Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Cao svima da li postoji opcija da kupim igricu na kartici fizicki i da je negde memorisem (SD, HDD ili sama konzola) i onda da mogu da igram bez da mi je potrebna vise kartica? Hvala.

uzeh danas konzolu u Virtualu prodaju je kao "chipovanu" koristi Reinx bez jiga, sad ako neko moze da mi pusti na pm odakle skidati igre bio zahvalan nisam pratio scenu

ima dogra telegram grupa (mada je izgleda mrtva?), naci ces na redditu, kao i puno toga jos...

uzeh danas konzolu u Virtualu prodaju je kao "chipovanu" koristi Reinx bez jiga, sad ako neko moze da mi pusti na pm odakle skidati igre bio zahvalan nisam pratio scenu
Koliko je chipovana? I imaju li dokaza da je kupljena skoro?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Skoro su neki veseljaci pokusavali na k/p da prodaju za 400-500e.[emoji3]

Koliko je chipovana? I imaju li dokaza da je kupljena skoro?

380evropskih jedinica, raniji serijski broj placas im dodatnih 50e nego sto im je ne "cipovana" + sto ne moras sam da namestas custom cwf i sve to vec namesteno daju i inastaliranih 10ak igara, a ne razumem pitanje kakav dokaz? dobijes pisanu garanciju od njih na 24m...

Zato sto je moguce da je u pitanju neki polovnjak koji je vec akan u proteklih skoro godinu, koliko li je vec na nasem trzistu.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Upravo zato sam pitao.

Da li se puno prlja i grebe pozadina konzole?Razmisljam da kupim dbrand skin da nalepim ako se prlja dosta,naručio sam Switch juče.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne vredi 50€ čipovanje, max 20. Ja sam sam odradio na svojoj konzoli, 2 minuta posla. Pre toga par dana proučavanja foruma.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Deluje ne korisceno, ekran i kuciste bez tackice, mirise na novo sto bi se reklo, svakako je 2 god garancija, kod njih uzimam konzole i sve vezano za njih 10 godina nikad me nisu prevarili ili da sam imao bilo kakav problem

Sta kažete,da li je potreban neki skin ili folija za konzolu?Da li se grebe i prlja puno zadnja strana konzole?

Ostaju otisci. pogotovo na dzojkonima ako imas sivu verziju.

Sta kažete,da li je potreban neki skin ili folija za konzolu?Da li se grebe i prlja puno zadnja strana konzole?

Ja bi ti preoporučio da staviš nešto na ekran (staklo ili foliju, sve jedno) čisto da ga zaštitiš od grebanja,
i da nabaviš futrolu za Switch (gde ćeš ga stavljati kad ga ne koristiš) ako ćeš je dosta koristiti u handheld modu.

To su bre battle scars, samo torbica i teraj.[emoji16]

meni na kontrolerima ne ostaju nikakvi otisci. staklo mislim da je pametno staviti, jer dock grebe ekran

Ja ih vec uglancao od brisanja znoja i otisaka.[emoji16]

Btw ako nekom treba jig nek baci pm, posto imam 3d printer mogu napravim kosta samo postarina ;)

Pozdrav, novi sam na forumu a i u oblasti modovanja. Mozete li mi objasniti sta se desava kada se dobije ban, kako se ustvari on dobija, i sta se gubi u tom slucaju? Mogu li sa Sx os modom igrati originalne igre ako sam banovan?

Uzeh Switch opet. Da mu dam 2. sansu.

Jel igrao neko Tennis Aces? Kakvi su utisci?

Cao da li mi neko moze reci da li mogu igtre da snimim na sd karticu i tako igram tj bez one Nintendo kartice? Hvala.

Igrao sam ja :)

Aces je odlicna igra i bas bas zabavna, definitivno mnogo bolja nego sto pokazuje Metacritic ocena. Uzrok takve ocene je pocetni nedostatak sadrzaja koji je poprilicno poboljsan, gameplay je ispeglan i jos neke stvari su sredjene da ti ih sad ne nabrajam. Najveca mana je nedostatak rank sistema, jos uvek je prisutna i bas kvari igranje online turnira. Singleplayer je bzv, a online je zaniumljiv bez obzira na nabrojanu manu. Mozda ti na prvi pogled gameplay izgleda prost ali veruj mi i te kako je slozen, stvarno pozamasan broj opcija u napadu i odbrani :)

Igrao sam ja :)

Aces je odlicna igra i bas bas zabavna, definitivno mnogo bolja nego sto pokazuje Metacritic ocena. Uzrok takve ocene je pocetni nedostatak sadrzaja koji je poprilicno poboljsan, gameplay je ispeglan i jos neke stvari su sredjene da ti ih sad ne nabrajam. Najveca mana je nedostatak rank sistema, jos uvek je prisutna i bas kvari igranje online turnira. Singleplayer je bzv, a online je zaniumljiv bez obzira na nabrojanu manu. Mozda ti na prvi pogled gameplay izgleda prost ali veruj mi i te kako je slozen, stvarno pozamasan broj opcija u napadu i odbrani :)
E, hvala. Zanima me za local multiplayer. Uz MK8D i Smash.

Danas upalio Aces i sacekao me update :D

Dodati nivi teniseri, famozni rank sistem, neki mod i mogucnost igranja dublova sa 4 igraca, do sad su se dublovi igrali sa cpu saigracem.

Nazad
Vrh Dno