Šta je novo?

NFS Pro Street

Jaooo EXTRA samo proc... hmmm... ne znam videcemo...

Radiće ti 100%, doduše 800x600 ili max 1024x768, ali radiće.

Jedina stvar koja me odusevila jeste refleksija okoline u farovima vozila. Sve ostalo je daleko od onoga sto sam ocekivao od ovog naslova ..... :cuss:

Pod hitno im treba sveza krv i nove ideje, jer je NFS serijal zastranio prilicno ozbiljno ...

ehej neo, meni je bitno SAMO da radi, ne da imam 15fps nego da mogu da igram... ali proc mi je za 700MHZ sporiji od onog u requirementsu... tako da...

pa OC ga malo

Ne razumem zasto mislis da nije merodavna. Na ISTOJ konfiguraciji uporedjujem dve razlicite igre. Pobedjuje starija, jer izgleda lepse i igrivija je (veci fps).
Sa novijom grafikom od 200e bih dobio lepsu noviju tj NFSPS, ali na starijoj nova ne moze ni da pridje starom NFS-u.
wtf?

Ali nemozes da poredis underground 1 koji je na high setovanjima i nfs pro street koji ti sigurno radi sa low setovanjima...

I moj je slabiji pa tera.

Ne bih se složio sa tobom da je manje zahtevnija od Carbon-a.
Carbon sam igrao u 1680, a ovo sam upalio u 1440 i radi, ok, ali imam utisak da je bolje radio sa svim nasviranim na max.

Zaista lepo! Svaka cast developerima koji uvek smisle kako na najbolji nacin da prepakuju igru koju vec deset godina igramo iznova :)

Grafika je odlicna, ovo je prva "vozachina" za koju znam da ima odlicnu multicore (ili barem dual core) optimizaciju.

Kao sto mozete videti sa shota igra "zna" da optereti DC processor do kraja. Bitno je istaci da se ovo totalno opterecenje dogadja u momentima kada se ukljuci AI koji igracu omogucava da bolje vozi, odnosno kada je ukljucena asistencija.

Kad ste na prvom mestu processor nije "zacepljen" do vrha, ali je I dalje posteno uposlen:

Sve u svemu odlicna instant zabava I izvedba. Zahtevnost je standardno povisoka, ali sasvim podnosljiva:

http://bbs.expreview.com/thread-9562-1-1.html

Aj videćemo punu verziju, ali za sada bacam hate :d Proigrao sam demo još malo, i ne mogu da svarim upravljanje, bukvalno kao da mi laguje džojped, a kad uključim assistance, osećam se kao da imam 10 godina pa sad ja ne mogu da izvalim sam kad treba da zakočim...

Nedjo kako si ti dobio ovo da igraš??
Ja imam samo onu canyon stazu!!

Ovako demo igre izgleda pri podesavanjima [off/low, 640x480]

get low:d

@Nedjo:

Sto ne igras u 1680x1050 sa istim aspektom kao i monitor (ako je onaj HP u pitanju :)) ?

Affinity na jednom jezgru,i affinity na oba jezgra.
Konfa iz potpisa,swe na max,4xAA, Anisotropic Off, 1028 x 1024: Prva slika je sa oba jezgra, druga sa jednim. ( s leva na desno )
Inache igra je extra optimizovana za DC procesore.
Oba jezgra su na 100% opterecjenja u toku igranja.
U trci na dva kruga, pa pred tunel, fps sa oba jezgra ukljuchena je bio oko 38,do 40. Dok je sa jednim jezgrom bio 8-10 frame-ova manji... Probajte sa svojim mashinama slican test :)
:wave:

Prilozi

• nfsdemo 2007-11-04 07-27-00-59.jpg
    nfsdemo 2007-11-04 07-27-00-59.jpg
    145.1 KB · Pregleda: 206
  • nfsdemo 2007-11-04 07-30-47-75.jpg
    nfsdemo 2007-11-04 07-30-47-75.jpg
    147.3 KB · Pregleda: 199
ljudi skinem ja demo i extraktujem i izbaci mi
CRC FAILED IN GROUP 14
i isto to josh jednom samo grupa 153, onda 20...
i nemogu da instaliram... :'-(

Evo mojih novih utisaka:
Sve ono što sam rekao stoji, ali danas sam hteo da se igram sa rezolucijama.
Razlika na mojoj mašini između 1440x900 i 1680x1050 je JAKO MALA.
U gradskoj trci u rezoluciji 1680x1050 na svim delovima trke dok vodim (tj dok nema kola u kadru) imam između 22-27fps-a, kad uđem u tunel imam 30-32fps.
U istoj trci sa istim voženjem u 1440x900 imam 1-2 fps-a više.
Nije mi jasno kako je tako mala razlika? Sve sam stavio na High, a AA nisam palio (stara je ovo grafika pa nisam hteo da je akam više)

Feeling mi se ne svidja uopste.... Igra mi radi ok, ali nz.... MOst wanted ruleZ :d

grafika je dobra, ali nije nista posebno kao igra, u svakom slucaju odigracu finalnu verziju.

Meni ovo ne izgleda lose cak sta vise svidja mi se kako izgleda. I ljudi stvarno ne razumijem sta vise ocekujete od igre. Igra ko igra bitno je da se dobro zabavis. A i nevolim kad mi neko napise kako mu se ne svidja a na kraju je ipak odigra. Niko vas ne tjera da igrate ono sto nevolite.

Affinity na jednom jezgru,i affinity na oba jezgra.
Konfa iz potpisa,swe na max,4xAA, Anisotropic Off, 1028 x 1024: Prva slika je sa oba jezgra, druga sa jednim. ( s leva na desno )
Inache igra je extra optimizovana za DC procesore.
Oba jezgra su na 100% opterecjenja u toku igranja.
U trci na dva kruga, pa pred tunel, fps sa oba jezgra ukljuchena je bio oko 38,do 40. Dok je sa jednim jezgrom bio 8-10 frame-ova manji... Probajte sa svojim mashinama slican test :)
:wave:

Kolko vidim na obe slike imas 20fps pa ne razumijem sta si time htjeo da kazes.

Nazad
Vrh Dno