Nisam preterano razmisljao o tome kako "sam ih ostavio" tj samo Dagoht Ur-a sam ostavio, ko mu kriv, sta je koji k**** morao da cacka alatke, da se malo strpeo i sacekao ostale da stignu, postao bi jedan od bogova svakako... Sa druge strane, da me kroz snove pozvao da budem sa njime i uz njega pa da mi tu nesto zajedno petljamo, mozda bi mu se i pridruzio. Ovako, zvao me je da ja njemu sluzim (koji bezobrazluk, ja sam mu bio gazda ! ) i tu uvredu je platio glavom LOL 
Tog velikog covu-boga sto je on pravio nisam ni skontao, Dagoth je bio suvise napadan i nije mi ostavio puno vremena da razgledam okolo (sem inventorijuma) jos je bacio na sebe brdo nekog armora (u pret-prostoriji sam ga savladao lako sa nekoliko udaraca) i nije mi se svidelo kolko on meni skida i kolko ja njemu skidam heltha, tako da sam odleteo do srca i zavrsio to...
E sad reci mi ovo:
Ja sam ubio Vivec-a (da vidim sta ima za loot
i da mu uzmem drugi wrethguard i da nahranim Azura's Star njegovom dusom i napravim sebi lepu sekiru
). Da li ce u ekspanziji on ponovo da ozivi ili moram da ga resurectujem uz pomoc konzole ? (pa sad ti vidi ko je Bog - on ili ja
)
Drugo: Jel mogu ja da nekako drugacije udarim ono srce i postanem bog ?
Trece: da instaliram obe ekspanzije ili jednu pa drugu ?
Tog velikog covu-boga sto je on pravio nisam ni skontao, Dagoth je bio suvise napadan i nije mi ostavio puno vremena da razgledam okolo (sem inventorijuma) jos je bacio na sebe brdo nekog armora (u pret-prostoriji sam ga savladao lako sa nekoliko udaraca) i nije mi se svidelo kolko on meni skida i kolko ja njemu skidam heltha, tako da sam odleteo do srca i zavrsio to...
E sad reci mi ovo:
Ja sam ubio Vivec-a (da vidim sta ima za loot
Drugo: Jel mogu ja da nekako drugacije udarim ono srce i postanem bog ?
Trece: da instaliram obe ekspanzije ili jednu pa drugu ?