Gamer!M!
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2005
- Poena
- 319
sve preko 25 fps
Ovo je skroz subjektivno, neko ne moze da igra brze voznje ispod 40 ... E sad ako govorimo o minimalnom broju fps u igranju 25 fps je skroz ok (onda je prosek oko 50
sve preko 25 fps
Kolko vidim na obe slike imas 20fps pa ne razumijem sta si time htjeo da kazes.
Ova igra me podseca na NFS na koji sam se najvise lozio, NFS High stakes.
Inace, jel ima informacija kad izlazi full?
Mrzi me da instaliram Carbon, ali sam prosto siguran da je fps tu negde, a igra izgleda lepse sta god vi prichali. Bogledajte samo kako detaljno izgleda BMW.,)
Gde je bre FPS tu negde, FPS je 35 kod mene, sve max, bez AA, u karbonu je zakucan na 60 sa vsyncom...
Inace igra je djubre nevidjeno, vece nego sto sam ocekivao, damage model je ocajan i vestacki skroz, fizika baguje (pre trke kad gledas kola, imaju epi napad, tresu se gore dole, nije upadljivo al se tresu, tockovi cesto upadaju u asfalt bla bla...)
edit: sad cu okaciti i screenshotove cisto da se ima neki reper i za masinu poput moje.
edit1: Evo ga slideshowSve je na max:
![]()
![]()
![]()
Nisam skontao kako da vozim onu drugu stazu, cim kliknem odma mi da ovu da vozim i kad je zavrsim ima samo ponovo da je vozim ?! wtf ? kako da uzmem onu drugu ?
Zaboravio si da navedesh rezoluciju shotki...
NFS i volan LOL![]()
Jos manje od 10 dana i opet gubljenje zivota pocinjeSvaki put kazem da cu za sledeci NFS da kupim volan pa nista...
E sto se tice zahtevnosti meni odlicno radi na 1680x1050 sve na full-u 4xAA 40-60 FPS-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari