Šta je novo?

NFS Pro Street

wow...kantasta grafika u 18fps, ovo samo EA i neki os probrani mogu da naprave. Od sutra pocinjem da pravi video igre, ocekujte da ce vam za "Phoenix III" trebati 8800GTX SLi, naravno igra ce biti i dalje tradicionalno 2D crno-bela ...
jel to bio sarkazam:p:D:d?

Evo ako ste nestrpljivi tu vam je demo expander sa sk foruma koji omogucava da vozite i neka kola koja su pored vas kao lancer, jos par test staza...

http://download.nfsnation.com/files/demoexpander.zip

Probajte pa javite utiske ja sam blizu prekorachenja limita od 1gb pa ne mogu da skinem netscape 2.0 ili kako se vec zove:p

EDIT

@ SVI koji imaju demo
Da li i vama bmw skakuce malo gore-dole u onom meniju sa publikom i ostalim kolima?

Poslednja izmena:
nisam primetio to za bmw

ne znam al meni katastrofa ide... mozda zbog 1gb rama, mozda zbog viste... vidim tu da je 7600gt sasvim dovoljna za igru...... naravno na manje od 1440x900 jer na toj mi se cini da vise stoji nego sto ide

Sigurno je Vista. EA sux...

Blah, ProStreet izgleda kao Forza 2. Sad su baš preterali sa ovim "realnim" okruženjem. Ili je disko MTV varijanta (Carbon) ili 50Cent (MostWanted). Nema starog dobrog Hot Pursuit fazona. Nadam se da će igra ličiti na Porsche Unleashed, ali male su šanse...

Ne znam za vas, ali ja cu ovo da preskocim, u stilu AirJordana, sa slobodnih bacanja, kao i Underground, Underground 2, Carbon ...

Prilozi

• nfs 2007-11-14 19-59-39-62.JPG
    nfs 2007-11-14 19-59-39-62.JPG
    250.4 KB · Pregleda: 100
  • nfs 2007-11-14 20-04-51-89.JPG
    nfs 2007-11-14 20-04-51-89.JPG
    256.2 KB · Pregleda: 95
  • nfs 2007-11-14 20-03-16-34.JPG
    nfs 2007-11-14 20-03-16-34.JPG
    196.5 KB · Pregleda: 94
  • nfs 2007-11-14 20-05-04-04.JPG
    nfs 2007-11-14 20-05-04-04.JPG
    402.7 KB · Pregleda: 97
  • nfs 2007-11-14 20-00-09-75.JPG
    nfs 2007-11-14 20-00-09-75.JPG
    307.6 KB · Pregleda: 141
nisam nesto odusevljen igrom,svake godine ista prica...

@Goranstein, i verovatno ces biti u pravu, zbog takve odluke! Deluje budjavo! :D

a svi pricate kako necete igrat ovaj sheet al svi znamo da cemo svi probat ovaj kur.. i izbrisat ,) isto kao sto sam govorio za carbon da ga necu igrat nikako, pa sam ga moro probati i izbrisat... ne davajte besmislene komentare :wave:

a svi pricate kako necete igrat ovaj sheet al svi znamo da cemo svi probat ovaj kur.. i izbrisat ,) isto kao sto sam govorio za carbon da ga necu igrat nikako, pa sam ga moro probati i izbrisat... ne davajte besmislene komentare :wave:

Mislim da je vise besmisleno to sto si ti napisao ;)

Pa red bi bio da nesto i preskocis :D
Koliko vidim igras 5 najnovijih igara odjednom ili je to samo kuresanje posto prvi skines novu igru kaja izadje. :)

Vi'sh kako gresis, ja probam, ali od svega ovoga samo dve sam igrao, COD4 i Crysis. Podelim impresije, i kao sto vidis od svih ovih naslova koje smo svi kao jedva cekali da vidimo meni su samo dve zaista zadrzale paznju ...

I kad nesto zaista igram, ne mesam, ne igram istovremeno šurnaest igara ...

Poslednja izmena:
Meni je OK igra, više nisam ni očekivao od NFS, a i dobro je da su konačno vratili oštećenja

vratili? :) a cek, ostecenje je postojalo samo u petici (porsche unlimited valjda) koji je tako odskakao od svega nfs-ovskog da je to ludilo :). nfs se uvek zasnivao na voznju bez ostecenja...

pa bilo nekad makar i u PU, znači vratili :)

Igrica je zesci smor sa ovim upravljanjem, ode tastatura u q....
Grafika je ok, mada su i AA i AF ocajno odradjeni.... Fizika vozila je poprilicno losha, mislim da su *****ali zesce sa ovim ubacivanjem simulacije u ovakav tip igre, il' je simulacija il' je zaebancija.....
Mada, probao sam kod drugara na logitech-ovom volanu, G-25 valjda, ispravite me ako greshim, e onda je vec druga prica, ali bukvalno.... Ako jos neko ima malo kvalitetniji volan, neka podeli iskustva sa nama.... Meni je se sa volanom extra svidelo, pa sad smaram ortaka svaki dan :d..., posle toga ne vredi nicemu na tastaturi....
I dalje, underground 1 rula sto se tice zaebancije, onaj draft, i motion blur po prvi put, kao i osecaj brzine kad proleces onim uskim ulicama, lol, meni je to bilo vr' :p

Poslednja izmena:
To se i meni cini izgeda da se tesko vozi sa testaturom. Jel ima u full-u opcije za podesavanje osetljivosti joysticka? Pokusao sam demo da vozim sa njim i nije bash srecno zato sto je previse osetljiv, pa bi bilo lepo kad bi moglo to da se regulise.

Ma ceo "Need for money" serijal je krsh.
Mislim sa 300km/h u banderu, odbitak i vozi dalje je :wc:

u ovom "broju" toga nema

Igrati sa tastaturom je zeznuto, meni je lakše preko džojpeda. Inače, igra nije ništa posebno. Možda mi previše očekujemo pa se posle razočaramo, ponovo :(

Imam ja volan MOMO ali mi stoji u cosku sobe jer mi je komp krs za igranje bilo cega novog

Izgleda da cu i ja da ga preskocim :d , mozda, ali mozda ga odigram kad promenim komp, jer je igra previse zahtevna (ne vidim zbog cega :S:), pa ne mogu igrati na 6600gt kao covek. :smoke:

Kupite gamepad ljudi, i to ne bilo koji vec neki dobar, recimo logitech rumble pad ili tako nesto. Zaboravicete na voznju na tastaturi. I ja sam vozio dugo vremena na tast i onda uzeo gamepad, priviko se za par dana i sad cim pokrecem neku voznju odma uzimam gamepad u ruke. Mislim, nije neka investicija, onaj zicni je ~20e, bezicni oko 40e

Ma i svaki gamepad od 200 din. je bolji za igranje sportskih igara od tastature. Probao sam jednom PES na tastaturi, i posle toga sam istego sve zglobove. Ko neki 'armonikas:d

Koliki su HW zahtevi za full game? Ima li razlike u odnosu na demo?

Vrh Dno