Razmisljam se da li da nastavim da gradim Nintendo Switch biblioteku i uzmem Switch 2 kad izadje ili da predjem na Xbox/Windows handheld. Puno mi je da se bakcem sa dve konzole. Ako bi dosla neka potvrda da ce da izbace port Fallout-a i RDR2 za Switch 2, jer ce konzola to svakako moci da izgura... onda ne bi bilo puno razmisljanja.
Pitam se da li ce biti optimizacija i patcheva za barem first party Nintendo naslove na Switch dvojci. Ne verujem da ce biti piraterije sigurno prve 4-5 god, a do tad ce vec uveliko da zare i pale PS6 i novi Xbox ako ga bude bilo, pa razmisljam da li se isplati uci u legalne vode sto se tice Switch igara, barem za neke jace naslove.
Trenutno piratski svic odradjuje posao vise nego dovoljno, samo ne znam kolike ce cene biti kasnije.
Morali da popuste. Odlicno, napokon da izadjemo iz ere switch 1 480p igara.
4K 60fps c'mon c'mon! 🤞
Pitanje, ta tegra u novoj konzoli je matora i slabija od prosecnog mobilnog telefona ali daleko jaca od one u prvom Switchu. Igre su ono sto drzi Nintendo tu gde jesu, ne hardver.Morali da popuste. Odlicno, napokon da izadjemo iz ere switch 1 480p igara.
4K 60fps c'mon c'mon! 🤞
Pitanje, ta tegra u novoj konzoli je matora i slabija od prosecnog mobilnog telefona ali daleko jaca od one u prvom Switchu. Igre su ono sto drzi Nintendo tu gde jesu, ne hardver.
Najjače je to što, pošto Nintendo nisu sivonje nego suvi i inteligentni kapitalisti, sumnjam da će sprava vući više od 7-8W u handheld modu pa će opet terati neverovatno dobro veliku većinu naslova. Originalni Switch ima bateriju od 16Wh što je nepojmljivo. U piku, dok tera open world Zeldu, on vuče, šta, 4-5W da bi imao 4-5 sati baterije?Mislim da očekivati 4k/60fps je totalno nerealno. Po meni i performanse u rangu PS4 u handheld modu su upitne, treba to ugurati u možda 15w tdp.
To je i dobro i loše. Dobro za one koji nisu imali Switch pa mogu da nadoknade propušteno. A loše jer mislim da develorperi zbog toga neće žuriti da izbace nove igre. I biće ih generalno manjeKompatibilan sa Nintendo Switch digitalnim i fizičkim igrama, još bolje. Biće šta da se igra. Još da najave novu za početak Zeldu…
Verovatno samo odabrane, kao što je to sony radio za PS5 Pro - verujem da se ide na to da je dovoljno što će NX igre biti kompatibilne na NX2Valjda ce da patchuju stare igre da rade bolje i fluidnije.
Ako ne izbace neki vrhunski Launch naslov za Switch 2, mislim da je stvarno bruka i sramota. Svi su se naigrali keca ko je hteo, a HD Remaster i ostala reciklaže starih igara čisto sumnjam da bilo koga interesuju više. Dosta smo igrali Wii naslove na Switchu. Znači realno je da mora da padne ili neka nova Zelda ili Mario Kart 9.
Mislim da očekivati 4k/60fps je totalno nerealno. Po meni i performanse u rangu PS4 u handheld modu su upitne, treba to ugurati u možda 15w tdp. Sve preko toga i autonomija baterije ima debelo da pati. Svi koji poseduju neki "veći" handheld tipa Steam Deck, ROG Ally, Legion Go znaju o čemu pričam.
Vidim neke priče po netu da Ubisoft priprema bar 6 igrica za Switch 2, pominju se Far Cry 6, AC Mirage, što nije loše. Doduše ja ih već imam na Decku i Legion Go, u svetlu tih handhelda, ne znam koliko su 3rd party igre bar meni na Nintendu sad interesantne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari