Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako znate gde mogu da nabavim grip za 1020 bio bih zahvalan. 🙂 Malo sam prelistao oglase danas, neverovatno je koliku cenu jos uvek ima ovaj telefon. 🙂

Ja sam u potrazi za tim gripom. Kod nas je preko 8000 dinara, radije cu ga poruciti od preko ako ne nadjem ovde po nekom povoljnijoj ceni.

vuče mi na zelenkasto i dalje...

Ne kontam sta ti vuce na zelenkasto? Pa jos j\kazes "i dalje?"

boje, Emix, boje... i nije to samo moj utisak ima još par takvih komentara 🙂

Od ovih slika sa PVC?
Koja slika konkretno? Posto ja ne vidim.

Ne znam, ja sam bas gledao sve slike i ne vidim tu zelenu.
Posebno sam obratio paznju na nocne (zadnja) koja je ispala odlicno po mom misljenju za te uslove. Pogledaj sta se sve desava na slici.

https://www.flickr.com/photos/pureviewclub/12770517133/in/set-72157641510492923/lightbox/

Najvise zavisi od osvetljenja i ako vuce na zuto, zeleno... obicno je zbog vestackog osvetljenja, nista drugo. Ali moguce je naravno i da se desi, mada ja nakon Black nemam taj problem, ali desava se i na skupljim aparatima a ne na telefonu.

Ja isto ne vidim zelenu na tim slikama, ali neko mozda vidi. Sad ko bolje i realisticnije raspoznaje boje, to je diskutabilno. 🙂

Najvise zavisi od osvetljenja i ako vuce na zuto, zeleno... obicno je zbog vestackog osvetljenja, nista drugo.

moguce je i to... na zadnju sam i mislio mada sve su malo više "koloritnije" nego što bi trebalo po meni

Ahahahaha

Heartbeat_I_by_The_Free_Thinker.jpg

:d

moguce je i to... na zadnju sam i mislio mada sve su malo više "koloritnije" nego što bi trebalo po meni

U pravu si, saturacija je malo naglašena generalno na L1030 (vivid) ali iskren da budem po meni to nije mana. Fotografije izgledaju živopisnije, kada sam gledao poređenje sa Z1 na Sony-ju su mi boje izgledale "isprano". A nije na odmet i ručno podesiti white balance na Nokiji. Koliko sam pregledao fotke sa "Black" update-a ispeglali su dosta nedostataka. Interesuje me šta ce doneti 8.1 na već odličan telefon.

Dobar artikal, super tripod koristi za duge ekspozicije...
Naručio sam lumiu 1020 (komplet sa gripom, unlocked, internacionalna verzija 600$) još par dana i stiže. Pa ću da je preslišam.
Interesuje me da li neko ima informaciju o update_u L1020 na 8.1 u budućnosti?

E to je pravi fan, lepa kolekcija :smoke:

2atpqWQeHrcTGq1pls7y.jpg

Nazad
Vrh Dno