Šta je novo?

NFS Pro Street

izvinte za glupo pitanje a kako se namesta taj affinity

desni klik na zeljeni process u task manageru, pa set afinity, imas cpu0 i cpu1 (osim ako nije quad core)

Poslednja izmena:
ok hvala

Kolko vidim na obe slike imas 20fps pa ne razumijem sta si time htjeo da kazes.

Pa u toj sceni,primera radi, je isti FPS i sa jednim, i sa dva jezgra.... Dok je u toku voznje,(naveo sam gde sam ja primetio u prethodnom postu) drugacije.

Uh izvozah demo 40x, isti osecaj kao u nfs HS, tu je damage i malko fizike da da neku dozu realnosti u samoj voznji. Dopada sto nema onog prenaglasenog izgleda, mislim na sve one glupave svetlosne efekte sto od prethodnika nacinise disko-kuglu.

Skinuo sam DEMO, instalirao ga i nisam mogao da poveruje sta vidim. Igra mi sece ubija.
Znaci nema sanse da je igram pristojno. 1280x1024 mi radi kao da imam PII. Izgleda da me zezaju ovi novi beta drajveri za 8800 a snimio sam ih samo zbog Crysis-a. Probacu da stavim neke stable pa cu da vidim kako ce onda da se ponasa.

Mrzi me da instaliram Carbon, ali sam prosto siguran da je fps tu negde, a igra izgleda lepse sta god vi prichali. Bogledajte samo kako detaljno izgleda BMW.,)

Gde je bre FPS tu negde, FPS je 35 kod mene, sve max, bez AA, u karbonu je zakucan na 60 sa vsyncom...

Inace igra je djubre nevidjeno, vece nego sto sam ocekivao, damage model je ocajan i vestacki skroz, fizika baguje (pre trke kad gledas kola, imaju epi napad, tresu se gore dole, nije upadljivo al se tresu, tockovi cesto upadaju u asfalt bla bla...)

edit: sad cu okaciti i screenshotove cisto da se ima neki reper i za masinu poput moje.

edit1: Evo ga slideshow :) Sve je na max:

Nisam skontao kako da vozim onu drugu stazu, cim kliknem odma mi da ovu da vozim i kad je zavrsim ima samo ponovo da je vozim ?! wtf ? kako da uzmem onu drugu ?

Poslednja izmena:
TSD - Taster Strelica Desno

Poslednja izmena:
Gde je bre FPS tu negde, FPS je 35 kod mene, sve max, bez AA, u karbonu je zakucan na 60 sa vsyncom...

Inace igra je djubre nevidjeno, vece nego sto sam ocekivao, damage model je ocajan i vestacki skroz, fizika baguje (pre trke kad gledas kola, imaju epi napad, tresu se gore dole, nije upadljivo al se tresu, tockovi cesto upadaju u asfalt bla bla...)

edit: sad cu okaciti i screenshotove cisto da se ima neki reper i za masinu poput moje.

edit1: Evo ga slideshow :) Sve je na max:

Nisam skontao kako da vozim onu drugu stazu, cim kliknem odma mi da ovu da vozim i kad je zavrsim ima samo ponovo da je vozim ?! wtf ? kako da uzmem onu drugu ?

Zaboravio si da navedesh rezoluciju shotki...

pa 99% 1280...

sva sreca pa vozim sa kamerom gde se ne vide kola, pa ne moram da gledam taj epi napad na pocetku trke :p

ako budu tako kratke staze e onda stvarno ... ili je u demou staza kraca za koji km :p

Zaboravio si da navedesh rezoluciju shotki...

To mozes i sam da vidis tako sto na screenshot-u pritisnes desni taster misa, Properties i tu mozes da vidis koja je rezolucija slike. To bi valjda svako trebao da zna.:trust:

Enivej, nisam video "show original size".

Primetio sam da sam greskom okacio shotke bez senki, umesto sa low, pa da se greska ne bi ponovila evo sve na MAX 1280x1024.

Prilozi

• nfsdemo 2007-11-05 18-33-47-46.jpg
    nfsdemo 2007-11-05 18-33-47-46.jpg
    162.1 KB · Pregleda: 116
  • nfsdemo 2007-11-05 18-33-56-37.jpg
    nfsdemo 2007-11-05 18-33-56-37.jpg
    170.5 KB · Pregleda: 97
  • nfsdemo 2007-11-05 18-34-15-32.jpg
    nfsdemo 2007-11-05 18-34-15-32.jpg
    146.6 KB · Pregleda: 83
  • nfsdemo 2007-11-05 18-34-47-25.jpg
    nfsdemo 2007-11-05 18-34-47-25.jpg
    155.4 KB · Pregleda: 134
  • nfsdemo 2007-11-05 18-35-44-26.jpg
    nfsdemo 2007-11-05 18-35-44-26.jpg
    222.3 KB · Pregleda: 210
Poslednja izmena od urednika:
@ Dule13
Jesu li to slike sa AA ili bez AA posto mi ovako izgledaju kao da su bez AA:)

evo sa 4xAA :)

wow...kantasta grafika u 18fps, ovo samo EA i neki os probrani mogu da naprave. Od sutra pocinjem da pravi video igre, ocekujte da ce vam za "Phoenix III" trebati 8800GTX SLi, naravno igra ce biti i dalje tradicionalno 2D crno-bela ...

Jos manje od 10 dana i opet gubljenje zivota pocinje :) Svaki put kazem da cu za sledeci NFS da kupim volan pa nista...

NFS i volan LOL :p

Poslednja izmena:
Jel se to EA sali sa nama? Pa ovo ne da izgleda jadno, nego nemam reci. NFS MW je izgledao bolje! Vracam se ja na Flatout2, em klizi u 1600x1200 4xAA 16xAF, em izgleda 2X bolje od ovoga.

Jos manje od 10 dana i opet gubljenje zivota pocinje :) Svaki put kazem da cu za sledeci NFS da kupim volan pa nista...

ako kupis volan obavezno probaj live for speed simulaciju, pa da vidis zasto volan sluzi, a ne za glupi nfs. :-devil-:

zasad mi se jedino svidja to sto se vozi po danu, ali mislim da nije ni blizu mw-u

Poslednja izmena:
Meni se upste ne dopada ovaj Pro Street ali to sam i ocekivao jer mi se ni screenshot-ovi nisu svideli po mom misljenju jedina svetla tacka ovog novog dela je onaj novi BMW M3!
Vidim da su mnogo radili na ostecenjima kola u toku voznje i tako tim stvarim sto nije lose!
Jednostavno i ako mnogo osporavan Motion Blur iz proslog dela meni je bio stava bas je davao osecaj ne normalne brzine! Ali dobro ukusi su razliciti u svakom slucaju svi cemo ga preci!

E sto se tice zahtevnosti meni odlicno radi na 1680x1050 sve na full-u 4xAA 40-60 FPS-a

Poslednja izmena:
E sto se tice zahtevnosti meni odlicno radi na 1680x1050 sve na full-u 4xAA 40-60 FPS-a

Pa kad imaš :hair: mašinu ;) ... mi ostali sa :crash: mašinama možemo da se :hump:
Radi ona...ali na 800x600 i sve na Low i nešto na Off. Koja mi je onda prednost novog NFSa? Što vozim po danu :p. ***, ne isplati mi se da menjam mašinu zbog igara.

Ili se meni cini ili ovi shotovi su fino izguzvani za 1280 rezoluciju, aliasing u svom najgorem obliku :vomit:
Ranije, ne tako davno igre kao Oblivion su izgledale sasvim ok i u 1024 :)

kad izlazi finalna verzija??

Vrh Dno