ja sam se mnogo nalozio da kupim ovo, gledao sam direkt sa ćerom i groktao od srece.
Onda ladan tuš:
Lose stvari:
450 dolara (kolko cujem 470 eura u evropi)
500 dolara (520 u evropi) za mk world bundle.
Previse, iako ajde, to bih progutao
Pro controller je 80 dolara??
Jako lose stvari:
Igre 80 dolara - eshop
igre na kertridzu - 90 dolara????
Sto se tice kertridza sa "kodom" - treba biti fer pa reci da nece sve igre ovako dolaziti. Ali ovo sa kertridzom koji je kod i mora se DL je meni uzasno, i veliko NE.
Cudne stvari:
Mouse mod - super deluje, samo :
Ko ce da igra switch na stolu/podlozi? pobogu, ovo je handheld

drljas joycon po stolu, raspadne se za 2 meseca, 90 dolara je zamenski par???
LCD ekran sa hdr podrskom (zasto?)
Za metroid 4 su jasno rekli - poboljsana verzija radi u 4k sa 60 fps. Ok. Za zelde samo kazu poboljsan fps i rezolucija - bez detalja. sta to znaci? 1440p u 60 fps. Mnjeh.
Gamecube igre preko online additional packa ce raditi "u poboljsanoj rezoluciji i opcijama" - kojoj rez/koje opcije?
Dobre stvari:
Uvode ponovo gameshare kao na ds/3ds
Mogu da rade sw1 igre.
Sw 1 igre koje imate na kertridzu ili e-shop moci ce da se igraju u sw2 (poboljasnoj verziji) za dzabe ako imate online additional pack. On je 40 eura godisnje, zaista nije puno
Dolaze gamecube igre uz additional pack
Dolazi gamecube controller
bio sam siguran da cu preorderovati, sada sam odustao. Iz principa necu kupovati e-shop verzije 1st party naslova, a tek ne e-kod kertridze crkli dabogda. A 90 eura za fizicku kopiju....
A za indie i non-nintendo naslove, pa izivinjavam se, tu je pc/steam deck.
Mozda uzmem mk world bundle, i onda u sustini igram mario kart world, botw i totk u poboljsanoj veriziji i gamecube (iako u sustini imam gamecube na wii U).
preterali su sa cenom konzole malo, puno sa cenom igara, a razbesneli su masu sa ovim prokletim kertirdizma bez igre.
Plus masa pitanja bez odgovora za sada tj nejasnoca - setimo se wii u fijaska
I da, traziti pare za "igru" koja opisuje konzolu je roflmario. Bukvalno: