Šta je novo?

Niste normalni :)

@Filipenko: Pa igraj Gothic 2 - meni je visestruko bolji od morrowinda (koji nije los uopste, ali gothic mi je nekako....bolji :) )

i da te pitam: turn unded 100pts (blessed touch) - znaci imam ove magije (touch/target) ali ne znam na cemu da ih koristim, u onim grobnicama bacam na bonewalkere (ili tako nesto) i na kosture ali ne primecujem da nesto posebno to radi njima. Jel na dobre likove ja to bacam ? (chance je 100% da magija uspe) Rasa sam Nord/Crusaider/Ritual/bla bla..ne znam ni sam dalje

i jos nesto mi reci molim te. Ukljucim potion of invissibility van sobe u kojoj je gard, udjem u sobu tako ne vidljiv i guard me vidi, tj. kad capim nesto bez problema me vidi i gadja iako mi pise da sam "nevidljiv" i to svaki tako... Kako da kradem a da me ne vide ? (a da nisam neki thief i to.)

Pa naravno da te vidi kad mu ispred nosa nestane predmet :)
Kad uradis neku akciju tvoj invisibility nestaje. Moras da se sunjas. Predmet mozes da pokupis kad je ukljucena ikonica koja oznacava da si skriven. Po pravilu cuvar mora biti okrenut na drugu stranu, bez obzira koliki ti je invisibility jer ce videti da je predmet nestao

Za ovo drugo oko turn undead nemam pojma. Ja sam ih turnovao mocugama ;) Mogu da konsultujem manual...
.
.
.
(dramska pauza tokom konsultacije manuala)
.
.
.
Evo sta tacno pise:
Turn Undead
Temporarily increases an undead's creature flee rating (i.e. its inclination to flee from an attacker). The effect's magnitude is the value of the increase of the flee rating
(zgodan ovaj manual kad igras, ne znas kako nesto radi, samo otvoris originalno pakovanje i na prethodno razasutu mapu - takodje iz originalnog pakovanja - turis manual i sve u njemu lepo pise :smoke: )

Dakle, koliko kapiram, ta magija je vise da oni beze pa da mozes na miru da ih tabas nego da nanosi direktan damage.

P.S. slab je Gothic za Stare spise...

Poslednja izmena:
E hvala ti mnogo. Imam original igru ali je iz bunndle-a od MSI FX5900 tako da nemam manual :(

Sto se Gothic-a tice, ukusi su razliciti. Ako nista drugo meni gothic 2 ima za klasu bolju grafiku i pri tome igra bolje radi od morrowinda. Drugo, merchanti imaju neograniceno para koliko se secam pa kad nadjem nesto sto vredi 14000 hiljada mogu i da prodam, a ne ovde u morrowindu svi jadnici imaju 500-600...

1) u gradu Caldera imas na drugom spratu jedne kuce tzv. Kripera, monstruma - trgovca koji ima 5000 zlatnika na raspolaganju
2) Pored Dwemer rusevina koje se nalaze na ostrvu jugoistocno od grada Surana na ostrvcu je jedna mala kraba, tzv. Talking Muderrab Merchant, koja ima na raspolaganju 10000 zlatnika. Predlazem ti da kad se natovaris dobrim oruzjima i oklopima odes tamo i isprodas sve.
3) kad instaliras Tribunal u gradu Mournholdu na bazaru imas Armorera koji takodje daje 10000
4) takodje u Mournholdu imas Museum Of The Lost Artifacts, koji doduse otkupljuje samo neke od posebnih stvari iz igre (dace ti spisak sta tacno) ali to placaju 30000 zlatnika...

P.S. ti bundleovi su originali kao i nasi pirati :d Kad god sam probao da instaliram Morrowind bilo sa klasicnog pirata bilo sa bundlea sejvovi iz originala su mi prijavljivali da odredjeni moduli fale. Ko zna sta sve fali, mozda nista specijalno, a mozda nesto ozbiljno...

Ajde Filipenko dok si raspolozen...pocnem igru kao dark elf-battlemage kome lepo pise u major skills-destruction.Odem kod onog casiusa ili kako se vec zove,uzmem zadatak,uclanim se u mages guild ali nikako ne mogu da koristim magije.Moze neka pomoc?

Filipenko, imas expansion-e? Super!

Eto, nisam odradio ni trecinu igre, a vec razmisljam o dodacima... ma ocajna igra :)

???
Ne mozes da koristis magije?
To je nemoguce. Jedine 2 stvari mi padaju na pamet:
1) Nemas nijedan spel kao spel, idi u bilo koji hram (pretpostavljam da si u Balmori iz izlaganja pa idi tamo), nadji nekoga ko nudi Spells na prodaju i pazari...
2) Uopste nisi obracao paznju sta ti govore na pocetku, niti si pogledao kontrole pa ni ne znas da trebas da pritisnes taster 'R' da bi aktivirao mod za bacanje magija...:)

Stvarno ne znam sta bi jos bilo razlog...

P.S. sa identicnim karakterom i rasom (Dunmer Battlemage) sam i ja poceo kad sam prvi put pokrenuo igru i tesko zazalio. Em sto mu u opisu radnog mesta stoji "trades speed and movement for offensive and destructive spells" - citaj spor kao puz - em sto se u Morrowindu dosta forsira borba izbliza. Mada je to, kao i sve ostalo moguce odraditi uz malo razmisljanja, npr. levitacijom i sl. sto ti omogucava besprekorna kontrola borbe...

Agilni je napisao(la):

Eto, nisam odradio ni trecinu igre, a vec razmisljam o dodacima... ma ocajna igra :)

Molim? A ja taman hteo da te pitam kako si se osecao dok si ubijao clanove porodice Dagoth, pre svih Dagoth Unthola, Dagoth Vermina i Dagoth Ordosa? Da li si osecao sazaljenje prema negdasnjim saborcima, vernim svojim pratiocima, koji su uprkos zdravom razumu ostali po tvom naredjenju da cuvaju Srce od Kamena koje ih je i izvitoperilo i pretvorilo u monstrume?

Ne, nemoj jos da razmisljas o ekspanzijama. Nemoj, jer kako opisati zalost nakon ulaska u komoru Sotha-Sila i zastrasujuci i mucan prizor? Kako objasniti zasto je tvoja nekadasnja ljubav tako zarko zelela tvoju smrt? Ne postoji nacin da se opise ushicenje dok budes sklapao Istinski Plamen, secivo generala Nerevara, to je nesto sto se mora doziveti.

Ne postoji nacin opisati dozivljaje na ledenom ostrvu i ispunjenje prorocanstva o Krvavom Mesecu. Kako zadobiti poverenje poglavice Skaala i kako zadobiti mocni Stalhimov Malj? Kako saznati koja su 3 znaka dolaska Velikog Lovca pracenog svojom armijom dlakovukova? Ne, ti se moras suociti sam sa Hircineom, velikim Dedrickim gospodarem iz dimenzije Oblivion, te da mu otmes Koplje Propasti kojim on od pamtiveka dolazi u ovu dimenziju da lovi hrabre borce...

Ljudi, vezujte filipenka :d

Ipak, jedno mu se mora priznati.
Čovek stvarno uživa u pojedinim igrama.
Što bi to bila loša stvar?

Poslednja izmena:
Cela stvar je u tome sto kad sam to igrao do detalja sam pratio pricu jer sam istom bio fasciniran, bas kao i svetom. Cak sam i dobar deo knjiga koje se nalaze u igri procitao natenane (one knjige tipa "Brief history of the Empire", "The Book Of Daedra", "36 lessons of VIvec" i tome slicno :) )

P.S. naravno, nisam sad toliko uzavreo da krenem da skupljam figurice, majice, prave knjige itd. To me vec ne zanima, nisam odlikova koji kad jednom udju u nesto moraju da udju u svim aspektima zivota. Npr. kao byMax koji ne odgleda ni 2 od 5 serija Star Treka, ali mora imati jedno 2 enciklopedije o tome, jednu kao istorijat sta se desavalo u tom svetu od 2043. do 2389. a drugu sa tehnickim specifikacijama brodova (duzina, sirina, naoruzanje...) :d E to se zove fan :)

Agilni je napisao(la):

Zaboravih da obratim paznju na ovo. Naime toplo preporucujem momentalnu instalaciju oba expansiona ako to vec nisi uradio (sto naslucujem iz recenog). Naime popravljaju brdo bagova i najbitnije - sredjuju zurnal koji od nabacane hrpe u stilu Baldura postaje prava baza podataka i lista kvestova, kakva i treba da bude.

Inace, instaliranje expansiona ti ne remeti nikakav ritam igranja, jednostavno ti se pojavi jos jedno ostrvo i imas mogucnost da iz Ebonheartha otputujes u glavni grad Morrowinda. Drugim recima sve se integrise u vec postojeci svet

Da da.. ono kao Morrowind je neka vrsta OS-a. Ni ja, na zalost, nemam manual, takodje je verzija koja ide uz MSI 5900.

Sto se tice dnevnika, pisem i ja svoj... ne pamtim kada sam uzeo olovku u ruke, ali eto.
Bag odavno nisam primetio nijedan (ponekad zvuk koracanja zna da se brzo ponavlja i to je to, u Windows sam izleteo samo jednom).

Ali ako toliko vredi odmah instalirati dodatke, lako cemo.
Ipak, nisam se uneo u igru u tolikoj meri (3 sata dnevno), pa moram ovih dana da odem na pivo, tenis i zene... a i obilazio sam rodbinu (zato sam zacutao koji dan), mada sam i kada je komp bio daleko od mene, imao jasnu sliku poslednjeg quicksave-a pred ocima :)

Poslednja izmena:
@Filipenko

Hvala na tipovima !

Razlog zbog cega me nervira to sto merchanti nemaju mnogo para je to sto enchantovi kostaju mnooogoo....

Inace Bundle verzija igre (ova koju ja imam) je 1.0.0.1, Zadnji Patch za nju je onaj 1.2077 (tako nesto) i meni radi samo N.America patch. Posle instalacije patcha i meni je prijavio da fali 2-3 moda ili tako nesto, sto ce reci nije do bundle-a vec do igre same, ali sve radi normalno...ne smeta

SPOILER::::

Naubijao sam se Indorianaca i imam njihovog armora kolko oces, njihov mace vredi 12K imam ih nekih ~30 za sada :) (izmedju ostalih delova armora) u Vivec-u sam nasao (gradu, ne liku) merchanta koji ima 2500 svakih 24h tako da samo opicim rest tj. wait 25h i tako bukvalno 2 sata sam radio i nakupio ~60K para :)

Jel ta Kraba ili sta li je vec, isto ima 10K na svakih 24H ? I taj monster ? Jedna tura mi ne vredi skoro nista...10K ode za sekund :) Radio sam Enchant na oruzje (Indorian Mace) da "Absoarb Health 45-70 on touch" i to je kostalo nekih ~50K :)

I da te gnjavim jos malo : GDE da nadjem Ebony Heavy Armor ?! Imam samo stit (koristim Indorian medium armor jel sa nizim skilom za medium imam bolji Armor od Imperial Heavy)

Hvala :d

Poslednja izmena:
gx-x, gde si nasao tog merchant-a u Vivec-u?

Sto se tice Ebony Heavy Armor-a, ja sam nasao slem (ali samo slem), mislim da je u pitanju poslednja misija za Fighters Guild u Balmori.

znachi tamo negde pred novu godinu mozemo ochekviati da filipenkov broj postova skochi za 6000 na 10k ;)

@Agilni:

U Forein quarters (valjda se tako zove) skroz gore u Plazi (tamo imas Mage i Fighters Guildove, ako se teleportujes u vivec mage guild, cim izadjes iz njihove kuce gledas u vrata tog merchanta)

u vezi ebony-a...
cekaj cekaj, ja sam isto member guilda i zavrsio sam sve misije u balmori, poslednja je bila da ubijem onu Orkinju. Koja ti je tacno bila misija i gde si nasao slem ? (PS. ja sam Defender rank u guildu :) )

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
Hvala na tipovima !

Nema na sta :smoke:

gx-x je napisao(la):
Naubijao sam se Indorianaca i imam njihovog armora kolko oces, njihov mace vredi 12K imam ih nekih ~30 za sada (izmedju ostalih delova armora) u Vivec-u sam nasao (gradu, ne liku) merchanta koji ima 2500 svakih 24h tako da samo opicim rest tj. wait 25h i tako bukvalno 2 sata sam radio i nakupio ~60K para

DObro, to je dobra fora, ali pazi se, Indorili ce te napasti na licu mesta ako ti budes makar i u jednom trenutku nosio taj armor, i nastavljace da te napadaju nakon toga iako ga budes skinuo...

gx-x je napisao(la):
Jel ta Kraba ili sta li je vec, isto ima 10K na svakih 24H ? I taj monster ? Jedna tura mi ne vredi skoro nista...10K ode za sekund Radio sam Enchant na oruzje (Indorian Mace) da "Absoarb Health 45-70 on touch" i to je kostalo nekih ~50K

Absorb Health on touch??? Ne!!! :d Trebao si Absorb Health on target :D Dobar ti je enchanting :smash: Nisam bas 1000% siguran ali mislim da to ne radi ono sto tebi treba. Osim toga taj enchanting ima ogroman damage i sa njim mozes da ubijes skoro sve iz igre sa 1-3 udarca. Naravno, osim ukoliko ti nije bio cilj da se cas mlatis a cas da bacas magiju koja ce nekog ko je u blizini mnogo da osteti :)
Nista strasno, na greskama se uci...:d

gx-x je napisao(la):
I da te gnjavim jos malo : GDE da nadjem Ebony Heavy Armor ?! Imam samo stit (koristim Indorian medium armor jel sa nizim skilom za medium imam bolji Armor od Imperial Heavy)

Nigde kompletan. Osim na jednom mestu - u Tribunalu. Kad instaliras Tribunal idi u Mournhold. Na trgu ispred Velikog Hrama boginje Almalexije ce te presresti neki mali Sumski Vilenjak koji ce da te cima "daj mi 100, 1000, 1000000 zlatnika", respektivno. Ti ces naravno odbiti. Posle 2-3 dana on ce se tu pojaviti da te napenali, u kompletnom Ebony oklopu. Kad ga ubijes mozes da poskidas to sa njega. Ali pazi se, zayeban je. Medjutim koliko sam provalio to je jedini nacin da dodjes odjednom do kompletnog seta oklopa.

Osim toga, mislim da dosta parcadi tog oklopa mozes da uzmes kad ubijes Orvasa Drena, na Dren plantazi odmah severoistocno od Viveca

Obracaj paznju na prolaznike po gradovima, zaprepastices se na kakve sve oklopne djakonije mozes da naidjes onda kad budes skapirao da vizuelno raspoznajes vrste oklopa...Mnogo lakse nego da uskaces u razne grobnice nadajuci se da ces nabasati na nesto dobro ;)

gx-x je napisao(la):

Nema na sta :smoke:

edit: svi trgovci nakon 24h obnavljaju kolicinu svojih para, pa tako i pomenuta kraba i kriper...

Poslednja izmena:
@Filipenko

Nasao sam skoro ceo ebony armor na jednom battlemagu u deadric rusevini, nasao sam sve sem slema i stita, stit sam nasao ranije negde drugde, fali mi slem. Armor je TEZAK u p.m. strenght mi je 100 i jedva da mi ostane nesto mesta u inventorijumu (~450 od 500).

E sad sto se Ordinatora tice, namerno sam zapoceo konverzaciju sa jednim od njih da bi me napao i da bi mu uzeo armor ( da sam ga samo napao morao bih da placam bounty, ovako je on mene napao pa bla bla) nisam znao da ce oni mene uvek posle toga napadati :) Medjutim to je ispalo dobro posto imam armora za trgovinu kolko oces :) zapravo sam napravio nekih 100K i sve spicio maltene na trening kod likova u igri i napredovao do levela 25 zahvaljujuci Ordinatorima tj. prodaji njihovog armora :d :d a tek sam na 4-toj misiji za glavnog kvesta... Jos me usralo da nadjem 8 grand soul gemova na jednom mestu (praznih)

E sad pitanje :) : Jel moze neko da mi enchantuje item da daje konstant effect (ocu ili da dignem strenght ili da dam sebi Feather effect) ? Da li ja mogu nesto da istreniram da bih tako nesto mogao sam da enchantujem ili nekako napravim ? (Enchant mi je 55 i sad sam sebi pravim iteme, ne znam da li ima razlike kad ih ja napravim i kad ih platim da se naprave ? )

PS. Creep merchant je smesan do bola :) Odusevio sam se :)

...uff ala sam ga ugnjavio

Konstantni efekat mozes da napravis samo kad imas Grand Soul Gem u kome se nalazi Golden Saint. Nikako drugacije.
Golden Saint je inace neka zena u oklopu koja je sva pozlacena tj. izgleda kao da je od zlata. Njih takodje mozes naci po dedrickim rusevinama, ili mozes da ih ubijas kupovinom Summon golden saint skrola kojim ga samonujes, pa ga ubijes...

Enchanting skil ne znam koliko koristi, ja sam kao sto rekoh uglavnom koristio golden everlasting batine :smoke:

E pa TO ! Tako reci ! E sad negde sam video da se prodaje skrol ali ne mogu da se setim koja ga je od onih silnih zena po gradovima prodavala....Da znas, taj Everlasting effect na oruzje mi najvise treba :) Ovako moram da nosim 2 komada :(

@filipenko u bre al me napljuva,nisam pogledao kontrole,pa nisam bas toliko...u pravu si za sporost,moracu da promenim lika,al ja ne volim blisku borbu pa cu morati da nadjem nekog opasnog wizarda...a sto se tice magija,ne vredi.Kupovao sam sve moguce spellove i nece...ona ikonica za magiju mi uvek bude prazna.Mora da je neki bug.Pozz.
:wave:

@psaras pa:

Ne mozes da koristis sve magije odmah. Svaka magija pripada odredjenoj skoli. Pogledaj u svojim statistikama koje skole i sposobnosti imas, zatim pogledaj tamo medju magijama (prozor sroz desno) koje magije imas i tamo ti pise recimo "xyz 10/100" to znaci da bacanje magije kosta 10 pt "magice" (srednja plava linija dole levo) i ima 100% sanse da uspe. Ako magija zahteva vise "magice" (opet ona plava linija) nego sto imas, nema sanse da je bacis i pisace recimo "10/0" (10 je potreban broj poena). Ako recimo nemas uopste treniranu "destruction" skolu neces moci da bacas te magije tj. on kao pokusa ali ne uspe... Ovo sam dao kao primer. Svaka skola moze da se natrenira kod odredjenog lika u igri, a ima ih na svakom koraku bukvalno...

@filipenko:

Zaboravih da ti odgovorim na ovo:

filipenko je napisao(la):
Absorb Health on touch??? Ne!!! Trebao si Absorb Health on target Dobar ti je enchanting Nisam bas 1000% siguran ali mislim da to ne radi ono sto tebi treba. Osim toga taj enchanting ima ogroman damage i sa njim mozes da ubijes skoro sve iz igre sa 1-3 udarca. Naravno, osim ukoliko ti nije bio cilj da se cas mlatis a cas da bacas magiju koja ce nekog ko je u blizini mnogo da osteti
Nista strasno, na greskama se uci...

Enchant je na orzuju: cast when strikes - absoarb health on touch 45-70pts (protivniku skida health i meni dodaje, cak privremeno dodaje vise healtha nego sto mogu da imam, medjutim trajanje je jedan sec tako da...) Znaci kad uvatim nekog u klinch :d iz borbe izlazim uvek pun healtha, borbe traju 4-5 udaraca, deadric shironove prolazim trcecim korakom sa istrosenim fatigom, strenght 100, blunt weapon 100 (to i koristim, Mace - one handed 7-29 +45-70 ench.) block - 91. Jedino sto me moze (za sad) povrediti u igri je ako kasno vidim da sam otrovan (imam 249 healtha skupa, 147 armora - Heavy armor skill ~81, nisam siguran). "On Target" bacam jedino "Absoarb Agility 15sec 45-85pts radius 5ft :d :d Tako da nista ja tu nisam pogresio :) Ovo je proveren recept iz diabla, gothica i mozda cak i KOTOR-a (magija drain health na maximumu uvek :) ) Leach orzuja su najbolja, po meni :) E sad samo da navatam jednog Golden sainta da se ne muchim sa "charge-om" od 360 na orzju :) (jos ova dva omiljena meni item-a koja sam napravio - chameleon 80% on self i Open 100% on touch :d Znas kako kradem ? - ko drzava j***e :) hahaha (jos sam natrenirao glupog Nord Crusaidera da ima Snak od 58, Athletics 82, acrobatics 86....MA zlo bre :)

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
E pa TO ! Tako reci ! E sad negde sam video da se prodaje skrol ali ne mogu da se setim koja ga je od onih silnih zena po gradovima prodavala....Da znas, taj Everlasting effect na oruzje mi najvise treba :) Ovako moram da nosim 2 komada :(

Ima i druga alternativa. Umbra Sword!!! Moje omiljeno oruzje sve do Sundera :smoke: (samo ce ti se kasti sta je to kad dodje vreme)
U najkracem - severoistocno od Surana u brdima nalazi se Ork po imenu Umbra (do njega ces najlakse doci tako sto krenes na istok od Surana duz obale i kad god budes mogao da biras puteve ili uspone odaberi levi).
To je neki zayebani heroj koji je video hiljade bitaka, pobio milione i sta ti ja znam, ispricace ti. Onda ce te zamoliti da mu pomognes jer mu je jedini neostvareni san da ga neko ubije u borbi, sto niko od smrtnika ili bogova nije uspeo.

Kad ga ubijes (sto uopste nije lako) dobices njegov mac, Umbra Sword, koji ti daje da bacas Soul Trap kad god hoces. Em profitabilno, em iskustveno, em humano.
Osim toga taj mac ce ti posle koristiti u Tribunalu kada ti Muzej Izgubljenih Dragocenosti zatrazi neka 2 jedinstvena predmeta sa svoje liste da bi ti dali jedan deo Istinskog Plamena, maca generala Nerevara koji moras da sklopis tamo u okviru glavnog kvesta

psaras pa je napisao(la):
@filipenko u bre al me napljuva,nisam pogledao kontrole,pa nisam bas toliko...u pravu si za sporost,moracu da promenim lika,al ja ne volim blisku borbu pa cu morati da nadjem nekog opasnog wizarda...a sto se tice magija,ne vredi.Kupovao sam sve moguce spellove i nece...ona ikonica za magiju mi uvek bude prazna.Mora da je neki bug.Pozz.

Pardon, pardon, izvinjavam se :)
U pravu je gx-x, ne mozes sve spellove odmah da bacas. Kad odaberes spell pisu ti dva broja - koliko magicke (mane) kosta bacanje i sansa da je uspesno kastujes, koja zavisi od tvoje inteligencije. E sad, mozda je do toga, ali prosto mi je neverovatno da ne mozes nijedan spel da bacis...
Pozdrav!

@ gx-x
jesi ti nasao krevet da se odmoris? :d

@Toxic:

verovao ili ne odmaram se samo na level-up-u.

@Filipenko:
Ici da uzmem taj mac, zvuci interesantno (ne zbog soul trapa, to vec imam reseno) . Nego nasao sam ribu koja prodaje skrolove za samonovanje golden saintova i ima ih neograniceno :) ali sam se razocarao u konstant effect, mnogo brate kosta, ne mislim na pare vec poene za enchanting na exvisit amulet moze da stane restore health 3 do 4 pts sto je smesno (meni) , a macevi i mace-ovi mogu da prime svega 10 poena enchantinga, a constant efect je u startu 25. Ne znam koje oruzje da nadjem da moze da primi vise. Reci mi da li je moguce staviti recimo fire damage koji se ne trosi (constant efect kolko sam izvalio moze samo na "self" a necu sebi da radim fire damage :)

Kako bre samo na sebe? Samo kliknes na polje target i promenice se u "on target" ili kako vec treba...
A naravno da kostaju, nego sta...ali vrede. Restore Health i/ili Fatigue znace samo tako posebno u ekspanzijama

Inace oko enchantovanja - pravila nema. Neki brutalan mac moze da ima neku bednu enchanting vrednost, a neka glupost od oruzja da ima visoku vrednost. Kao sto rekoh, to ces sam otkrivati.

BTW kako vas ne smara da se bavite tim enchantovanjem? Milsim, ionako cete u sklopu glavnih kvestova dobiti oruzja koja ubijaju bilo sta iz 1-3 udarca...

pa ne znamo to :)

PS. Nije problem da stavim enchant na self ili na target, ali nema "cast when strikes" i nema on "touch" ili sam ja lood...

Filipenko,

Kad instaliram ekspanziju, da li mi ostaje moj lik ili moram ponovo da igram iz pocetka ?

PS. Igra je bila teska na pocetku do ~10 levela i dok nisam nabavio ebony armor i neku kintu da enchantujem oruzje (ono sto sam ti rekao) , za ovo mi je trebalo ~15 sati igranja i mogao sam ladno da odem na red montain i da zavrsim igru (da mi nije trebao wraithguard) ali su je razvukli do jaja. Ocu da kazem da kad sam dosao do dela gde dobijem wraithguard mislio sam "joj sad ce ono biti tesko" (posto sam citao onaj plan za pobediti dagoth ur-a) medjutim ono je smesno, ocistio sam sve za sat vremena i skenjao kolko je lako bilo... Ne znam kako je kad si mage ili tako nesto ali mene niko nije mogao ni da pipne od onih spodoba armor 200, blunt weapon 100, agility 130 (sa itemima koji dizu agility naravno). Ne znam sta sad da radim, zarazio sam se vampirizmom namerno (da mi digne strenght, onaj treci klan sto dobija jos 20 na strenght pored 20 kojih dobijas kao vampir) i pobio pola morrow winda, sve sa Vivec-om i njegovim gradom...

Da li znas da neko prodaje spell fortify strenght ? (i te atribute)

Tvoj lik naravno ostaje, nista ne moras igrati iz pocetka

Da, igra je do yaya laka ako se iscimas na pocetku, to joj je kod mene samo plus!

A kako si se ti osecao dok si ubijao Dagoth Unthola, Dagoth Vermina itd. ? Da li si zalio svoje bivse saborce, da li si razmisljao sta je u njihovim glavama, da li si se kajao sto si ih ti ostavio tu svojevremeno da cuvaju Kangrenacove alatke? Pitao li si se kroz kakva su samo iskusenja prolazili pre izvitoperenja? Da li si razmisljao koliko si mali u podnozju nogu Akhulakhana?
;)

Elem, rekoh gore, instaliraj expanzije i udri, posebno u Bloodmoonu ima monstruma koji ce tu i tamo tvog mocnog lika sa oklopom od abonosa stavljati na muke :d

Nazad
Vrh Dno