ja sam se mnogo nalozio da kupim ovo, gledao sam direkt sa ćerom i groktao od srece.
Onda ladan tuš:
Lose stvari:
450 dolara (kolko cujem 470 eura u evropi)
500 dolara (520 u evropi) za mk world bundle.
Previse, iako ajde, to bih progutao
Pro controller je 80 dolara??
Jako lose stvari:
Igre 80 dolara - eshop
igre na kertridzu - 90 dolara????
Sto se tice kertridza sa "kodom" - treba biti fer pa reci da nece sve igre ovako dolaziti. Ali ovo sa kertridzom koji je kod i mora se DL je meni uzasno, i veliko NE.
Cudne stvari:
Mouse mod - super deluje, samo :
Ko ce da igra switch na stolu/podlozi? pobogu, ovo je handheld
😀
drljas joycon po stolu, raspadne se za 2 meseca, 90 dolara je zamenski par???
LCD ekran sa hdr podrskom (zasto?)
Za metroid 4 su jasno rekli - poboljsana verzija radi u 4k sa 60 fps. Ok. Za zelde samo kazu poboljsan fps i rezolucija - bez detalja. sta to znaci? 1440p u 60 fps. Mnjeh.
Gamecube igre preko online additional packa ce raditi "u poboljsanoj rezoluciji i opcijama" - kojoj rez/koje opcije?
Dobre stvari:
Uvode ponovo gameshare kao na ds/3ds
Mogu da rade sw1 igre.
Sw 1 igre koje imate na kertridzu ili e-shop moci ce da se igraju u sw2 (poboljasnoj verziji) za dzabe ako imate online additional pack. On je 40 eura godisnje, zaista nije puno
Dolaze gamecube igre uz additional pack
Dolazi gamecube controller
😀
bio sam siguran da cu preorderovati, sada sam odustao. Iz principa necu kupovati e-shop verzije 1st party naslova, a tek ne e-kod kertridze crkli dabogda. A 90 eura za fizicku kopiju....
A za indie i non-nintendo naslove, pa izivinjavam se, tu je pc/steam deck.
Mozda uzmem mk world bundle, i onda u sustini igram mario kart world, botw i totk u poboljsanoj veriziji i gamecube (iako u sustini imam gamecube na wii U).
preterali su sa cenom konzole malo, puno sa cenom igara, a razbesneli su masu sa ovim prokletim kertirdizma bez igre.
Plus masa pitanja bez odgovora za sada tj nejasnoca - setimo se wii u fijaska
😀
I da, traziti pare za "igru" koja opisuje konzolu je roflmario. Bukvalno: