Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Hej dobri ljudi pre neki dan mi izasla poruka prilikom paljenja "failed to match warmboot with fuses..." i kada nastavim boot u modovan sistem neće da ide više u sleep mode. Da li možda ovaj tutorijal može da pomogne:

Sve su neki španski tutorijali na ovu temu ništa ne razumem ovaj jedini na engleskom :LOL:

Apdejtuj Atmosphere i Hekate na najnoviju verziju, apdejtuj firmware na Emunand, pa apdejtuj sigpatches.

Hvala sa ovim tutorijalem sam rešio problem, kad budem imao više vremena odradiću kompletan update koji mi savetuješ. Za sada sve šljaka super :)

Nadam se da nije zabranjeno - klincu bih uzeo switch pa vidim da ima modovanih (čipovanih) hardverski i (valjda) sofverski pa ako može neko pobliže da mi objasni što-kako-zašto? U pitanju je switch V2 (valjda je on bolji). Može i u PM

Uzeo sam nedavno switch oled cipovan , i s'obzirom da igre nisam dugo bas aktivno igrao, ovo me je malo preporodilo i ponovo aktiviralo posle pa dobrih 10 godina pauze 😄 , nista ne moze da zameni handheld mod , roknes 1tb sd i miran si.
Svakom preporučujem.

Kako ima skoro 13000 igara izdatih za Svić a teško da ću sam otkriti sve dragulje već u letu hvatam preporuke ko želi može da baci neku listu svojih omiljenih igara. Slobodno ubacujte i igre kojih ima na drugim konzolama nije bitno.

Za par igara sam u poslednje dve nedlje čuo kojr su mi ekstra pa me to navelo da postavim upit. Ubacujem svoju listu kad malo porazmislim.

Nadam se da se ovime ništa ne remeti na temi.

Možda zbog dužine stavljati liste u spoiler.

Istekao edit

Donut County
Cuphead
Dave the Diver
Donkey Kong Tropical Freeze
Everybody 1-2 Switch
Mario Kart 8 Deluxe
Moving Out 2
Neigbours from Hell
Super Mario Bros U Deluxe
Super Mario Bros Wonder
Untitled Goose Game
Ultra Street Fighter 2
Worms W.M.D
Super Mario Odyssey
Monster Boy and the Cursed Kingdom

Kako ima skoro 13000 igara izdatih za Svić a teško da ću sam otkriti sve dragulje već u letu hvatam preporuke ko želi može da baci neku listu svojih omiljenih igara. Slobodno ubacujte i igre kojih ima na drugim konzolama nije bitno.

Za par igara sam u poslednje dve nedlje čuo kojr su mi ekstra pa me to navelo da postavim upit. Ubacujem svoju listu kad malo porazmislim.

Nadam se da se ovime ništa ne remeti na temi.

Možda zbog dužine stavljati liste u spoiler.

Istekao edit

Donut County
Cuphead
Dave the Diver
Donkey Kong Tropical Freeze
Everybody 1-2 Switch
Mario Kart 8 Deluxe
Moving Out 2
Neigbours from Hell
Super Mario Bros U Deluxe
Super Mario Bros Wonder
Untitled Goose Game
Ultra Street Fighter 2
Worms W.M.D
Super Mario Odyssey
Monster Boy and the Cursed Kingdom
Breath of the wild
Xenoblade chronicles definitive edition
Batman trilogy
Witcher3
Tmnt shredder's revenge
Disney classic lion king and Aladdin
Resident evil revelations 1,2
Worl of final fantasy maxima...

Obavezno The Touryst ,Link's Awakening , The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom .

Moraću turistu da ppnovo probam kad završim Monster Boya. Odavno nisam igrao igru a da nisam imao onu misao kad ću više da je završim, baš nemam želju da se završi.

bayonetta, metroid dread, astral chain, xenoblade serijal, nier automata (port koji niko nije ocekivao)
ako ti odgovaraju turn based onda imas persona 4 i 5, dragon quest serijal, sea of stars, chained echoes itd, vecina ovih je i na pc ali je udobnije igrati na switchu :D
strategija recimo fire emblem serijal.

dok zavrsis sve ovo bices spreman da pazaris switch 3 :D

Pozdrav svima.
Imate li neku preporuku za third party joycon-e?
Vid3h neke na Temu ali se slabo razumem u Switch problematiku.

bayonetta, metroid dread, astral chain, xenoblade serijal, nier automata (port koji niko nije ocekivao)
ako ti odgovaraju turn based onda imas persona 4 i 5, dragon quest serijal, sea of stars, chained echoes itd, vecina ovih je i na pc ali je udobnije igrati na switchu :D
strategija recimo fire emblem serijal.

dok zavrsis sve ovo bices spreman da pazaris switch 3 :D
Već imam toliko igrica da mi treba 4 života da završim 😆

Pozdrav svima.
Imate li neku preporuku za third party joycon-e?
Vid3h neke na Temu ali se slabo razumem u Switch problematiku.
Imam ove sa Aliexpres sajta. Oko godinu dana od kada ih koristim nisam originalne nikada vraćao na konzoli.
I just found this on AliExpress:
RSD7,309.30 | LinYuvo KS42 Meteor Light Wireless Joy-pad with 8 Color RGB Lights for Switch/Lite/OLED, with Programmable,,Turbo & Vibration

Vrh Dno