byMaX je napisao(la):Nemas ti mene Bane sta da prozivas. Mogu da izrazim svoje misljenje o cemu hocu, i nikakvi me klinci ne mogu "socno prozivati". Bar ja to tako necu videti. Neka se jave ljudi koji imaju IBM notebook ovde na forumu (ne ovi sto testiraju i sl.) ili jos bolje oni koji planiraju iskljucivo njega da kupe. Da se foliram kako mi je zbog toga tesko palo, ne pada mi napamet. To ostavljam tebi i tebi slicnima 😉
pozdrav
Stvorenje je napisao(la):Čekaj, ako je Lenovo postao većinski vlasnik zar to ne podrazumeva da su automatski preuzeli strateško odlučivanje u company?
Jeste, pa sta, ako gledas na kratke staze. 🙂jaksa je napisao(la):Zaboravljate 1 bitnu stvar - ne mesajte emocije i potrosacku elektroniku.
Tj mesajte ih samo ako imate izvesnu kolicinu akcija izvesne firme, a to verujem da niko ovde nema.
Kinezi, pa sta? 🙂
E ovo je taj Sasa koga svi mi mnogo volimo: nepristrasan, objektivan i uvek spreman da snagom argumenata menja sebe i druge :dSasa je napisao(la):stvarno bi bila grehota da T50 kad izadje ne nastavi da dominira kao sto je to radio svaki T poslednjih pet godina 🙂
Pozdrav!
silverglider je napisao(la):Nisam siguran da su i serveri usli u ovaj deal, vec samo desktopovi i notebookovi (eventualno Intellistation serija); servere, storage i ostale stvari je i sam IBM uvek drzao po strani, kako u ponudi, tako i u cenovniku. Tu se ne daju i to s pravom - kada bih pogledao sve firme na trzistu, uvek bi za server prvo strpao IBM-ovu masinu (eventualno neku njegovu kopiju - a ima ih).
silverglider je napisao(la):[offtopic]
Generalno na B92 forumu zaobilazim ucestvovanje u tim diskusijama o tehnologiji - upravo iz razloga koji se da videti citajuci ovaj topik tamo i u sta se pretvorio u vrlo kratkom roku. Iz istog razloga sam mozda dvaput zasao u njihovu Politika sobu. Moderacija na forumu im je nula.[/offtopic]
Stevs je napisao(la):Kako prema kome. Tamo sam dobio tri puta ban samo zato što imam drugačije mišljenje. Ljudi se bahato ponašaju, psuju, vređaju, omalovažavaju, diskusije su na nivou deteta od tri godine. Inače to je jedini forum (BBS) ili bilo koje drugo mesto na internetu na kome mi je zabranjen pristup za ovih skoro 15 godina korišćenja modema.
Čini mi se da zato i guraju AMD.morbius je napisao(la):Serveri nisu ušli u dil. Na takozvanom enterprize tržištu je IBM i najjači i na njega će se više usresrediti u budućnosti.
mishkooo je napisao(la):Momci,posto vidim da svi mislite da kinezi rade za saku dolara cisto da primetim da je u Sangaju i okolini prosecan licni dohodak oko 270 € pa vi razmislite dali mi u Beogradu mozemo da se pohvalimo slicnim rezultatima.
pozdrav
Lucas je napisao(la):licni dohodak se, koliko se secam, izrazava na godisnjem nivou?
Lucas je napisao(la):Svi pricate o tome da IBM najveci proft ostvaruje na necemu sto nisu desktop i notebook kompjuteri. A sta je to? Ima li neko informaciju cime se IBM primarno bavi, i od cega dobija najveci profit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari