Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Znam da nije tema, ali ukoliko bi neko menjao ili prodavao Souer Mario party, neka se javi...

Sent from my IN2023 using Tapatalk
 
Preporuka za RingFit Adventure. JRPG avantura sa fizickim vezbama rekvizitom. Fizicka tezina je vrlo fleksibilna tako da mogu u igri da uzivaju deca i zena koji su fizicki slabo aktivni, a kad se podigne tezina izazovno je i meni koji svakodnevno trcim. Prica nije nesto, ali uglavnom je tako u Nintendo igrama, grafika sarena/vesela, muzicka podloga pevljiva, mnogo sadrzaja, zabavne mini igrice i solidna igra a la guitar hero. Gamifikacija treninga odlicno izvedena.
 
Posle nekih tridesetak sati u Breath of The Wild, imam samo reci hvale. Moja prva Zelda, ali verujem da cu da probam jos neku, cini mi se da je lore jako zanimljiv.
 
jeste videli da ce rimejk diabla 2 da izadje za switch? nadam se da ce moci da se igra offline iskreno, jer ako bude online only smoricu se. switch mi je jedina nada da modujem heroje pomocu editora, jer na pc ce gotovo sigurno biti online only
 
Ako ste na US store imate fino snizenje na cetiri Mario igrice

1615253656084.png
 

Prilozi

  • 1615253656084.png
    1615253656084.png
    1 MB · Pregleda: 21
Ova zadnja rasprodaja je bila dobra. Sad jos samo da se nadje vremena za igrice :D
 
Da li je neko koristio zamenski dok?
Originalni osim što je kabast, nema ni table mod i sam uredjaj se greje prilično kad je zapakovan u njega.
Razne horror priče sam pročitao, pa da vidim kakva su ovde iskustva
 
@danijel00
Probao sam jednom te kopije joycon-a i loše je to urađeno. Moja preporuka ti je Hori split pad pro. Jeste malo skuplje od tih kopija, ali kvalitet je odličan i stvarno su zgodni i udobni za igranje. Što se tiče doka, ne bih rizikovao.
 
Gledao sam hori i gledao neke reviews.
Kabast mi je i može da se koristi isključivo na konzoli. Ima neka kopija horija koja radi i kad se odvoji (ili kao joypad), al je ne nalazim ovde (a zaboravio sam i kako se zove :))

Što se doka tiče, ne sviđa mi se ona gomila plastike. Gledao sam i varijante malo kućište u koje se prepakuje ektronika iz originala (gulikit ima obe varijante), al mi je otprilike sin rekao, aha to je da se lakše razbije :)))
 
Uzimao bi skoro verovatno Lite verziju, moze li mi neko ukratko preporuciti najbolji setup za online store (koji region, kako ide placanje), posto vidim da su fizicke kopije jezive sa cenama. Koliko vidim online store ima ok akcije pa se moze naci nesto za normalne pare.
 
USA, Aljaska (nema poreza). Uglavnom prolaze naše kartice.
 
I ja gledam sta cu, uzeo sam PS5.Da prodam 4pro pa cu da vidim koju cu verziju da uzmem
 
mozete i da uzmete vaucere pa dodate na nalog. i ja imam us nalog na aljasci, 0 poreza, cene bolje nego u evropi. sad na ovoj rasprodaji povodom e3, lego igre na US su bile 5.99-11.99 (ne deluks verzije) dok su na evropi bile i vise od dva puta vise cene. To mi je zapalo za oko, verovatno je bilo i drugih slucajeva. Uglavnom, svakako se bolje prodje sa konverzijom u dolar nego u evro.
 
Kakva je trenutno situacija sa hakovanjem nintendo swicha,da li mogu svi modeli ?
Trebalo bi uskoro da kupim jedan pa da znam sta uzeti a ide na poklon i morace narodne igre da se ubace
 
Koliko znam v2 modeli praktično ne mogu vise. Ako ces na tu stranu, samo polovnu rasturenu konzolu.
 
imas na netu serijske brojeve koji mogu da se hakuju. ako kupujes u fizickoj prodavnici pise na kutiji, mozda ulovis neki hakabilan (ja sam tako). ako kupujes polovne, opet proveri da li su hakabilni. svaki koji je hakabilan moze da se hakuje nezavisno od fw koji nosi (barem je tako bilo).
 
Znaci veci ekran, bolji naslon, lan port i verovatno dock ako jos nesto sadrzi..🤔
 
Tako je brate, veci oled ekran.Nisam nasao koja je rezolucija ekrana.Ali po meni je super ova boja.
 
PA i nisu morali da se cimaju.
 
Meni je ovo očekivano. Priče o 4k su bile totalno nerealne. Jedino što uporno odbijaju da promene joystick tako da će opet biti drifta.
 
Nazad
Vrh Dno