Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

na onom linku sto si dao kaze:

XAJ40052XXXXXX not pached

ja sad drzim u ruci konzolu koja je xaj40051xxxxxx

taj je saren, ima i to je saren. ima i xaj40045, valjda je jos stariji, ali on je siv

jel to ok?

Poslednja izmena:
Pa to mozes da znas samo ako probas da ga bacis u RCM i pustis payload, ali trebalo bi da je okej.

Ja bih uzeo stariju verziju, uvek mozes da kupis neon dzojeve ako ti je to potrebno

*mjau**mjau**mjau*, vec sam uzeo neon verziju... mada nisam ga jos otvorio, ali ko ga yebe.... na dva sajta kazu da je to to, pa videcemo... nisam ga uzeo najjeftinije moguce, ali spustili mi 30 evra na licu mesta, pa je izasao 320 evra. ali navukose me lisice da promenim paket za mobilni, uzeo sam 100gb neta mesecno, za koji ce mi djavo boga pitaj. doduse placacu ga manje nego dosadasnji paket sa 30, pa i ajde.

hvala puno svima na pomoci! e sad docekaj da stigne taj dongle... a znam ja sebe, dok to stigne ja cu 5 igara da kupim, a posle ce da mi bude zao da ga hakujem -.-

*mjau**mjau**mjau*, vec sam uzeo neon verziju... mada nisam ga jos otvorio, ali ko ga yebe.... na dva sajta kazu da je to to, pa videcemo... nisam ga uzeo najjeftinije moguce, ali spustili mi 30 evra na licu mesta, pa je izasao 320 evra. ali navukose me lisice da promenim paket za mobilni, uzeo sam 100gb neta mesecno, za koji ce mi djavo boga pitaj. doduse placacu ga manje nego dosadasnji paket sa 30, pa i ajde.

hvala puno svima na pomoci! e sad docekaj da stigne taj dongle... a znam ja sebe, dok to stigne ja cu 5 igara da kupim, a posle ce da mi bude zao da ga hakujem -.-
Gde si kupio Switch?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Što bi čekao dongle? Ubodi spajalicu, stavi Reinx i Tinfoil i vozi NSP romove. Spajalica je dovoljna jednom, može da se instalira autorcm koji pri svakom uključivanju konzole odmah uključuje RCM mod.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Gde si kupio Switch?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ma ovde lokalno u obicnoj prodavnici u trznom centru. nisam u srbiji trenutno

da znas da se razmisljam i to da uradim, ali sam se malo utripovao sad, dok ne izadje diablo3. *mjau**mjau**mjau* kupio sam konzolu zbog te igre, i sad ako mi budu trazili online proveru pri pokretanju toga (ko zna sta ce da izmisle), necu ni da je hakujem... narucicu dongle, pa kad saznam da d3 moze da radi na hakovanoj konzoli, onda cu da hakujem, ako ne onda nista...

inace ovi sa reddita su takvi manijaci, nikad lakse nije bilo skinuti rom :D

Što bi čekao dongle? Ubodi spajalicu, stavi Reinx i Tinfoil i vozi NSP romove. Spajalica je dovoljna jednom, može da se instalira autorcm koji pri svakom uključivanju konzole odmah uključuje RCM mod.

Mene malo tripuje ta spajalica, vise ljudi je pokusalo sa spajalicama u kucnoj radinosti i nije uspelo.

Šanse da se ne uspe su minimalne. Bukvalno samo treba spojiti prvi i poslednji pin. Ko nema problema sa vidom ne može da promaši.
Druga solucija je malo alu folije na joy conu, to je još lakši način.

Nije baš tako jednostavno pogoditi pinove, desilo mi se da sam pokušavao i po sat vremena.

Ne znam, ja sam sredio spajalicu po merama i slikama sa Gbatemp i ne mogu da promašim kad je ubacujem. Baš mi deluje lagano.

Svaka tebi čast, ja sam isto to uradio i nisam imao mnogo sreće, ti pinovi na konzoli su toliko mali a žica od spajalice dosta veća, tako da je baš pipavo da se napravi da ne kači više pinova i da uspe iz prve.
Naručio sam za par dolara sa eBaya već napravljen Jig pa ću videti kako on funkcioniše.

ma samo mi jos fali da mi pregori switch taze kupljen :D

tripujem se da li da uopte hakujem, ako blizardu padne na pamet da trazi online proveru, sta da radim onda -.-

ali svakako cu naruciti onaj sx pro. Ninoslave, onaj sajt sto si ti ostavio link, tu si ti uzeo? Jel legit sajt? Ne ostavljaju mi se podaci na nepoznatim sajtovima...

inace, sa tim dongle-om, citao sam nesto ako ti se konzola ugasi zbog totalno prazne baterije, a instaliran ti je auto rcm, onda vise ne moze da se upali? jel to istina? nece da se puni vise zbog tog auto rcm-a...

Poslednja izmena:
Pouzdan je sajt, salju sa Kipra.

Nemoj instalirati autorcm i nikakvih problema nema.

pa da znas... nije tesko ubaciti taj jig svaki put kad ga palis od nule... super, narucicu tamo :) hvala puno!

jel znas za neku igru koja ne radi sa sx os-om? da trazi online proveru da li je original i tako to?

Svaka tebi čast, ja sam isto to uradio i nisam imao mnogo sreće, ti pinovi na konzoli su toliko mali a žica od spajalice dosta veća, tako da je baš pipavo da se napravi da ne kači više pinova i da uspe iz prve.
Naručio sam za par dolara sa eBaya već napravljen Jig pa ću videti kako on funkcioniše.
Moguće je i da je do veličine spajalice. Ova moja baš lepo upadne i iste je debljine kao pinovi, nigde ne štrči. Naručio sam i ja jig ali dok ne stigne radila je spajalica a sada i AutoRCM. ;)

kako koristite hakovane konzole? jel imate uopste registrovan acc na njima? jel smeju da se skidaju update-ovi igara? cuo sam da cak iako je banovana konzola da mozes da skidas update fw i igara... jedino nemas online play i pristup prodavnici... to je sasvim korektno ako je tako

kako koristite hakovane konzole? jel imate uopste registrovan acc na njima? jel smeju da se skidaju update-ovi igara? cuo sam da cak iako je banovana konzola da mozes da skidas update fw i igara... jedino nemas online play i pristup prodavnici... to je sasvim korektno ako je tako
Negde sam procitao(mozda i lose razumeo) da hakovanu konzolu ne mozes ukljuciti bez PCa npr ako se isprazni baterija. Jel to istina?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ja sam skoro postavio slicno pitanje. ako kupis onaj dongle ne treba ti pc. i ne instaliras auto rcm. i to je to

SX OS ima opciju za apdejt igara offline

Pa dao sam ti vec onaj reddit link :)

rekao si mi da guglam reddit switch games :D nisam imao vremena da se bavim time, ali odatle sam izbauljao da ima switch games telegram grupa gde se skidaju xci fajlovi, ali ima i grupa gde se skidaju nsp fajlovi :) ubi me ako znam sta je nsp :D vrv e shop i update-ovi :)

Kad ti stigne sx pro, iscimaj me na PM pa ti objasnim :)

dogovoreno, hvala!

nacekacu se za to sigurno, al jednom mora da stigne :D

apsolutni mega vrh... dao sam rec da kad najave d3 za switch da uzimam konzolu, najavili su, otisao i kupio. sad jos samo da stigne :D i da radi sa sx os :D

stigo i meni dongel.... nedelju dana sam cekao tu avetinju, ovolisno mi falilo da pokupujem sve sto mi se igra i bacim to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* kad stigne :/

Javi kako radi :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

sve je savrseno... ubacujem xci-jeve koji mi se igraju, da updateujem igre dok mi ne banuju konzolu :D inace update igara i sistema radi bez nintendo naloga. dok si u sxos drzis airplane mode, i ubacis xci fajl, pa posle uradis update u ofw da budes malo sigurniji. ban sledi.... samo je pitanje koliko ce da me tolerisu haha :D

moj dongle dosao bez zalepljenih nalepnica, dali mi nalepnice da sam zalepim :D jel moguce da je tolika potraznja da ne postizu proizvodnju, pa stede vreme ne lepeci nalepnice, ili samo nece da plate jos jedno kinesce 10 dinara da im lepi nalepnice

Poslednja izmena:
Vrh Dno