Pusti njega (telep)a) sta pise, ko zna gde je video i kako je dosao do zakljucka da je kupus code..
celih 6 godina im je trebalo da stignu dotle 😀To za paljenje telefona ako je ugasen i namesten alarm imaju maltene svi kineski telefoni na androidu
Ne može da se upali sa totalno praznom baterijom, i to ne zato što je baterija totalno prazna, pošto nije, već zato što Symb gasi telefon kad je baterija skoro na izdisaju, i ne dozvoljava ti da ga upališ da je ne iscrpi skroz jer to nije dobro za bateriju. Ali mislim da će alarm da zvoni. Zvoni sigurno ako si ugasio telefon, a ima baterije.
Jel se nekada zapitaš zašto nikada nisu ubacili ekrane veće rezolucije? Zašto nisu ubacili jače GPU za zahtevne igre. Zašto nikada nisu ubacili cpu novije generacije. Šta misliš zašto nisu izbacili npr. 1020 sa symbianom?
PS. zanimljivo je da se upali telefon sa totalno praznom baterijom, meni to nije uspelo.
To za paljenje telefona ako je ugasen i namesten alarm imaju maltene svi kineski telefoni na androidu
A da pomenemo,i dual core procesore doduse na manji MHZ 300- 500 u ono vreme na mnogim Symbian tel.
Za minut ce da propadne svet.. Podesis alarm minut ranije ?Aha a kernel zada komandu da se ceo sistem digne pa tek pisti alarm, time citav minut kasni alarm, veoma korisna stvar.
Izvinjavam se za svoj Off, necu vise komentarisati.
Objasnio sam zašto su na prvom mestu. Pretežno zato sto je narod (masa) pglu.
Objasnio sam zašto su na prvom mestu. Pretežno zato sto je narod (masa) pglu.
Ajde ti tako pametan izmisli neki npr program i uzmi pare tim piglu ljudima ( u ovom slucaju oko milijardu ljudi) najlakse je prozivati i biti covek navike i rutine,po nekad i promena i sire gledanje na stvari nije toliko losa stvar..Objasnio sam zašto su na prvom mestu. Pretežno zato sto je narod (masa) pglu.
Baš tako.Pa nisu glupi ali su svakako Ovce 😉
Sreca pa ce uvek postojati Alternative , ovako ce se cela planeta postati Planeta Majmuna
Čekaj pa to što pišeš je upravo kontra Android filozofiji jer upravo Android korisnici nemaju šire gledanje na stvari, pošto ne znaju šta se krije iza svih tih besplatnih aplikacija. LoL FaceRoll po ekranu FTW.Ajde ti tako pametan izmisli neki npr program i uzmi pare tim piglu ljudima ( u ovom slucaju oko milijardu ljudi) najlakse je prozivati i biti covek navike i rutine,po nekad i promena i sire gledanje na stvari nije toliko lose..
Sreca pa ce uvek postojati Alternative , ovako ce se cela planeta pretvoriti u Planetu Majmuna gde svako gleda sta drugi ima pa,oce i on, na tu foru je Android i plasiran na trzistu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari