cim se ukljuci telefon ili jok? jel neko stavljao da se puni 0-100% ? Zanima me bas koliko ce mu trebati
Ja sam se spremio da probam i registrovao, ali sam posle na xda procitao da jos ima puno bagova i da ne mogu da se vrate na O. Tako da cu sacekati bar do DP4 za probanje [emoji849]Snimajte android P DP2, šta se čeka? [emoji3]
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Kazu da moze ali ljudi koji su instalirali su imali problema prilikom vracanja. Tako da sam ipak za to da se saceka.E to već ne znam, znam da pixel može da se vrati na 8.1 oreo. Ne znam zašto Nokia ne bi mogla.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari