P.S. Ja bih digao cene cigara za 300%, bas me onda zanima kako bi pusili.
P.S. Ja bih digao cene cigara za 300%, bas me onda zanima kako bi pusili.
Vec su ogromne akcize na sve na sta je imalo smisla stalvjati akcizu
Ok, nisu po tebi ali po zakonu jesu. Prosto je.
Jasno pise i procitaj ako treba i deset puta. Gde se jede i pije - nema pusenja. Nadji igraonicu koja ne nudi bilo kakav vid osvezenja i to je ta zlatna igraonica koja moze biti raj za pusace, u suprotnom - njet.
Ako te deo jede/pije buni, onda procitaj kako treba da izgleda prostorija u kojoj jeste dozvoljeno pusenje i bice ti jasno. Evo sada sam se vratio iz prodavnice [ kupovao sam pogodi shta ] i prosao pored kladionice na kojoj je zalepljen znak da jeste dozvoljeno pusenje.
Ako ti zelis da nadjesh rupu u zakonu, samo napred. Vec vidim sledece pitanje - kako je onda kladionica proglasena za smoke safety area ako se prodaju sokovi. Moj odgovor je - ne znam. Ima nalepnicu i cao.
Primetices da se dosta puta u navodima nalazi u nabrajanju i dr. E pa to " i dr." su upravo rupetine. Meni i tebi to dr [ drugo ] nije isto npr...
Akciza je porez. Porez placa i prodavac i kupac(indirekno)Ocito nisu cim se za cigare ima para koliko hoces![]()
neam vise radnih mesta ... pa onda veca steta nego korist
Sad sam razgovarao sa trzisnim inspektorom, koji je inace potvrdio moju tvrdnju da je zakon sav nikakav, i receno mi je da igraonice, poput kafica, mogu se opredeliti za pusacke ili nepusacke, ukoliko su manje od 80m2, ukoliko su vece moraju imati odvojene delove.
Ma divno... bitno da to komponentama ne smeta, a to sto ima 1.5% umesto barem 15% kiseonika u vazduhu i sto te truje nikotin, nema veze![]()
I ja se pitam zasto topic postoji. Pise lepo svako javno zatvoreno mesto.. Ne pise nigde svkao mesto gde toce coca colu i peku cevapeSlazem se sa tobom, ali zbog cega ovaj topik ima 6 strana :d
Banana drzava bila i ostala. Samo pročitajte komentare u Blicu pa njih 85% nisu za ovaj zakon koji važi u svim normalnim zemljama. Mi smo jednostavno banane i tačka.
Nisam već tu 7 godina ali kada dodjem ne mogu da saperem je.... stvari koliko purnjaju na svakom koraku. Zabrana i tačka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari