Koji ste smaraci svetskog ranga 😀
Izlazi najbolji uredjaj, komentarisemo njegove karakteristike, a na benchmark forumu mora da se ima i opravdanje za razmisljanje o ovakvim stvarima 😀
To je kao ona prica za matorce, kompjuter za skolu i za fakultet 😀. Da dete nesto i nauci, vredi dati pare.
Znam da je teska situacija, ali zar bas svaki dinar mora da bude maksimalno opravdan i najpametnije moguce iskoriscen? Ne moze nista onako, iz *******cije?
I ajde da to pricamo u okviru posebne teme, koliko nam je zapravo do svega toga (a zna se da ne igramo igre 24 sata dnevno), ali do to budu PRVI komentari na ovaj uredjaj - smaraci ste kakvih nema 😀
Kako bre PRVI komentari da vam budu o velicini dzepova i slicno? Niste normalni, majke mi.
Isto ko prica o iPad-u i slicnim uredjajima, sta ce mi to ako ne moze da radi sve sto radi moj PC. NE DAM PARE!!! 🙂 Znaci ne moze cisto radi fore, kao neki luksuz jer volis ceo taj fazon?
Ne pricamo o tome ko sta radi dok *****, nego kakav je uredjaj, novi PSP. Koga je briga kakve ko navike ima? Ja prvi NISTA ne radim "on the go", ne slusam cak ni muziku, a ne ovako nesto, ali to me ne sprecava da kazem da je ovo sto su napravili nikad bolje.
Smorio sam se dok sam procitao ovo, bez teksta sam 🙂
Znaci treba naci logiku i razumeti onog ko kupi PSP2, kao, TOLIKI je bolesnik? LOL. Ovo je kraj. Stvarno.