Koliko je chipovana? I imaju li dokaza da je kupljena skoro?uzeh danas konzolu u Virtualu prodaju je kao "chipovanu" koristi Reinx bez jiga, sad ako neko moze da mi pusti na pm odakle skidati igre bio zahvalan nisam pratio scenu
Koju si adresu koristio za Amazon? Drugar sad pravi nalog pa ne moze ista kao moja a meni sve radi OK. CudnoHvala na pomoci, kupio na Amazonu
Koliko je chipovana? I imaju li dokaza da je kupljena skoro?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sta kažete,da li je potreban neki skin ili folija za konzolu?Da li se grebe i prlja puno zadnja strana konzole?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sta kažete,da li je potreban neki skin ili folija za konzolu?Da li se grebe i prlja puno zadnja strana konzole?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
To su bre battle scars, samo torbica i teraj.[emoji16]
E, hvala. Zanima me za local multiplayer. Uz MK8D i Smash.Igrao sam ja
Aces je odlicna igra i bas bas zabavna, definitivno mnogo bolja nego sto pokazuje Metacritic ocena. Uzrok takve ocene je pocetni nedostatak sadrzaja koji je poprilicno poboljsan, gameplay je ispeglan i jos neke stvari su sredjene da ti ih sad ne nabrajam. Najveca mana je nedostatak rank sistema, jos uvek je prisutna i bas kvari igranje online turnira. Singleplayer je bzv, a online je zaniumljiv bez obzira na nabrojanu manu. Mozda ti na prvi pogled gameplay izgleda prost ali veruj mi i te kako je slozen, stvarno pozamasan broj opcija u napadu i odbrani![]()
Download-uje se upravo. I Smash! LOL.Danas upalio Aces i sacekao me update
Dodati nivi teniseri, famozni rank sistem, neki mod i mogucnost igranja dublova sa 4 igraca, do sad su se dublovi igrali sa cpu saigracem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari