Šta je novo?

Nokia 7 Plus

15% od plate se ne oseti u realnom zivotu...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

*mjau**mjau**mjau* porede platu, porede mercedese, fiate.. Sta je sa ovim forumom majko mila

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa dobro, za neke je osmica flagship ako se gleda samo SoC...mane telefona se izgleda zanemaruju u tom slucaju

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

7 plus ima 25% vecu bateriju skoro , moderniji dizajn , veci ekran (uglanom posmatrano kao prednost) , vrlo verovatno bolju kameru i ono sto je meni licno bitno pozadi pozicioniran fp senzor , neka svaka od ovih stavki znaci po 10e vise u glavi kupca , a baterija i kamera verovatno i vise i to ce opravdati cenu.....na kraju krajeva 8ica je izasla prosle godine , tako da je i to faktor , opet ce 7 plus verovatno duze biti pod update-ima....

Inače AOD može da prikazuje notifikacije za različite aplikacije. Samo treba da se podesi.
caf68d57618383216a7094f50174e243.jpg

Koliko ja znam bilo je priče da AOD prikazuje samo osnovne stavri, poruke, pozive, kalendar a da nema mogućnost prikaza za dodatne aplikacije.

Ali to nije AOD to je ambient display, sto znaci da nije uvek ukljucen vec samo kad podignes telefon.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Necemo gledati poklonu u zube. :D

Marinko,sta si ti radio sa osmicom,prodao? :)

Kako se taj ambient ponasa kad stigne neka poruka, jel obavesti pa se ugasi ili se povremeno pali-gasi ili nista dok ne podignes telefon?

Trebalo bi da zavibrira/zazvoni kada stigne poruka , pojavi se kao notif ispod sata i posle display timeout-a se ugasi i kad podignes telefon ponovo posle nekog vremena i dalje ce biti tu...

Znaci ako ne cujes/vidis u tom trenutku, nemas pojma da je nesto stiglo... A kad podignes videces i bez toga. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam

U principu tako nekako....na aod valjda stoje sve vreme notif.

Ne moze na ips ekranima AOD zbog baterije jer su svi pixeli aktivni, dok na amoledu rade samo oni koji prikazuju sliku.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Da li ja ovo dobro vidim ili nije dualSIM ?
Bugarski Telenor ima u ponudi 7+, valjda će i naši uskoro.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako nije dual sim....

Ne mogu da verujem , proveravao sam oko 13h , nije bilo....

Ako ima u Bugarskoj bice i kod nas....

Kod operatera samo Single Sim, kod prodavnica bice verovatno Dual Sim.

Biće na KP dualSIM, ali onda nema garancije od 2 godine ...
Valjda će VIP ili Telenor biti pametniji.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni u principu ne menja nista ovako , ali je totalno bezveze....

Uz ugovor od 2k din. 31k din. Još malo pa kao za keš kod preprodavaca.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Skupo ali za očekivati, bitno je u ponudi.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Bar se pojavio kod operatera , sad bi cena mogla dole po oglasima.....

Nazad
Vrh Dno